Klein bedrag lenen?

Let op! Geld lenen kost geld
kleine-lening-aanvragen

Het lenen van een klein bedrag kan tegenwoordig bij verschillende aanbieders. Zo is het mogelijk om 50 tot 1500 euro te lenen bij een flitslening aanbieder. Het is echter verstandiger om te kijken naar andere mogelijkheden dan deze zogenaamde flitsleningen.

Waar kan ik een kleine lening aanvragen?

Een klein bedrag lenen kan op verschillende manieren. Zo kun je er voor kiezen om tijdelijk rood te staan bij de bank. Daarnaast kun je ook relatief snel een creditcard aanvragen om meer geld te besteden. Je kunt er ook voor kiezen om een lening af te sluiten van minimaal 2500 euro, waardoor je minder rente hoeft te betalen dan de overige mogelijkheden.

Rood staan bij de bank

Indien je géén inkomen hebt kun je bij een bank als de Rabobank of ING alsnog 500 euro in het rood staan. Stel dat je bij de Rabobank 3 maanden lang 500 euro in het rood staat, dan betaal je na deze 3 maand 521 euro terug. Óók als student zijnde kun je tot 500 euro in het rood staan, zonder dat je hiervoor kunt aantonen dat je een inkomen hebt. Het geld kun je in principe direct opnemen.

Eem creditcard aanvragen

Een creditcard aanvragen duurt normaal gesproken vrij lang. Of je nu een kaart aanvraagt van Visa óf Mastercard, in beide gevallen duurt het normaal gesproken zo’n 2 weken voordat je de creditcard in huis hebt.

Het afsluiten van een doorlopend krediet

Een lening afsluiten van een krediet van 2500 euro óf meer is wat gemakkelijker. Een doorlopend krediet bijvoorbeeld is een vorm van lenen waarbij je een kredietlimiet krijgt en geld kunt opnemen naar behoefte. Zo is de rente van een doorlopend krediet aanzienlijk lager dan rood staan.

Kleine lening

Direct een kleine lening afsluiten? Mogelijk wil je toch gebruik maken van een minilening. Lenary.nl wil je er op wijzen dat er diverse nadelen kleven aan het lenen van geld bij een verstrekker van minileningen. Als student zijnde wil je vaak een klein bedrag lenen om het geld uit te geven aan bijvoorbeeld studiemateriaal of de huur van je kamer. Aangezien je vaak geen lening kunt krijgen bij de bank (voorwaarden zoals leeftijd en inkomen) zal je op zoek zijn naar alternatieven. We willen je er nogmaals op attenderen dat een minilening mogelijk geen verstandige vorm van lenen is.

Klein bedrag lenen
4.5 (90%) 2 votes
De allergoedkoopste lening

Persoonlijke leningen vergelijken?

Ben je op zoek naar een lening met de laagste rente?