Let op! Geld lenen kost geld

Direct 1500 euro lenen

Snel en eenvoudig 1500 euro lenen zonder BKR-toetsing? Een minilening is een ideale oplossing als je direct geld nodig hebt en niet kunt wachten tot je volgende salaris. Je vraagt de lening gemakkelijk aan en na akkoord staat het geld binnen 24 uur op je rekening.

gemiddelde leestijd: 5 minuten | geschreven door: Anna de Vries | laatst bijgewerkt op: 13 mei 2022

Waarom snel 1500 euro lenen met een minilening?

1500 euro lenen

In bepaalde gevallen kan het lenen van 1500 euro goed van pas komen. Leef je bijvoorbeeld van loonstrook naar loonstrook en kom je in de problemen met onverwachtse kosten? Een minilening kan het verschil maken in een lastige financiële situatie. Misschien heb je geld nodig voor een reparatie aan je auto, een nieuwe televisie of laptop of je hebt rekeningen die je direct moet betalen. 

1500 euro lenen is ook een optie als je geen lening krijgt voor grotere leenbedragen, bijvoorbeeld door een negatieve BKR-registratie. Als je 1500 euro leent met een minilening, heb je geen BKR-check nodig. Houd er wel rekening mee dat je een lening van 1500 euro binnen korte tijd moet terugbetalen. Sluit de lening daarom alleen af als je weet dat het mogelijk is om op tijd af te lossen.

Voordelen van 1500 euro lenen

  • Binnen 10 minuten online geregeld
  • Geen BKR-toetsing of loonstrook vereist
  • 1500 euro binnen 24 uur op je rekening

Waar moet je op letten als je 1500 euro leent?

Wil je snel 1500 euro lenen met een minilening? Deze manier van lenen staat bekend om zijn snelheid: een snelle aanvraag, snelle uitbetaling en snelle aflossing. Om deze reden wordt deze leenvorm ook wel een flitslening of flitskrediet genoemd.

Deze flitslening zonder BKR-toetsing kan in bepaalde gevallen een handige uitkomst zijn. Net als bij andere leningen brengt een flitskrediet ook kosten en risico’s met zich mee. Maar waar moet je rekening mee houden als je 1500 euro wilt lenen?

  • Korte looptijd van 62 dagen
  • Je betaalt rente over het geleende bedrag
  • Je moet voldoen aan de voorwaarden
  • Een garantsteller is verplicht

Daarnaast is het belangrijk dat je bij de afwezigheid van een BKR-toetsing zelf in de gaten houdt of een flitslening financieel verstandig is. Kom je in de problemen met terugbetalen? Dan is het niet verstandig om geld te lenen.

Zo werkt 1500 euro lenen

Het aanvragen van een flitslening doe je bij diverse online aanbieders, zoals Saldodipje. Saldodipje is de meest bekende verstrekker van deze leningen. Bij Lenary.nl vind je eenvoudig de aanbieder met de beste deal voor jou en je vraagt deze flitslening direct aan. Je hoeft hiervoor alleen een aantal simpele stappen te doorlopen.

Stap 1: kies het bedrag

stap 1 bedrag invoeren

Hoeveel geld ga je lenen? Als eerste stap is het belangrijk om het leenbedrag te bepalen. Bedenk hoeveel geld je nodig hebt en leen niet meer dan je nodig hebt. Geld lenen kost geld en zo voorkom je dat je onnodig veel rente betaalt. Denk daarna ook goed na wat je terug kunt betalen binnen een korte termijn. Als het je niet lukt om op tijd af te lossen, worden er extra kosten in rekening gebracht. 

Heb je 1500 euro nodig? Lenen met een flitskrediet kan tot een bedrag van 1500 euro. Als je een hoger bedrag wilt lenen, kan je een persoonlijk of doorlopend krediet afsluiten.

Stap 2: kies de looptijd

stap 2 looptijd kiezen

De looptijd hangt af van het leenbedrag en varieert van 1 tot 2 maanden. Ga je 1500 euro lenen? Dan is de looptijd 62 dagen oftewel 2 maanden. Dit houdt in dat je de lening inclusief rente binnen 2 maanden terug moet betalen. Eerder betalen mag, maar de maximale aflossingstermijn is 2 maanden.

Stap 3: vul je aanvraag in

stap 3 gegevens invullen

Weet je het bedrag en de looptijd? Dan kan je de flitslening aanvragen via Lenary.nl. Klik op de lening van jouw keuze en vul de benodigde gegevens in. Je moet daarnaast ook een aantal documenten aanleveren. Zo weet de kredietverstrekker wie je bent en wat je financiële situatie is. De aanvraag is snel en eenvoudig geregeld: je vult hem binnen 10 minuten in.

Stap 4: accepteer de offerte

stap 4 accepteren

De kredietverstrekker bekijkt en beoordeelt je aanvraag. Voldoe je aan alle voorwaarden en vindt hij het verstandig om jou de lening te verstrekken? Dan ontvang je offerte en hierin vind je het leenbedrag, de rente, totale kosten, looptijd en andere voorwaarden van de lening. Je sluit de lening officieel af zodra je deze offerte accepteert.

Stap 5: ontvang het geld

Heb je de lening afgesloten? Dan vindt de uitbetaling plaats. Je hoeft hier niet lang op te wachten: het geld staat binnen 24 uur op je rekening. Zorg wel dat je de looptijd in de gaten houdt en op tijd bent met aflossen.

Direct een lening aanvragen van 1500 euro?

Vraag je lening van 1500 euro aan. Hieronder verwijzen we je door.

Veelgestelde vragen over 1500 euro lenen

Waar kan ik 1500 euro lenen?

Wil je 1500 euro lenen? In de meeste situaties kan dit alleen met een minilening. Voor een persoonlijke lening geldt op de meeste plekken een minimumbedrag van 2500 euro. Minileningen sluit je daarentegen af tot een bedrag van 1500 euro. Het afsluiten van een flitslening doe je bij diverse online aanbieders, bijvoorbeeld Saldodipje.

Wat kost 1500 euro lenen?

Geld lenen kost geld en dit geldt ook voor het lenen van 1500 euro. Je betaalt altijd een bepaald rentepercentage over het geleende bedrag. Ga je 1500 euro lenen zonder BKR-check? Omdat de looptijd kort is, is het rentepercentage doorgaans wat hoger dan bij een persoonlijke lening.
Bijvoorbeeld: je wilt 1500 euro lenen met een rente van 7,03%. Het rentebedrag is dan 13,02 en dit maakt de totale kosten 1513,02 voor het lenen van 1500 euro.

Kan ik ook meer lenen dan 1500 euro?

Hoeveel geld ga je lenen: 1500 euro of een ander bedrag? Met een flitslening kun je bedragen lenen van 100 euro tot en met 1500 euro. Wil je meer dan 1500 euro lenen? Dan kun je een persoonlijk krediet aanvragen. Let wel op: deze manier van geld lenen heeft een langere aflossingstermijn en een andere rente dan wanneer je relatief kleine bedragen leent zonder BKR.