1000 euro lenen zonder bkr toetsing en in termijnen terug betalen

Heb je met spoed geld nodig en wil je 1000 euro lenen zonder BKR toetsing? Dan ben je bij Lenary.nl aan het juiste adres. Hier kun je snel en eenvoudig 1000 euro lenen en in termijnen terug betalen. En dat op basis van de beste voorwaarden. Het geld staat snel op je rekening en je kunt het direct gebruiken zoals jij wilt. Ideaal als je in een lastige financiële situatie zit en direct geld nodig hebt.

Saldodipje Minilening

 • Group 16 €100 tot €500 lenen
 • Looptijd van 30 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Saldodipje Minilening

 • Group 16 €600 tot €1000 lenen
 • Looptijd van 45 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Saldodipje Pluslening

 • Group 16 €1100 tot €1800 lenen
 • Looptijd van 62 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Waarom wil je snel 1000 euro lenen?

Waarom zou je 1000 euro lenen? In bepaalde gevallen is een minilening een ideale oplossing. De meest voorkomende reden is dat je snel geld nodig hebt en niet kunt wachten op je volgende salaris. Dit kan komen door onverwachtse kosten, zoals een reparatie aan je auto, nieuwe apparatuur of de aanschaf van een nieuwe laptop. Op het moment dat je salaris gestort wordt, kan je de lening meteen terugbetalen en zit je nergens meer aan vast.

Je kunt ook 1000 euro lenen en in termijnen terugbetalen omdat je niet in aanmerking komt voor een grotere persoonlijke lening, bijvoorbeeld omdat je een negatieve BKR-notering. Voor een flitslening heb je geen BKR-check nodig, waardoor het niet uitmaakt als je al leningen hebt lopen of geen loonstrook kunt laten zien.

Voordelen van 1000 euro lenen

 • Snel geregeld: binnen 10 minuten online aangevraagd
 • Geen BKR-toetsing of loonstrook nodig
 • Geld binnen 24 uur op je rekening

Risico’s van een minilening

Een lening van 1000 euro kan een goed idee zijn als je in een lastige financiële situatie zit. Maar net als bij andere leenvormen zitten er kosten en risico’s aan het afsluiten van een minilening. Houd dus altijd rekening met de volgende zaken als je ervoor kiest om 1000 euro te lenen:

 • warning Er geldt een korte looptijd: 45 dagen als je 1000 euro leent.
 • warning Je moet rente betalen over het geleende bedrag
 • warning Omdat er geen BKR-check is, moet je zelf in de gaten houden dat je niet in de problemen komt met aflossen.
 • warning Je moet voldoen aan de gestelde voorwaarden.
 • warning Een garantsteller is verplicht.

Stappenplan voor 1000 euro lenen

Als je 1000 euro wilt lenen met een flitslening kan je terecht bij diverse online aanbieders. Een goed voorbeeld van een kredietbank die dit soort leningen aanbiedt, is Saldodipje. Saldodipje is de meest bekende aanbieder en een betrouwbare verstrekker van flitsleningen. Via Lenary.nl vind je de beste aanbieder (bijvoorbeeld Saldodipje) om jouw minilening aan te vragen en het aanvragen gaat in een aantal simpele stappen.


stap 1 bedrag invoeren

Stap 1: kies hoeveel je wilt lenen

Als eerste is het belangrijk om te bepalen hoeveel geld je wilt lenen. Welk bedrag heb je nodig? Je sluit minileningen af voor leenbedragen van 100 tot en met 1500 euro. Wil je een hoger bedrag lenen? Dan kun je een persoonlijke lening of doorlopend krediet aanvragen.

Denk goed na over de hoogte van het leenbedrag. Ons advies is om niet meer te lenen dan nodig, want geld lenen kost altijd geld. Het is zonde om rente te betalen over leningen die je niet eens echt nodig hebt. Sluit daarom alleen een lening af als het financieel verantwoord is. Houd er daarnaast ook rekening mee dat je de lening binnen een bepaalde termijn moet aflossen.


stap 2 looptijd kiezen

Stap 2: kies je looptijd

Je bepaalt de aflossingstermijn zodra je hebt bepaald hoeveel je leent. Bij een minilening hangt de looptijd namelijk af van het geleende bedrag. De termijn van deze flitsleningen varieert van 1 tot 2 maanden.

