1500 euro lenen zonder BKR toetsing

Snel en eenvoudig 1500 euro lenen zonder BKR toetsing? Een minilening is een ideale oplossing als je direct geld nodig hebt en niet kunt wachten tot je volgende salaris. Je vraagt de lening gemakkelijk aan en na akkoord staat het geld binnen 24 uur op je rekening.

Saldodipje Minilening

 • Group 16 €100 tot €500 lenen
 • Looptijd van 30 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Saldodipje Minilening

 • Group 16 €600 tot €1000 lenen
 • Looptijd van 45 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Saldodipje Pluslening

 • Group 16 €1100 tot €1800 lenen
 • Looptijd van 62 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Waarom snel 1500 euro lenen met een minilening?

In bepaalde gevallen kan het lenen van 1500 euro goed van pas komen. Leef je bijvoorbeeld van loonstrook naar loonstrook en kom je in de problemen met onverwachtse kosten? Een minilening kan het verschil maken in een lastige financiële situatie. Misschien heb je geld nodig voor een reparatie aan je auto, een nieuwe televisie of laptop of je hebt rekeningen die je direct moet betalen. 

1500 euro lenen en in termijnen terug betalen is ook een optie als je geen lening krijgt voor grotere leenbedragen, bijvoorbeeld door een negatieve BKR-registratie. Als je 1500 euro leent met een minilening, heb je geen BKR-check nodig. Houd er wel rekening mee dat je een lening van 1500 euro binnen korte tijd moet terugbetalen. Sluit de lening daarom alleen af als je weet dat het mogelijk is om op tijd af te lossen.

Voordelen van 1500 euro lenen

 • Binnen 10 minuten online geregeld
 • Geen BKR-toetsing of loonstrook vereist
 • 1500 euro binnen 24 uur op je rekening

Waar moet je op letten als je 1500 euro leent?

Wil je snel 1500 euro lenen met een minilening? Deze manier van lenen staat bekend om zijn snelheid: een snelle aanvraag, snelle uitbetaling en snelle aflossing. Om deze reden wordt deze leenvorm ook wel een flitslening of flitskrediet genoemd.

Deze flitslening zonder BKR-toetsing kan in bepaalde gevallen een handige uitkomst zijn. Net als bij andere leningen brengt een flitskrediet ook kosten en risico’s met zich mee. Maar waar moet je rekening mee houden als je 1500 euro wilt lenen?

 • Korte looptijd van 62 dagen
 • Je betaalt rente over het geleende bedrag
 • Je moet voldoen aan de voorwaarden
 • Een garantsteller is verplicht

Daarnaast is het belangrijk dat je bij de afwezigheid van een BKR-toetsing zelf in de gaten houdt of een flitslening financieel verstandig is. Kom je in de problemen met terugbetalen? Dan is het niet verstandig om geld te lenen.

Zo werkt 1500 euro lenen

Het aanvragen van een flitslening doe je bij diverse online aanbieders, zoals Saldodipje. Saldodipje is de meest bekende verstrekker van deze leningen. Bij Lenary.nl vind je eenvoudig de aanbieder met de beste deal voor jou en je vraagt deze flitslening direct aan. Je hoeft hiervoor alleen een aantal simpele stappen te doorlopen.


stap 1 bedrag invoeren

Stap 1: kies het bedrag

Hoeveel geld ga je lenen? Als eerste stap is het belangrijk om het leenbedrag te bepalen. Bedenk hoeveel geld je nodig hebt en leen niet meer dan je nodig hebt. Geld lenen kost geld en zo voorkom je dat je onnodig veel rente betaalt. Denk daarna ook goed na wat je terug kunt betalen binnen een korte termijn. Als het je niet lukt om op tijd af te lossen, worden er extra kosten in rekening gebracht. 

