Snel 300 euro lenen en vandaag nog op rekening?

Wil je snel geld lenen en heb je direct 300 euro nodig? Met een minilening kan vrijwel iedereen zonder gedoe snel 300 euro lenen en vandaag nog op zijn rekening gestort krijgen. Handig als je op korte termijn rekeningen moet betalen en echt geen tijd hebt om te wachten op je volgende salaris. Een minilening wordt niet voor niets ook wel een flitslening of flitskrediet genoemd: je vraagt de lening binnen 10 minuten aan en het geld staat na akkoord binnen 24 uur op je rekening. 

Saldodipje Minilening

 • Group 16 €100 tot €500 lenen
 • Looptijd van 30 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Saldodipje Minilening

 • Group 16 €600 tot €1000 lenen
 • Looptijd van 45 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Saldodipje Pluslening

 • Group 16 €1100 tot €1800 lenen
 • Looptijd van 62 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Waarom kan een lening van 300 euro helpen?

In welke situaties kan het lenen van 300 euro een goede optie zijn? In bepaalde gevallen kan het al helpen om een relatief klein bedrag te lenen, zoals 300 euro. Je hebt bijvoorbeeld geld nodig voor boodschappen, maar je saldo is niet toereikend. Misschien heb je een openstaande boete die niet langer kan wachten of je auto moet plotseling naar de garage voor een onverwachtse reparatie. 

Een minilening is geen structurele oplossing, maar kan wel op de korte termijn voor ademruimte zorgen. Ideaal als je van loonstrook naar loonstrook leeft en met onverwachtse kosten te maken krijgt. Dankzij een flitslening kan je dan de tijd overbruggen totdat je volgende salaris gestort wordt.

300 euro in biljetten

Voordelen van 300 euro lenen

 • Je vraagt de flitslening in een paar minuten aan.
 • Er is geen BKR-toetsing of BKR-registratie nodig.
 • Je hebt geen loonstrook nodig.
 • Het geld staat na akkoord binnen 24 uur op je rekening.

300 euro lenen: waar moet ik op letten?

Snel 300 euro lenen heeft dus een paar belangrijke voordelen. Toch is het ook belangrijk om rekening te houden met een aantal risico’s. Zorg dat je goed geïnformeerd bent voordat je een flitslening (of een andere vorm van krediet) afsluit. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. De belangrijkste zaken om op te letten zijn:

 • warning Houd rekening met de korte looptijd. Zorg dat je het leenbedrag + de rente binnen de gestelde termijn kunt terugbetalen.
 • warning Er zitten boetes / kosten aan verbonden als je niet op tijd aflost.
 • warning Je moet voldoen aan de gestelde voorwaarden.
 • warning Een garantsteller is verplicht.

Snel 300 euro lenen in 5 stappen

Een minilening is een handige oplossing om snel 300 euro te lenen. Je vraagt deze leningen eenvoudig aan via online aanbieders, zoals Saldodipje. Saldodipje is de meest bekende kredietverstrekker van deze flitsleningen. Bij Lenary.nl kan je de beschikbare deals eenvoudig met elkaar vergelijken en je kiest vervolgens de lening die het beste bij je past. Keuze gemaakt? Dan vraag je de flitslening in een paar simpele stappen aan.


stap 1 bedrag invoeren

Leenbedrag bepalen

Voordat je de lening aanvraagt, wil je bepalen hoeveel geld je nodig hebt. Ga je 300 euro lenen of heb je ook genoeg aan een lager bedrag, zoals 100 of 200 euro? Of heb je misschien meer geld nodig? Flitsleningen vraag je aan tot een bedrag van 1500 euro. Bij hogere bedragen kan je een persoonlijke lening afsluiten, maar dan is een BKR-check wel verplicht.

Denk goed na over het leenbedrag en leen niet meer geld dan je nodig hebt. Sluit geen lening af als je het bedrag niet op tijd kunt terugbetalen en houd ook rekening met de rente die bovenop het geleende bedrag komt. 


stap 2 looptijd kiezen

Looptijd bepalen

Als je geld leent, krijg je te maken met een looptijd waarbinnen je de lening moet aflossen. Bij een minilening gelden korte looptijden. Dit is handig, want dan zit je niet te lang vast aan een lening. Maar het betekent ook dat je op korte termijn de lening moet terugbetalen. 