Ga je 1000 euro lenen? Dan is de looptijd 45 dagen, wat betekent dat je de lening binnen 1,5 maand moet terugbetalen. Voor leningen onder de 600 euro is de looptijd 30 dagen en bij een flitslening boven de 1000 euro is dit 62 dagen.


stap 3 gegevens invullen

Stap 3: vul je aanvraag online in

Heb je het bedrag en de looptijd bepaald? Dan kan je de flitslening aanvragen. Dit doe je door op Lenary.nl te klikken op de lening van je keuze. Vul vervolgens je gegevens in en lever het benodigde papierwerk aan. Als je zorgt dat je alle gegevens en documenten bij de hand houdt, vraag je de lening simpel en snel binnen 10 minuten aan.


stap 4 accepteren

Stap 4: accepteer de offerte

De kredietverstrekker bekijkt je aanvraag en beoordeelt of je aan alle voorwaarden voldoet. Vindt hij het verstandig om jou de lening te verstrekken? Dan ontvang je een offerte. Op deze offerte vind je het leenbedrag, het rentepercentage en de rentekosten. Ook staan de looptijd, de totale kosten en andere belangrijke voorwaarden vermeld. 

Totdat je de offerte ondertekent, zit je nergens aan vast. Op het moment dat je de offerte accepteert, sluit je de lening officieel af.


Stap 5: ontvang het geld

Na het afsluiten van de lening, vindt de uitbetaling plaats. Je ontvangt de 1000 euro binnen 24 uur op je rekening en kunt dit bedrag gebruiken zoals jij wilt. 

Let op: zorg dat je de looptijd in de gaten houdt en de lening op tijd aflost.

Direct een lening aanvragen van 1000 euro?

Vraag je lening van 1000 euro aan. Hieronder verwijzen we je door.

Snel 1000 euro lenen zonder BKR-toetsing

Wil je gemakkelijk en snel 1000 euro lenen zonder BKR-toetsing? Met een flitslening leen je relatief kleine bedragen zonder BKR-check.

Het BKR is verplicht om officiële leningen en kredieten te controleren en registreren. Zo wordt gecheckt of het verstandig is om een lening te verstrekken, of dat een nieuw krediet een te groot risico is voor de aanvrager. Er vindt een BKR-registratie plaats als je een doorlopend krediet of persoonlijke lening afsluit, maar dit gebeurt ook bij andere kredieten. Denk aan meer dan € 250 rood kunnen staan op je betaalrekening. 

Kan ik 1000 euro lenen met een negatieve BKR-registratie?

Een positieve registratie is niets om je druk om te maken, maar wat als je een betalingsachterstand of andere problemen hebt met aflossen? In deze gevallen krijg je een negatieve BKR-registratie. Het is met deze notering lastiger om een nieuw krediet te krijgen. 

Steeds meer mensen hebben een negatieve BKR-notering. Voor die groep is een flitslening een aantrekkelijke oplossing, omdat er dan geen check nodig is. Je kunt dan 1000 euro lenen zonder BKR-toetsing. Dit klinkt aantrekkelijk, maar brengt ook een risico met zich mee. Je moet namelijk zelf in de gaten houden dat je niet in geldproblemen komt, omdat je een lening afsluit die je niet kunt terugbetalen, maar het is dus wel mogelijk om 1000 euro te lenen zonder BKR.

1000 euro lenen zonder papierwerk: is dit mogelijk?

Welke gegevens heb je nodig voor het aanvragen van een flitslening en welk papierwerk moet je aanleveren? Een flitslening wordt soms omschreven als ‘lenen zonder papierwerk’, maar dit is niet helemaal waar. Er is misschien geen BKR-toetsing vereist, maar de kredietverstrekker heeft wel wat informatie van je nodig. Door deze gegevens en documenten weet hij wie je bent en of je financieel in staat bent de flitslening terug te betalen. 

