Let op! Geld lenen kost geld

Eenvoudig & snel 200 euro lenen

Direct 200 euro lenen? Snel geld lenen kan met een minilening. Je vraagt deze leenvorm in een paar minuten aan en ontvangt het geld ook snel op je rekening. Door deze snelheid worden minileningen ook wel een flitslening of flitskrediet genoemd.

gemiddelde leestijd: 5 minuten | geschreven door: Anna de Vries | laatst bijgewerkt op: 12 mei 2022

Waarom 200 euro lenen?

200 euro lenen

Wanneer kies je ervoor om een minilening van 200 euro af te sluiten? Een minilening is een oplossing als je direct geld nodig hebt en geen tijd hebt om te wachten tot je volgende salaris of uitkering wordt overgemaakt. Misschien heb je geld nodig voor boodschappen, openstaande rekeningen of brandstof voor je auto.

Let wel op: een minilening van 200 euro is geen oplossing voor de lange termijn. Sluit geen lening af om je maandelijkse inkomen structureel te verhogen. Geld lenen kost geld en dit geldt ook voor een minilening. 

Voordelen van 200 euro minilening

  • Flitslening snel aanvragen
  • Geen BKR-toetsing of BKR-registratie nodig
  • Geen loonstrook nodig
  • Geld binnen 24 uur op je bankrekening

Waarop letten als je 200 euro leent?

Als je een lening van 200 euro aanvraagt, is het belangrijk om te weten wat de risico’s zijn en waar je allemaal rekening mee moet houden. We adviseren alleen een flitslening af te sluiten als dit financieel verantwoord is in jouw situatie. Houd hierbij rekening met de volgende zaken:

  • Er is een korte looptijd, dus je moet het leenbedrag + rente snel terugbetalen.
  • Je krijgt met boetes te maken als je de lening niet op tijd aflost.
  • Een garantsteller is verplicht.
  • Er is geen BKR-toetsing nodig, maar je moet wel voldoen aan de gestelde voorwaarden.

Kan ik 200 euro lenen via een flitslening?

In principe kan iedere volwassene in Nederland een flitslening aanvragen bij een geldverstrekker. Een belangrijk voordeel is dat bij deze leningen geen BKR-toetsing nodig is en er geen BKR-registratie plaatsvindt. Helemaal zonder papierwerk is een lening van 200 euro niet, er gelden nog steeds voorwaarden waar je aan moet voldoen. Deze voorwaarden lees je verderop in dit artikel. 

In 5 stappen 200 euro lenen via Lenary.nl

Wil je 200 euro lenen: snel en zonder gedoe? Een minilening vraag je eenvoudig aan via online kredietverstrekkers, zoals Saldodipje. Bij Lenary.nl vind je een overzicht van alle kredietverstrekkers van minileningen en je vergelijkt deze aanbieders eenvoudig met elkaar. Vervolgens vraag je in een paar duidelijke stappen een lening aan. 

Bedrag bepalen

stap 1 bedrag invoeren

Bedenk vooraf hoeveel geld je wilt lenen. Ga je 200 euro lenen of heb je een ander bedrag nodig? Een minilening is af te sluiten van 100 euro tot en met 1500 euro. Wil je een hoger bedrag lenen? Dan kan je een persoonlijke lening afsluiten.

Geld lenen kost geld en het is belangrijk dat je alleen leent als het financieel verantwoord is. Denk dus goed na hoe je de lening gaat terugbetalen voordat je hem afsluit. Houd hierbij ook rekening met de rente die bovenop het geleende bedrag komt. 

Looptijd bepalen

stap 2 looptijd kiezen

Weet je hoeveel je gaat lenen? De looptijd van een minilening wordt bepaald door de hoogte van het leenbedrag. Als je 200 euro leent, geldt er meestal een maximale looptijd van 30 dagen. Dit betekent dat je het geleende bedrag van 200 euro én de rente binnen 30 dagen moet terugbetalen.

Kijk altijd goed wat de looptijd en andere voorwaarden zijn voordat je de lening definitief afsluit. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Kies je voor hogere bedragen (tot en met 1500 euro), dan gelden er vaak andere looptijden. Denk bijvoorbeeld aan een looptijd van 45 dagen of 60 dagen.

Gegevens invullen

stap 3 gegevens invullen

Op basis van het bedrag en de looptijd vind je een of meerdere aanbieders in het overzicht bij Lenary.nl. Bekijk welke aanbieder het beste bij je wensen aansluit en vraag daarna de lening van jouw keuze aan. Voor de aanvraag is het nodig om enkele gegevens in te vullen. Denk aan persoonsgegevens zodat de kredietverstrekker weet wie je bent. Ook is het nodig een garantsteller aan te wijzen. Zo weet de aanbieder dat het leenbedrag en de rente worden terugbetaald, ook als jou dat niet lukt.

Offerte accepteren

stap 4 accepteren

Na het indienen kijkt de kredietverstrekker naar je aanvraag. Is alles goed ingevuld en voldoe je aan de voorwaarden? Je ontvangt een bericht of de aanbieder wel of niet akkoord is met je aanvraag. Bij akkoord ontvang je een offerte waarin precies staat welk bedrag je gaat lenen, hoeveel je moet terugbetalen en wanneer alles terugbetaald moet zijn. Op deze offerte moet je zelf nog akkoord geven. Totdat jij akkoord geeft, zit je nog nergens aan vast.

Binnen 24 uur het geld op je rekening

Als je de offerte accepteert, ontvang je het geld snel op je rekening. Meestal vindt de uitbetaling plaats binnen 24 uur en in sommige gevallen zelfs nog sneller. Bijvoorbeeld als je al eens eerder een lening hebt gehad bij dezelfde aanbieder.

Direct een lening aanvragen van 200 euro?

Vraag je lening van 200 euro aan. Hieronder verwijzen we je door.

Veelgestelde vragen over 200 euro lenen

Hoe makkelijk is het om 200 euro te lenen?

Kan je snel 200 euro lenen zonder gedoe? Via een minilening kan je eenvoudig relatief kleine bedragen lenen, zoals 200 euro. Bij Lenary.nl vergelijk je betrouwbare aanbieders met elkaar en vind je in een oogopslag de beste deal voor jou. Je vraagt de minilening in een paar minuten aan en na akkoord ontvang je het geld binnen 24 uur op je rekening.

Waar kan ik 200 euro lenen zonder BKR-check?

Geld lenen zonder BKR-check? Dit is mogelijk als je een minilening afsluit. Minileningen sluit je af bij diverse online kredietverstrekkers, zoals Saldodipje. Je ontvangt de 200 euro snel op je rekening en door de korte looptijd zit je niet lang aan de lening vast. Houd er wel rekening mee dat je de lening inclusief rente ook binnen korte tijd moet aflossen. 

Kan ik ook meer lenen dan 200 euro met een minilening?

Een flitskrediet is een oplossing als je geld wilt lenen zonder BKR-toetsing of BKR-registratie. Heb je meer dan 200 euro nodig? Je kunt een flitslening aanvragen voor bedragen vanaf 100 euro en tot een maximum van 1500 euro. Voor meer dan 1500 euro vraag je een persoonlijke lening aan.