Nieuws! Alles over geld

Let op! Geld lenen kost geld
lenen-zonder-vast-contract
03
jul

Geld lenen zonder vast contract

Op het moment zijn er in Nederland zo’n 1,7 miljoen mensen werkloos. Voor deze mensen is het lastig om een lening aan te vragen bij een financiële instelling. Er zijn echter wel een aantal mogelijkheden om toch geld te lenen zonder een baan of tijdelijk inkomen. In deze blog bespreken we de mogelijkheden

vakantiegeld
18
mei

Banken hebben geen behoefte meer aan vakantiegeld

In deze tijd krijg jij waarschijnlijk je vakantiegeld op je rekening gestort. In totaal gaat het om 8% van je totale inkomen. In één keer krijg je een extra zak met geld die je zogenaamd kunt uitgeven in je vakantie. Banken hadden vroeger enorm veel behoefte aan deze vakantiegelden.

studieschuld-betalen
16
mei

Studieschuld wordt steeds minder vaak terugbetaald

Steeds meer oud-studenten hebben moeite met het aflossen van hun studieschuld, blijkt uit de cijfers die de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) heeft bekend gemaakt. De gemiddelde studieschuld van studenten ligt op het moment op zo’n 15.000 euro.

zakelijk-krediet-aanvragen
08
dec

Leenafnemers praten niet over afgesloten lening

Een groot gedeelte van mensen in Nederland leent geld. Zo’n 70% van alle inwoners in Nederland heeft een openstaande lening. Kredietverstrekker Freo deed onderzoek naar het imago van geld lenen en kwam er achter dat kredietnemers in veel gevallen niet praten over hun lening.