Houd bij je online aanvraag het volgende papierwerk bij de hand:

 • Duidelijke scan of foto van de voor- en achterkant van een geldig identiteitsbewijs
 • Bruto maandinkomen
 • Arbeidssituatie (of je fulltime of parttime werkt)
 • Startdatum van je dienstverband
 • Maandelijkse uitgaven (bv. vaste lasten en betalen van leningen)
 • Je bankrekening nummer (IBAN)
 • Je pinpas en digitale controle van je bank

Voorwaarden voor 1000 euro lenen

Je gaat 1000 euro lenen: wat zijn dan de voorwaarden? Vrijwel iedere volwassene kan in Nederland een minilening afsluiten, als hij of zij maar aan de volgende voorwaarden voldoet:

 • Je bent minimaal 18 jaar oud
 • Je woont in Nederland
 • Je hebt een geldig identiteitsbewijs
 • Je hebt een Nederlands telefoonnummer
 • Je hebt een Nederlandse rekening op je eigen naam
 • Je kunt aantonen dat je een maandelijks inkomen hebt

Kies een garantsteller

Voldoe je aan al deze voorwaarden? Er is nog een belangrijke eis voor een flitslening: je moet een garantsteller kiezen. Deze garantsteller zorgt ervoor dat de kredietverstrekker zijn geld altijd terugkrijgt, ook als jij het niet op tijd weet terug te betalen. De garantsteller staat namelijk garant voor jou. 

Lees de voorwaarden goed door en zorg dat je de garantsteller op tijd aanwijst. Je kunt kiezen uit een persoonlijke of externe garantsteller. Houd er rekening mee dat een externe garantsteller extra kosten met zich meebrengt. Wijs je niet op tijd iemand aan? Dan kan je een boete krijgen.

Snel geld lenen: 1000 euro binnen 24 uur op je rekening

Wil je snel 1000 euro lenen? Een belangrijke reden voor een minilening is de snelle uitbetaling. Zodra je de lening officieel afsluit, krijg je het bedrag binnen mum van tijd uitbetaald. Meestal staat het geld binnen 24 uur op je rekening.

Is dit niet je eerste aanvraag bij de geldverstrekker? Dan kan het nog sneller gaan. De aanbieder is dan al bekend met je gegevens, waardoor de beoordeling van je aanvraag en de uitbetaling minder tijd kosten.

Wat is de looptijd als je 1000 euro leent?

De korte aflossingstermijn is een ander belangrijk kenmerk van een flitskrediet. De exacte looptijd is afhankelijk van het geleende bedrag:

 • 100 t/m 500 euro lenen: looptijd is 30 dagen
 • 600 t/m 1000 euro lenen: looptijd is 45 dagen
 • 1100 t/m 1500 euro lenen: looptijd is 62 dagen

Ga je 1000 euro lenen? Dan is de looptijd 45 dagen: je moet de lening inclusief rente binnen 1,5 maand terugbetalen. Het gaat hier om de maximale looptijd. Als je het geld al eerder wilt terugbetalen, dan is dit ook mogelijk.

Vergelijk aanbieders & vind de beste deal

Ben je op zoek naar een betrouwbare aanbieder van een flitskrediet? Bij Lenary.nl vind je de beste kredietverstrekkers die op dit moment beschikbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan Saldodipje. Geef aan hoeveel je wilt lenen en bekijk de looptijd, rente en andere voorwaarden van de beschikbare deals. 

Heb je een keuze gemaakt? Vraag de lening online aan door je gegevens en benodigde documenten in te vullen. Je ontvangt een offerte en sluit de lening pas officieel af zodra je daar akkoord op geeft. Na akkoord staat het bedrag binnen 24 uur op je rekening.

Veelgestelde vragen

Wil je 1000 euro lenen zonder BKR-toetsing? Een kleine lening vraag je eenvoudig en snel aan bij diverse online kredietverstrekkers, zoals Saldodipje. Door alle beschikbare aanbieders en deals met elkaar te vergelijken, bijvoorbeeld bij Lenary.nl, weet je zeker dat je goed geïnformeerd de juiste keuze maakt.

Hoeveel geld wil je lenen: 1000 euro of een ander bedrag? Lenen met een flitslening kan voor bedragen van 100 tot en met 1500 euro. Houd er rekening mee dat de rente en looptijd verschilt per leenbedrag. Wil je meer lenen dan 1500 euro? Kijk dan of een persoonlijke lening een optie is voor jou.

Geld lenen kost geld, ook als je een flitslening afsluit. Wil je 1000 euro lenen? Je moet rente betalen over je leenbedrag. Bijvoorbeeld: je leent 1000 euro tegen een rente van 9,72%. Dit is een rentebedrag van 11,50, dus je totale kosten zijn dan 1011,50.