500 euro lenen en direct op rekening?

Zit je in een lastige financiële situatie en heb je snel 500 euro nodig? Wanneer het financieel tegenzit kan een minilening helpen om een kleine periode zonder saldo op je rekening te overbruggen. Met een minilening kan je eenvoudig 500 euro lenen en kan dit binnen 24 uur op je rekening gestort zijn. En dat zonder BKR-toetsing en gedoe.

Saldodipje Minilening

 • Group 16 €100 tot €500 lenen
 • Looptijd van 30 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Saldodipje Minilening

 • Group 16 €600 tot €1000 lenen
 • Looptijd van 45 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Saldodipje Pluslening

 • Group 16 €1100 tot €1800 lenen
 • Looptijd van 62 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Waarom 500 euro lenen?

Soms kan het lenen van 500 euro goed uitkomen. Een minilening is niet bedoeld om je inkomen maanden achter elkaar structureel te verhogen, maar het is een handige manier om lastige financiële situaties op de korte termijn te overbruggen. Misschien wissel je van baan, waardoor je even geen inkomen hebt. Of je zit in een verhuizing en hebt dubbele maandlasten. 

Leef je van loonstrook naar loonstrook en houd je aan het einde van je salaris vaak een stukje maand over? Met een flitslening kun je 500 euro lenen zonder loonstrook te laten zien. Zo kun je onverwachtse kosten betalen, zoals een nieuwe vaatwasser of een openstaande boete.

500 euro in biljetten

Voordelen van 500 euro lenen

 • Voordelen van 500 euro lenen
 • Binnen 5 minuten online aangevraagd
 • Geen BKR-toetsing nodig
 • Geen loonstrook nodig
 • Geld snel op je bankrekening

Waar moet ik rekening mee houden?

Een minilening heeft veel voordelen en is snel geregeld. Maar iedere manier van geld lenen kost geld en ons advies is om alleen een lening af te sluiten als het echt nodig is. Ga je een flitskrediet aanvragen? Houd dan rekening met de volgende zaken:

 • warning Zorg dat je in staat bent de flitslening binnen de korte looptijd van 30 dagen terug te betalen. 
 • warning Je hebt een garantstelling nodig.
 • warning Je moet voldoen aan de gestelde voorwaarden.

500 euro lenen in 5 stappen

Wil je snel 500 euro lenen? Een flitslening is ideaal als je direct geld nodig hebt en snel geregeld. Flitsleningen worden verstrekt door diverse online aanbieders, zoals Saldodipje. Bij Lenary.nl vergelijk je gemakkelijk de beschikbare minileningen voor jou. Bekijk hoe je de juiste minilening afsluit in 5 stappen.


stap 1 bedrag invoeren

Stap 1: kies het leenbedrag

Voordat je een minilening gaat aanvragen, wil je eerst bepalen hoeveel geld je nodig hebt. Ga je bijvoorbeeld 500 euro lenen of heb je een ander bedrag nodig? Je kunt via ons een minilening afsluiten voor bedragen tussen de 100 en 1500 euro en kunt leningen aanvragen in stapjes van 50 euro. Heb je meer dan 1500 euro nodig? Dan kun je een persoonlijk krediet afsluiten, maar let op: er gelden dan andere voorwaarden dan bij een flitslening.

Bedenk van tevoren hoeveel je wilt lenen en leen niet meer dan je nodig hebt of kunt terugbetalen binnen de looptijd. Zo voorkom je dat je meer leent dan financieel verantwoord is en in de problemen komt met het aflossen.


stap 2 looptijd kiezen

Stap 2: bepaal de looptijd

Ga je 500 euro lenen? Houd dan, net als bij andere minileningen, rekening met een korte looptijd. De maximale looptijd van een minilening verschilt per leenbedrag. Bij een lening van 500 euro geldt meestal een looptijd van 30 dagen. Dit houdt in dat je de 500 euro plus de rente binnen 30 dagen moet terugbetalen. Bij hogere bedragen is de looptijd langer, bijvoorbeeld 45 dagen of 60/62 dagen.

Lukt het niet om binnen de looptijd van 30 dagen af te lossen? Dan krijg je te maken met extra kosten. Controleer daarom van tevoren goed of het financieel verantwoord is om een lening af te sluiten, zodat je niet in de problemen komt.


stap 3 gegevens invullen

Stap 3: vul je gegevens in

Heb je het leenbedrag en de looptijd ingevuld op Lenary.nl? Je kunt nu de beschikbare leningen bekijken en vergelijken. Saldodipje is de meest bekende aanbieder van flitsleningen en je vindt alle beschikbare deals van deze kredietverstrekker in een handig overzicht. Zodra je jouw keuze hebt gemaakt, is het tijd om de flitslening aan te vragen. 

