Let op! Geld lenen kost geld

Zakelijke lening met spoed

Wil je met spoed een zakelijke lening afsluiten? Er zijn verschillende mogelijkheden om snel zakelijk geld te lenen. Maar wat houdt dit precies in en hoe vind je de beste lening als je snel geld nodig hebt?

Bij Lenary.nl vind je onafhankelijke informatie over zakelijk lenen met spoed en je kunt bij ons daarnaast eenvoudig de beschikbare zakelijke leningen vergelijken. Zo vind je altijd de deal met de voorwaarden die het beste bij jou passen en kun je eenvoudig en snel zakelijk geld lenen.

Mike van den Broek

Geschreven door: Mike van den Broek

Laatst bijgewerkt op: 27 september 2022 | Gemiddelde leestijd: 5 minuten

Waar kan ik een zakelijke lening met spoed aanvragen?

Direct zakelijk geld lenen? Als je met spoed geld wilt lenen als ondernemer is een online kredietverstrekker de beste mogelijkheid. Uiteraard kun je ook zakelijke leningen afsluiten bij een bank, maar dit kost doorgaans meer tijd. Bij online kredietverstrekkers vraag je de lening eenvoudig aan en na het accepteren van een vrijblijvende offerte wordt de uitbetaling snel in orde gemaakt. De beoordeling van je aanvraag gaat in veel gevallen ook sneller bij online aanbieders, omdat er minder strenge voorwaarden gelden. 

Een voordeel van online lenen is dat je eerst meerdere aanbieders kunt vergelijken voordat je een keuze maakt. Sla deze stap dus zeker niet over, want dit kan je een flinke besparing opleveren en je hebt meer zekerheid dat je de juiste lening kiest.

Waarom snel zakelijk geld lenen?

Er zijn verschillende situaties te bedenken waarbij je als ondernemer met spoed zakelijke financiering nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan een flinke investering die op termijn veel gaat opleveren. Misschien wil je een uitbreiding financieren, er komt een geweldige kans voorbij met betrekking tot onroerend goed of je wilt een andere en eenmalige grote uitgave doen. Ook als je te maken krijgt met onverwachte kosten die je echt niet langer vooruit kunt schuiven, kan een zakelijke lening een uitkomst bieden.

Het doel van zakelijke investeringen is dat ze zichzelf op termijn terugverdienen. Dat klinkt aantrekkelijk, maar je moet natuurlijk wel eerst in staat zijn om deze (flinke) investeringen te doen. Heb je niet voldoende eigen geld of wil je niet in de problemen komen met je cashflow? En duurt sparen voor deze investering of kostenpost simpelweg te lang? Dan is met spoed een zakelijke lening afsluiten een optie. Als je een online een zakelijke lening afsluit, profiteer je van een snelle uitbetaling en je kunt het geleende geld direct gebruiken zoals jij wilt.

Met spoed zakelijke lening aanvragen in 5 stappen

Bij Lenary.nl kun je eenvoudig en snel zakelijk geld lenen. Laat je onafhankelijk informeren over de mogelijkheden van een zakelijke financiering. Vergelijk vervolgens zakelijke kredietverstrekkers met elkaar die het krediet van jouw keuze aanbieden. Ook goed geïnformeerd en snel zakelijk lenen? Eenvoudig en direct een zakelijke lening aanvragen doe je aan de hand van de volgende 5 stappen. 

Stap 1: voorwaarden bepalen

Voordat je leningen gaat vergelijken, is het goed om voor jezelf te bepalen waar je naar op zoek bent. Zo kan je gericht op zoek gaan naar de best passende deal voor jou. Werk de volgende zaken voor jezelf uit:

 • Doel van de lening: waar wil je het geld voor gebruiken?
 • Hoogte leenbedrag: hoeveel geld heb je nodig?
 • Aflossing: hoeveel kun je maandelijks aflossen?
 • Looptijd: heb je een minimale of maximale looptijd in gedachten?
 • Extra wensen: wil je bijvoorbeeld boetevrij vervroegd aflossen of zoek je alleen naar aanbieders die leningen aan starters verstrekken?

Stap 2: vergelijk zakelijke kredietverstrekkers

Nu je weet wat je zoekt, kan je leningen vergelijken. In ons handige overzicht bekijk je verschillende aanbieders en je legt ze eenvoudig naast elkaar. Vergelijk ze op basis van wat jij belangrijk vindt en kies de lening die het beste bij jou past én een gunstige rente heeft.

