Hollandfinancialcenter.nl activiteiten overgenomen door Lenary.nl

De afgelopen jaren was Hollandfinancialcenter.nl een ontzettend waardevolle website om te bezoeken als je op zoek was naar informatie als het gaat om leningen, creditcards en bankrekeningen. Echter ging de site recent ter ziele. Maar we kunnen met veel trots zeggen dat Hollandfinancialcenter.nl onderdeel is geworden van Lenary.nl – de website om naartoe te surfen wanneer je op zoek bent naar meer informatie over leningen.

Holland Financial Center logo

Het HFC verleden

De stichting Holland Financial Centre was een publiek-private samenwerking van de financiële sector, de overheid en de toezichthouders. Als samenwerkingsverband richtte het Holland Financial Centre zich op de ontwikkeling van een sterke financiële sector in Nederland doormiddel van informatie verstrekking. Hier liggen onze roots. HFC concentreerde haar activiteiten op een aantal focusgebieden. In deze focusgebieden heeft Nederland zich al bewezen en brengt globalisatie veel internationale expansie mogelijkheden. De Nederlandse financiële sector behoort tot een van de besten van de wereld op het gebied van pensioenkennis en administratie (Retirement management), op het gebied van een goedkoop en efficiënt betalingsverkeer (Financial logistics) en ook op het gebied van effectenhandel (Trading Venue). Daarnaast heeft Nederland veel kennis en kunde ontwikkeld op het gebied van duurzaamheid en financiële dienstverlening (Finance & Sustainability).

Het HFC heden

Tegenwoordig is Holland Financial Center er om, in samenwerking met Lenary.nl, financiële informatie makkelijk te maken zodat jij nog gemakkelijker het juiste product kan kiezen. Wij begrijpen dat geld leuk kan zijn, maar soms ook minder leuk. We worden tegenwoordig overspoeld met aanbiedingen van financiële producten met specificaties in een taal die we niet begrijpen omdat het is geschreven door specialisten. Het is ons doel om er alles aan te doen om deze producten voor jou begrijpbaar en beschikbaar te maken. Regelmatig doen wij onderzoek naar vele verschillende financiële producten. Denk hierbij aan zakelijke leningen, mini leningen, credit cards en bedrijfsleningen. Daarbij proberen wij voor ieder soort financieel product een simpele vergelijker te maken zodat jij in korte tijd bijvoorbeeld een lening kan vergelijken. Via deze vergelijkers kan je direct naar de betreffende partij voor een aanvraag of meer informatie.

0 reacties

Submit a comment