Bij de online aanvraag is het nodig om een aantal gegevens in te vullen. De kredietverstrekker (bijvoorbeeld Saldodipje) wil weten wie je bent en hoe je financiële situatie is. Zo weet hij of je aan de voorwaarden voldoet en of het slim is om je een lening te verstrekken.


stap 4 accepteren

Stap 4: accepteer de offerte

De volgende stap is dat de aanbieder je aanvraag beoordeelt. Als alles in orde is, ontvang je een offerte. In deze offerte staat hoeveel geld je gaat lenen, wat het rentepercentage en de looptijd zijn en wat de totale kosten zijn. Totdat je de offerte accepteert, zit je nog nergens aan vast. Ga je akkoord met de offerte? Dan sluit je de flitslening officieel af.


Stap 5: ontvang het geld op je rekening

Na het accepteren van de offerte kan je het leenbedrag snel op je bankrekening verwachten. In de meeste gevallen staat de 500 euro binnen 24 uur op je rekening, soms zelfs nog sneller. Je kunt het geld vervolgens direct gebruiken zoals jij wilt.

Direct een lening aanvragen van 500 euro?

Vraag je lening van 500 euro aan. Hieronder verwijzen we je door.

Snel 500 euro lenen zonder BKR-toetsing

Voor officiële leningen en kredieten is een BKR-toetsing nodig. Dit betekent dat het Bureau Krediet Registratie controleert of je al een lening of krediet hebt en of het verstandig is een nieuwe lening te verstrekken. Heb je een negatieve BKR-registratie? Met een negatieve registratie is het lastig om een nieuwe lening te krijgen, omdat de kredietverstrekkers het risico op nieuwe betalingsproblemen te groot vinden.

Steeds meer mensen zijn negatief geregistreerd en kunnen hierdoor geen nieuwe lening of krediet afsluiten. Een belangrijk voordeel van minileningen is dat je geen BKR-toetsing nodig hebt. Je kunt hierdoor ook 500 euro lenen als je een negatieve BKR hebt.

Let wel op: denk altijd goed na of je het geld echt nodig hebt en of je het leenbedrag en de rente binnen de looptijd kunt terugbetalen. Zo voorkom je dat je in de problemen komt en niet kunt aflossen.

500 euro lening aanvragen: dit heb je nodig

Wat heb je nodig als je een lening van 500 euro aanvraagt? Het lenen van 500 euro gaat snel en simpel, maar de aanvraag is niet compleet zonder papierwerk. De kredietverstrekker heeft een aantal zaken van je nodig. Zorg dat je de volgende zaken bij de hand hebt, zodat je aanvraag zo soepel mogelijk verloopt:

 • Duidelijke scan of foto van de voor- en achterkant van een geldig identiteitsbewijs
 • Bruto maandinkomen
 • Arbeidssituatie (of je fulltime of parttime werkt)
 • Startdatum van je dienstverband
 • Maandelijkse uitgaven (bv. vaste lasten en betalen van leningen)
 • Je bankrekening nummer (IBAN)
 • Je pinpas en digitale controle van je bank

Voorwaarden bij het lenen van 500 euro

Met een minilening kun je eenvoudig en snel 500 euro lenen zonder gedoe en zonder BKR-toetsing. Je vraagt een flitslening makkelijker aan dan een persoonlijke lening of andere lening bij een bank, maar je moet alsnog aan een aantal voorwaarden voldoen:

 • Je woont in Nederland
 • Je hebt een geldig identiteitsbewijs
 • Je hebt een Nederlands telefoonnummer
 • Je bent minimaal 18 jaar oud
 • Je hebt een Nederlandse rekening op je eigen naam
 • Je kunt aantonen dat je een maandelijks inkomen hebt

Garansteller aanwijzen

Voldoe je aan alle voorwaarden? Deze voorwaarden zijn de minimale eisen om een minilening te krijgen. Er zijn een aantal aspecten waarop je aanvraag alsnog kan worden afgewezen, bijvoorbeeld de garantstelling.

Om 500 euro te lenen, heb je een garantsteller nodig. Dit is een vereiste bij alle flitsleningen. Deze garantsteller staat garant voor jou. Op deze manier weet de geldverstrekker dat hij zijn geld hoe dan ook terugkrijgt, ook als het jou niet lukt. 

Je kunt een persoonlijke garantsteller aanwijzen of een externe garantsteller kiezen. Bij een externe garantstelling worden er wel extra kosten in rekening gebracht.

