Let op! Geld lenen kost geld

Over Lenary

Lenary.nl is de vergelijkingswebsite in Nederland voor het vergelijken van leningen. Wij zijn geen onderdeel van een financiele instelling en zijn volledig onafhankelijk. We zijn graag eerlijk en transparant naar onze bezoekers toe, vandaar dat we uitleggen wat onze werkwijze is en hoe we ons geld verdienen.

Let op: geld lenen kost geld. Bij het aangaan van een lening moet je rente betalen. Je betaald dus meer geld terug dan je hebt geleend. Voordat je een lening gaat verwijzen we je graag door naar een checklist voor het verantwoord lenen van geld.

Vacatures

Webredacteur m/v


Informatief

Onze artikelen zijn informerend. We proberen je te informeren over de verschillende leningen en leggen je uit, met behulp van onze stappenplannen, hoe je een lening kunt aanvragen bij een aanbieder. Onze stappenplannen worden maandelijks door vele duizenden bezoekers geraadpleegd.


Aanbod

Op Lenary.nl proberen we een zo’n groot mogelijk aanbod van kredietverstrekkers te weergaven. Helaas komt het wel eens voor dat er slechts een beperkt aanbod aanbieders beschikbaar is. Denk hierbij aan aanbieders van minileningen. In Nederland is er slechts één aanbieder actief van minileningen.

We hebben niet met alle aanbieders op deze website een samenwerking. We proberen echter wel een groot aanbod van aanbieders te tonen, omdat we een zo’n groot mogelijk aanbod willen tonen van kredietverstrekkers.


Onze Auteurs

De auteurs die de handleidingen en stappenplannen op deze website schrijven hebben affiniteit met personal finance. Onze auteurs adviseren echter niet. Indien je als bezoeker opmerkt dat we adviseren, dan verzoeken we je om onderaan deze pagina contact met ons op te nemen.

anna de vries

Anna de Vries

Redacteur

Anna de Vries is redacteur op Lenary.nl en is verantwoordelijk voor veel van onze webteksten. Ze heeft veel expertise op het gebied van persoonlijke financiën en verzekeringen. Anna heeft haar master Finance gehaald aan de VU Amsterdam.

 

Michael Schaap

Tekstschrijver

Michael Schaap redigeert de inhoud en teksten van Lenary.nl. Michael heeft expertise in persoonlijke financien en heeft journalistiek gestudeerd aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Michael schrijft ook veel handleidingen op deze website.

 

Hoe verdienen we geld?

Op Lenary.nl proberen we een groot aanbod aan leningen te weergeven, zodat de consument zijn eigen keuze kan maken. Om onze servers en ontwikkelingen te kunnen bekostigen moeten we ook geld verdienen. We proberen je daarom eerlijk uit te leggen hoe lenary.nl haar kosten kan dekken.

De bezoekers van onze website kunnen worden doorverwezen naar een andere website in onze vergelijkers. We krijgen niet betaald van een aanbieder om deze hoger in de vergelijker te zetten. De meeste aanbieders in onze vergelijking betalen ons per aanvraag. Indien je een aanvraag doet bij de aanbieder die bij ons in de vergelijker staat, ontvangen wij in een aantal gevallen een kleine vergoeding. De vergoedingen variëren van 9 euro tot 30 euro per aanvraag.