Heb je 1500 euro nodig? Lenen met een flitskrediet kan tot een bedrag van 1500 euro. Als je een hoger bedrag wilt lenen, kan je een persoonlijk of doorlopend krediet afsluiten.


stap 2 looptijd kiezen

Stap 2: kies de looptijd

De looptijd hangt af van het leenbedrag en varieert van 1 tot 2 maanden. Ga je 1500 euro lenen? Dan is de looptijd 62 dagen oftewel 2 maanden. Dit houdt in dat je de lening inclusief rente binnen 2 maanden terug moet betalen. Eerder betalen mag, maar de maximale aflossingstermijn is 2 maanden.


stap 3 gegevens invullen

Stap 3: vul je aanvraag in

Weet je het bedrag en de looptijd? Dan kan je de flitslening aanvragen via Lenary.nl. Klik op de lening van jouw keuze en vul de benodigde gegevens in. Je moet daarnaast ook een aantal documenten aanleveren. Zo weet de kredietverstrekker wie je bent en wat je financiële situatie is. De aanvraag is snel en eenvoudig geregeld: je vult hem binnen 10 minuten in.


stap 4 accepteren

Stap 4: accepteer de offerte

De kredietverstrekker bekijkt en beoordeelt je aanvraag. Voldoe je aan alle voorwaarden en vindt hij het verstandig om jou de lening te verstrekken? Dan ontvang je offerte en hierin vind je het leenbedrag, de rente, totale kosten, looptijd en andere voorwaarden van de lening. Je sluit de lening officieel af zodra je deze offerte accepteert.


Stap 5: ontvang het geld

Heb je de lening afgesloten? Dan vindt de uitbetaling plaats. Je hoeft hier niet lang op te wachten: het geld staat binnen 24 uur op je rekening. Zorg wel dat je de looptijd in de gaten houdt en op tijd bent met aflossen.

Direct een lening aanvragen van 1500 euro?

Vraag je lening van 1500 euro aan. Hieronder verwijzen we je door.

Kan ik 1500 euro lenen met of zonder BKR?

Als je 1500 euro wilt lenen, is een flitslening in de meeste gevallen de beste optie. Voor grotere bedragen kan je een persoonlijke lening aanvragen, maar een persoonlijk krediet van 1500 euro wordt maar beperkt aangeboden. Persoonlijke leningen zijn meestal pas mogelijk vanaf 2500 euro.

1500 euro lenen met een flitslening heeft een aantal belangrijke voordelen. Er is geen BKR-check nodig en het geld ontvang je binnen 24 uur op je rekening. Daarnaast zit je ook maar kort vast aan de lening, dankzij een looptijd van maximaal 2 maanden.

1500 euro lenen zonder BKR

Wil je 1500 euro lenen zonder BKR-toetsing? Het BKR controleert officiële leningen en kredieten en kijkt of het financieel verstandig is om een lening te verstrekken. Zodra een lening of krediet wordt afgesloten, wordt deze genoteerd in een register. 

Met een BKR-registratie is er niets aan de hand. Maar heb je een betalingsachterstand of andere problemen tijdens de looptijd? Dan kan je een negatieve BKR-registratie krijgen. Het is dan een stuk lastiger om een nieuw krediet af te sluiten. Voor mensen met een negatieve registratie kan een flitslening een oplossing zijn. Je kunt dan namelijk geld lenen zonder BKR en er vindt ook geen BKR-registratie plaats. 

Let wel op: denk goed na of het verantwoord is om een flitslening aan te vragen. Dat je kan lenen met een negatieve BKR-registratie, betekent niet dat het ook altijd een goede en verantwoorde keuze is. Als je het geld niet hebt om op tijd af te lossen, kan je in nog grotere geldproblemen komen.

Wat heb je nodig voor de aanvraag?

Het aanvragen van een flitslening gaat sneller dan bij een persoonlijk of doorlopend krediet, maar toch heeft de kredietverstrekker wel wat gegevens en documenten van je nodig. Houd de volgende zaken bij de hand tijdens je aanvraag:

 • Duidelijke scan of foto van de voor- en achterkant van een geldig identiteitsbewijs
 • Bruto maandinkomen
 • Arbeidssituatie (of je fulltime of parttime werkt)
 • Startdatum van je dienstverband
 • Maandelijkse uitgaven (bv. vaste lasten en betalen van leningen)
 • Je bankrekening nummer (IBAN)
 • Je pinpas en digitale controle van je bank