Geld binnen 24 uur op je rekening

Heb je direct geld nodig, maar is je spaarrekening leeg en kan je niet wachten tot je volgende salaris wordt gestort? Met een flitskrediet kun je snel 500 euro lenen: zodra je de offerte accepteert wordt het geld binnen 24 uur op je rekening gestort. Omdat je het geld met een flitskrediet binnen een dag ontvangt, is het een ideale oplossing voor mensen die het geld gelijk kunnen gebruiken.

500 euro lenen met spoed

Heb je al eens eerder een lening aangevraagd bij de kredietverstrekker waar je de minilening aanvraagt? Omdat de aanbieder je gegevens al in het systeem heeft staan, kan de beoordeling sneller gaan. Hierdoor kan het zijn dat je het geld nog sneller op je rekening hebt staan, soms zelfs al binnen 10 minuten.

Looptijd van 500 euro lening: binnen 30 dagen aflossen

Een minilening wordt niet voor niets ook een flitslening of flitskrediet genoemd. Je kunt snel geld lenen en je zit maar kort aan de lening vast. Bij een lening van 500 euro is de maximale looptijd 30 dagen. Kies daarom alleen voor een flitslening van 500 euro als je in staat bent om het geleende bedrag en de rente op tijd terug te betalen. Lukt dit niet? Dan brengt de geldverstrekker extra kosten in rekening bovenop de totale kosten.

Wil je het geleende bedrag en de rente eerder terugbetalen? Dat kan ook, als je maar zorgt dat je het geld binnen de termijn van 30 dagen aflost. 

Kan ik 500 euro lenen en in termijnen terugbetalen?

Een minilening van 500 euro heeft veel voordelen en dat de looptijd kort is, is een van deze pluspunten. Omdat je te maken hebt met een korte periode van aflossen, kan je geen 500 euro lenen en in termijnen terugbetalen. Je hebt 30 dagen om de lening en de rente te betalen, in termijnen aflossen is niet mogelijk. 

Met een doorlopend krediet kun je wel 500 euro lenen en in termijnen aflossen, maar dit kleine bedrag is dan onderdeel van een grotere doorlopende lening. Houd er ook rekening mee dat bij dit krediet een BKR-check verplicht is. Dit relatief kleine bedrag lenen zonder BKR is dus niet mogelijk.

Snel geld lenen: 500 euro of een ander bedrag?

Heb je 500 euro nodig of ga je een ander bedrag lenen? Ons advies is om niet meer te lenen dan je echt nodig hebt. Geld lenen kost altijd geld en je betaalt rente over het geleende bedrag. Het is daarom zonde om meer te lenen dan je nodig hebt. Bedenk dus goed hoeveel geld je nodig hebt. 

Ga je voor een 500 euro lening of heb je een ander bedrag nodig? Misschien heb je wel genoeg aan klein bedrag, zoals 100 of 200 euro. Of heb je juist niet genoeg aan 500 euro? Tot een bedrag van 1500 euro kun je geld lenen zonder BKR. Bij een hoger bedrag kun je een persoonlijk krediet aanvragen, maar hierbij is een toetsing van je BKR verplicht.

Vergelijk online aanbieders en vind de beste deal

Tegenwoordig kan vrijwel iedereen eenvoudig en snel 500 euro lenen zonder gedoe. Wil je 500 euro lenen met spoed en ben je op zoek naar een betrouwbare aanbieder? Saldodipje is de meest bekende verstrekker van flitskredieten en bij Lenary.nl vind je al hun beschikbare deals in een handig overzicht. 

Vergelijk de leningen qua rentepercentage, kosten, looptijd en andere voorwaarden en kies de beste deal voor jouw situatie. Je vraagt de lening in een handomdraai aan en na akkoord ontvang je het geld binnen 24 uur op je rekening.

Veelgestelde vragen

Snel 500 euro lenen zonder BKR-check? Het kan met een flitslening. Met een flitskrediet kun je eenvoudig geld lenen: 500 euro of een ander bedrag tot 1500 euro. Er is geen BKR-check nodig. Ideaal als je geld wilt lenen met een negatieve registratie of het afsluiten van een doorlopend krediet of persoonlijke lening te lang duurt. 

Zorg wel dat je alleen een minilening afsluit als je weet dat je het te betalen bedrag (leenbedrag + rente) binnen de looptijd kunt aflossen. 

Wil je geld lenen, maar heb je niet genoeg aan 500 euro? Met een minilening is het niet alleen mogelijk 500 euro te lenen. Je kunt ook een hoger bedrag lenen, tot een maximum van 1500 euro. Houd er rekening mee dat je bij hogere bedragen meer tijd hebt om de lening terug te betalen, meestal is de looptijd 45 of 60 dagen.