Bij een flitslening van 300 euro geldt een maximale looptijd van 30 dagen: je moet de lening dan binnen 30 dagen terugbetalen. De looptijd van een flitskrediet wordt bepaald door de hoogte van het geleende bedrag. Hoe hoger het bedrag, hoe langer de looptijd is. Met een maximum van 60 of 62 dagen bij een flitslening van 1500 euro.


stap 3 gegevens invullen

Gegevens invullen

Zodra je het bedrag en de looptijd weet, kan je deze invullen bij Lenary.nl. Er komen een of meerdere aanbieders in een overzicht te staan en je kunt zelf de beste deal kiezen. Na het maken van je keuze vraag je de lening aan. Hiervoor moet je wat gegevens invullen, geld lenen zonder papierwerk is geen optie. Zelfs niet met een minilening. De kredietverstrekker wil weten wie je bent en wat je financiële situatie is. Zo weet hij of het financieel verantwoord is om jou de lening te verstrekken.


stap 4 accepteren

Akkoord geven

De kredietverstrekker beoordeelt je online aanvraag en bekijkt of je aan de voorwaarden voldoet. Als dit zo is, dan ontvang je een offerte. In deze offerte staat voor welk bedrag je een lening krijgt, wat de rente en totale kosten zijn en wat de looptijd is. Ga je akkoord? Dan kan je de offerte accepteren en sluit je de lening officieel af.


Geld ontvangen

Na het accepteren van de offerte ontvang je het geld snel op je bankrekening. De uitbetaling gebeurt meestal binnen 24 uur en in sommige gevallen zelfs nog sneller. Zodra het geld is gestort, kan je het besteden zoals jij wilt. 

Direct een lening aanvragen van 300 euro?

Vraag je lening van 300 euro aan. Hieronder verwijzen we je door.

300 euro lenen zonder BKR-toetsing en gedoe

Een veelgenoemd voordeel van een flitslening is dat je geld leent zonder BKR-toetsing. In Nederland zijn banken en andere geldverstrekkers verplicht om officiële leningen te laten checken bij het Bureau Krediet Registratie. Het BKR kijkt of je in aanmerking komt voor een lening en of het financieel verantwoord is om een lening te verstrekken. Heb je bijvoorbeeld een negatieve BKR-registratie? Dan wordt het lastig om een (nieuwe) lening te krijgen. 

Bij een minilening is er geen BKR-toetsing nodig. Dit maakt een flitslening een ideale oplossing voor mensen met een negatieve BKR-registratie. Zo kun je eenvoudig en snel 300 euro lenen zonder BKR-check. Ook vindt er geen BKR-registratie plaats.

Let wel op: geld lenen kost geld. Sluit alleen een flitslening af als je het geld echt nodig hebt en sluit geen hogere leningen af dan nodig. Zorg ook dat je van tevoren hebt nagedacht hoe je het geleende bedrag en de rente gaat terugbetalen.

300 euro lenen: dit heb je nodig

Wil je snel 300 euro lenen en ga je een flitskrediet aanvragen? Je kunt een flitslening binnen een paar minuten aanvragen als je de volgende zaken bij de hand houdt:

 • Duidelijke scan of foto van de voor- en achterkant van een geldig identiteitsbewijs
 • Bruto maandinkomen
 • Arbeidssituatie (of je fulltime of parttime werkt)
 • Startdatum van je dienstverband
 • Maandelijkse uitgaven (bv. vaste lasten en betalen van leningen)
 • Je bankrekening nummer (IBAN)
 • Je pinpas en digitale controle van je bank

Kan ik 300 euro lenen via een flitslening?

In principe kan iedere volwassene in Nederland een minilening aanvragen, maar er zijn wel een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen:

 • Je woont in Nederland
 • Je hebt een geldig identiteitsbewijs
 • Je hebt een Nederlands telefoonnummer
 • Je bent minimaal 18 jaar oud
 • Je hebt een Nederlandse bankrekening op je eigen naam
 • Je kunt aantonen dat je een maandelijks inkomen hebt

Garantsteller kiezen

Snel geld lenen met een minilening kan zonder BKR-toetsing. Toch wil de kredietverstrekker enige financiële zekerheid dat je het leenbedrag en de rente terug kunt betalen. Daarom is het verplicht een garantsteller aan te wijzen. Een garantsteller is iemand die voor jou garant staat. Zo is de kredietverstrekker ervan verzekerd dat hij zijn geld krijgt. Ook als het jou niet lukt om alles op tijd terug te betalen.

Je hebt de keuze tussen een persoonlijke of externe garantsteller. Een persoonlijke garantsteller is gratis, maar aan een externe garantsteller zijn kosten verbonden. Zorg er in ieder geval voor dat je een garantstelling regelt binnen de afgesproken termijn. Als je dit niet doet, kan je een boete krijgen.

Ontvang het geld binnen 24 uur op je rekening

Er zijn allerlei redenen te bedenken waarom je snel geld nodig hebt. Denk aan je wekelijkse boodschappen, openstaande rekeningen of onverwachtse kosten zoals een kapotte wasmachine, een duur uitgevallen APK of een nieuwe telefoon. 