Voorwaarden

Wat zijn de voorwaarden als je 1500 euro gaat lenen? In Nederland kan vrijwel iedere volwassene lenen zonder BKR, maar er zijn wel een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen:

 • Je bent minimaal 18 jaar oud
 • Je woont in Nederland
 • Je hebt een geldig identiteitsbewijs
 • Je hebt een Nederlands telefoonnummer
 • Je hebt een Nederlandse rekening op je eigen naam
 • Je kunt aantonen dat je een maandelijks inkomen hebt

Kies een garantsteller

Voldoe je aan alle voorwaarden op de bovengenoemde lijst? Naast deze voorwaarden is het ook verplicht om een garantsteller aan te wijzen. Deze garantsteller staat garant voor jou. Zo weet de kredietverstrekker dat hij zijn geld altijd terugkrijgt, ook als jou dat niet lukt.

Je hebt de keuze uit een persoonlijke of een externe garantsteller. Kies je voor een externe garantsteller, dan worden er extra kosten in rekening gebracht. Zorg dat je de voorwaarden goed doorleest en de garantsteller op tijd aanwijst. Als je dit te laat doet, kan je namelijk een boete krijgen.

Geld binnen 24 uur op je rekening

Wil je snel 1500 euro lenen? De snelheid van de uitbetaling is een belangrijk voordeel van minileningen. Na het afsluiten van de lening staat het geld binnen 24 uur op je rekening en je kunt het geld direct gebruiken. Deze snelle uitbetaling is ideaal als je in een financiële situatie zit waarbij je direct geld nodig hebt.

1500 euro lenen: wat is de looptijd?

Als je 1500 euro leent met een flitslening zit je hier niet lang aan vast. Waar je bij een persoonlijke lening of doorlopend krediet een looptijd hebt van maanden of jaren, is de looptijd bij een flitskrediet maximaal 2 maanden. De exacte aflossingstermijn wordt bepaald door het leenbedrag.

Ga je 1500 euro lenen? Dan is de looptijd 62 dagen. Je moet het geleende bedrag en de rente dus binnen 2 maanden terugbetalen. Deze termijn van 62 dagen is de maximale looptijd. Wil je het geld eerder aflossen, bijvoorbeeld zodra je salaris is gestort? Dat is ook mogelijk.

Vraag de lening eenvoudig & snel aan

Wil je 1500 euro lenen en ben je op zoek naar een betrouwbare aanbieder? Saldodipje is de meest bekende aanbieder die deze minileningen verstrekt. Bij Lenary.nl vind je alle deals die op dit moment beschikbaar zijn. Vul het leenbedrag en de looptijd in en bekijk de rente, totale kosten en andere voorwaarden. 

Vervolgens vraag je de deal van jouw keuze eenvoudig aan in een paar simpele stappen. Na akkoord ontvang je het bedrag binnen 24 uur op je rekening.

Veelgestelde vragen

Wil je 1500 euro lenen? In de meeste situaties kan dit alleen met een minilening. Voor een persoonlijke lening geldt op de meeste plekken een minimumbedrag van 2500 euro. Minileningen sluit je daarentegen af tot een bedrag van 1500 euro. Het afsluiten van een flitslening doe je bij diverse online aanbieders, bijvoorbeeld Saldodipje.

Geld lenen kost geld en dit geldt ook voor het lenen van 1500 euro. Je betaalt altijd een bepaald rentepercentage over het geleende bedrag. Ga je 1500 euro lenen zonder BKR-check? Omdat de looptijd kort is, is het rentepercentage doorgaans wat hoger dan bij een persoonlijke lening.

Bijvoorbeeld: je wilt 1500 euro lenen met een rente van 7,03%. Het rentebedrag is dan 13,02 en dit maakt de totale kosten 1513,02 voor het lenen van 1500 euro.

Hoeveel geld ga je lenen: 1500 euro of een ander bedrag? Met een flitslening kun je bedragen lenen van 100 euro tot en met 1500 euro. Wil je meer dan 1500 euro lenen? Dan kun je een persoonlijk krediet aanvragen. Let wel op: deze manier van geld lenen heeft een langere aflossingstermijn en een andere rente dan wanneer je relatief kleine bedragen leent zonder BKR.