Stap 3: bedrijfslening aanvragen

Keuze gemaakt voor snel zakelijk geld lenen? Dan kun je de zakelijke lening online aanvragen. Vul de gegevens in en lever de benodigde documenten aan. Welke papieren je moet aanleveren voor zakelijk geld lenen, hangt af van de aanbieder. Meestal gaat het om de meest recente jaarcijfers en je aangifte inkomstenbelasting. 

Stap 4: vrijblijvend voorstel

Als je jouw aanvraag indient, wordt deze beoordeeld door de kredietverstrekker. Ben je hoofdelijk aansprakelijk voor je onderneming? Dan kan er ook een BKR-check nodig zijn.

Voldoe je aan alle voorwaarden en is alles in orde? Dan stelt hij een vrijblijvend voorstel op. Hierin staan alle voorwaarden en er is ook een berekening van de kosten gemaakt. Neem dit voorstel goed door. Ga je akkoord? Dan sluit je de spoedlening officieel af.

Stap 5: ontvang het geld

Nadat je het voorstel hebt geaccepteerd, wordt de uitbetaling in orde gemaakt. Binnen een aantal werkdagen staat het geld op je rekening. Bij sommige aanbieders kan dit zelfs nog sneller gaan. De lening betaal je terug volgens de afgesproken rente en maandelijkse termijnen. 

Hoe snel zakelijk geld lenen met een lening?

Snel een zakelijke lening aanvragen klinkt goed, maar wat houdt het precies in? We kunnen ‘snel zakelijk lenen’ opsplitsen in verschillende fasen, zoals snel een lening zoeken, snel je aanvraag indienen en een snelle uitbetaling.

 • Snel een lening vinden: niet zelf urenlang informatie zoeken online, maar alle beschikbare aanbieders handig op één plek. Ons handige overzicht bespaart je niet alleen tijd, maar ook geld. Door te vergelijken vind je namelijk eenvoudig de deal met de laagste rente.
 • Snel aanvragen: je vraagt de lening van jouw keuze gemakkelijk online aan. Als je de benodigde gegevens en documenten al bij de hand houdt, kost dit proces je slechts een paar minuten.
 • Snelle uitbetaling: zodra de aanbieder je aanvraag goedkeurt, ontvang je een offerte. Ga je hiermee akkoord? Dan staat het geld snel op je rekening. Meestal gebeurt dit binnen een paar werkdagen, maar er zijn ook spoedleningen waarbij dit maximaal 24 uur duurt. 

Voorwaarden zakelijke lening met spoed

Kredietverstrekkers van zakelijke leningen hanteren allemaal verschillende voorwaarden. Kijk dus altijd goed naar de voorwaarden als je aanbieders vergelijkt. Voorwaarden die de meeste aanbieders vragen zijn:

 • Je bedrijf is ingeschreven bij de KvK. 
 • Je bedrijf bestaat al minimaal een bepaalde tijd (bv. 3 jaar, maar dit verschilt per aanbieder).
 • Je hebt een positief eigen vermogen.
 • Je maakt winst.
 • Je woont in Nederland.

Om een risicoanalyse te kunnen maken, wordt er bij je aanvraag gevraagd om een aantal documenten. Vaak gaat het hier om de meest recente jaarcijfers en je aangifte inkomstenbelasting, maar afhankelijk van de aanbieder kunnen er meer of minder documenten nodig zijn.

Vergelijk aanbieders en vind de beste deal

Ben je op zoek naar een snelle zakelijke lening? Spoed kan het lastig maken om een goede keuze te maken voor een lening. Je wilt vooral snel geld hebben. Bij Lenary.nl vind je eenvoudig en snel een zakelijke kredietverstrekker met een geschikte lening voor jou, zonder aan kwaliteit en betrouwbaarheid in te leveren.

Dankzij ons duidelijke overzicht van beschikbare kredietverstrekkers vind je altijd een aanbieder en lening die bij jou past. De aanbieders in het overzicht selecteren we op basis van jouw voorwaarden. Je hoeft alleen nog de zakelijk kredietverstrekkers te vergelijken en de beste deal te kiezen.

Veelgestelde vragen over Zakelijke lening met spoed