Wat de reden ook is, je hebt snel geld nodig en kunt niet wachten tot je volgende loon wordt overgemaakt. Snel 300 euro lenen kan dan een uitkomst zijn en ervoor zorgen dat je niet in grotere problemen komt. Je ontvangt het geld na akkoord binnen 24 uur op je rekening en kunt de lening terugbetalen zodra je volgende salaris is gestort.

Geld lenen met spoed: binnen 10 min overgemaakt

Heb je echt snel 300 euro nodig en wil je geld lenen met spoed? Soms heb je zelfs geen tijd om 24 uur te wachten op je geld. Als je al eerder een lening of krediet hebt gehad bij dezelfde aanbieder, kan de beoordeling van de aanvraag nog sneller gaan. Je gegevens zijn dan al bekend en het geld kan soms al binnen 10 minuten op je bankrekening staan. Ideaal als je in een lastige financiële situatie zit en liever gisteren dan vandaag het geld ontvangt.

Beste aanbieders online vergelijken

Vrijwel iedereen kan tegenwoordig een minilening afsluiten voor 300 euro of een andere klein bedrag. Ben je op zoek naar een betrouwbare aanbieder? Saldodipje is de meest bekende partij in Nederland. Ons advies is om via Lenary.nl meerdere deals met elkaar te vergelijken en vervolgens de beste optie te kiezen. 

Korte looptijd bij 300 euro lening

Wat is de maximale looptijd bij een lening van 300 euro? Snel 300 euro lenen betekent niet alleen dat het geld snel en binnen 24 uur op je rekening staat, maar je betaalt de lening ook snel terug. Houd bij een 300 euro lening rekening met een korte looptijd: 30 dagen is meestal de gekozen termijn. 

Minileningen hebben doorgaans een looptijd van 30 dagen, 45 dagen of 60 dagen. De exacte looptijd wordt bepaald door het leenbedrag. Bij 300 euro is 30 dagen de maximale looptijd. Als je wilt kan je de lening uiteraard ook al eerder aflossen. Zorg dat je de lening altijd op tijd aflost, zo voorkom je extra kosten bovenop het leenbedrag en de rente.

Kan ik ook meer dan 300 euro lenen zonder BKR?

Heb je 300 euro nodig of wil je een ander bedrag lenen? Misschien heb je ook genoeg aan een kleine lening van 100 of 200 euro. Of je wilt juist meer dan 300 euro lenen. Tot een bedrag van 1500 euro kun je een flitslening aanvragen. Voor hogere bedragen sluit je een persoonlijke lening af.

Vind beste deal voor lening van 300 euro

Direct 300 euro lenen zonder gedoe en het geld binnen 24 uur op je rekening? Vergelijk online aanbiedingen van Saldodipje en andere kredietverstrekkers en kies voor de deal die het beste bij jou past. Bij Lenary.nl vind je een handig overzicht waarin je de verschillende deals eenvoudig met elkaar vergelijkt op basis van looptijd, rente en andere voorwaarden. 

Heb je je keuze gemaakt? Je vraagt de lening in een paar stappen aan en na akkoord staat het geld snel op je rekening.

Veelgestelde vragen

Snel 300 euro lenen zonder BKR-toetsing doe je bij diverse online kredietverstrekkers van minileningen. Door meerdere aanbiedingen te vergelijken, vind je altijd de beste deal voor jouw situatie. Bij Lenary.nl vind je een handig overzicht van deze aanbiedingen en zodra je jouw keuze hebt gemaakt, vraag je eenvoudig de lening aan.

300 euro lenen zonder gedoe: kan dit echt? Ja dit kan zeker. Met een minilening kan je eenvoudig geld lenen zonder BKR. De kredietverstrekker heeft wel wat gegevens van je nodig, maar er vindt geen BKR-check of BKR-registratie plaats. Na akkoord ontvang je het geld binnen 24 uur op je rekening.

Een krediet van 300 euro afsluiten is vooral geschikt als je direct geld nodig hebt, maar de lening binnen korte tijd kunt terugbetalen. Geld lenen met een minilening is niet bedoeld om je maandelijkse inkomen structureel te verhogen. Het geeft vooral ademruimte als je van loonstrook naar loonstrook leeft en onverwachtse kosten krijgt. Een leenbedrag van 300 euro kan dan net voldoende zijn om de tijd tot je volgende salaris te overbruggen.

Kan ik geld lenen zonder BKR? In principe is dit mogelijk voor iedere volwassene in Nederland. Met een minilening kan je 300 euro of een ander bedrag tussen de 100 en 1500 euro lenen zonder BKR. Er gelden wel een aantal voorwaarden, zo moet je minimaal 18 jaar zijn en een Nederlands telefoonnummer hebben. Maar een BKR-check is niet nodig als je een flitslening wilt afsluiten.