Snel 200 euro lenen met spoed

Snel 200 euro lenen met spoed? Snel geld lenen kan met een minilening. Je vraagt deze leenvorm in een paar minuten aan en ontvangt het geld ook snel op je rekening. Door deze snelheid worden minileningen ook wel een flitslening of flitskrediet genoemd.

Saldodipje Minilening

 • Group 16 €100 tot €500 lenen
 • Looptijd van 30 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Saldodipje Minilening

 • Group 16 €600 tot €1000 lenen
 • Looptijd van 45 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Saldodipje Pluslening

 • Group 16 €1100 tot €1800 lenen
 • Looptijd van 62 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Waarom 200 euro lenen?

Wanneer kies je ervoor om een minilening van 200 euro af te sluiten? Een minilening is een oplossing als je direct geld nodig hebt en geen tijd hebt om te wachten tot je volgende salaris of uitkering wordt overgemaakt. Misschien heb je geld nodig voor boodschappen, openstaande rekeningen of brandstof voor je auto.

Let wel op: een minilening van 200 euro is geen oplossing voor de lange termijn. Sluit geen lening af om je maandelijkse inkomen structureel te verhogen. Geld lenen kost geld en dit geldt ook voor een minilening. 

200 euro in biljetten

Voordelen van 200 euro minilening

 • Flitslening snel aanvragen
 • Geen BKR-toetsing of BKR-registratie nodig
 • Geen loonstrook nodig
 • Geld binnen 24 uur op je bankrekening

Waarop letten als je 200 euro leent?

Als je een lening van 200 euro aanvraagt, is het belangrijk om te weten wat de risico’s zijn en waar je allemaal rekening mee moet houden. We adviseren alleen een flitslening af te sluiten als dit financieel verantwoord is in jouw situatie. Houd hierbij rekening met de volgende zaken:

 • warning Er is een korte looptijd, dus je moet het leenbedrag + rente snel terugbetalen.
 • warning Je krijgt met boetes te maken als je de lening niet op tijd aflost.
 • warning Een garantsteller is verplicht.
 • warning Er is geen BKR-toetsing nodig, maar je moet wel voldoen aan de gestelde voorwaarden.

Kan ik snel 200 euro lenen via een flitslening?

In principe kan iedere volwassene in Nederland een flitslening aanvragen bij een geldverstrekker. Een belangrijk voordeel is dat bij deze leningen geen BKR-toetsing nodig is en er geen BKR-registratie plaatsvindt. Helemaal zonder papierwerk is een lening van 200 euro niet, er gelden nog steeds voorwaarden waar je aan moet voldoen. Deze voorwaarden lees je verderop in dit artikel. 

In 5 stappen 200 euro lenen via Lenary.nl

Wil je 200 euro lenen: snel en zonder gedoe? Een minilening vraag je eenvoudig aan via online kredietverstrekkers, zoals Saldodipje. Bij Lenary.nl vind je een overzicht van alle kredietverstrekkers van minileningen en je vergelijkt deze aanbieders eenvoudig met elkaar. Vervolgens vraag je in een paar duidelijke stappen een lening aan. 


stap 1 bedrag invoeren

Bedrag bepalen

Bedenk vooraf hoeveel geld je wilt lenen. Ga je 200 euro lenen zonder bkr toetsing of heb je een ander bedrag nodig? Een minilening is af te sluiten van 100 euro tot en met 1500 euro. Wil je een hoger bedrag lenen? Dan kan je een persoonlijke lening afsluiten.

Geld lenen kost geld en het is belangrijk dat je alleen leent als het financieel verantwoord is. Denk dus goed na hoe je de lening gaat terugbetalen voordat je hem afsluit. Houd hierbij ook rekening met de rente die bovenop het geleende bedrag komt. 


stap 2 looptijd kiezen

Looptijd bepalen

Weet je hoeveel je gaat lenen? De looptijd van een minilening wordt bepaald door de hoogte van het leenbedrag. Als je 200 euro leent, geldt er meestal een maximale looptijd van 30 dagen. Dit betekent dat je het geleende bedrag van 200 euro én de rente binnen 30 dagen moet terugbetalen.

Kijk altijd goed wat de looptijd en andere voorwaarden zijn voordat je de lening definitief afsluit. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Kies je voor hogere bedragen (tot en met 1500 euro), dan gelden er vaak andere looptijden. Denk bijvoorbeeld aan een looptijd van 45 dagen of 60 dagen.


stap 3 gegevens invullen

Gegevens invullen

Op basis van het bedrag en de looptijd vind je een of meerdere aanbieders in het overzicht bij Lenary.nl. Bekijk welke aanbieder het beste bij je wensen aansluit en vraag daarna de lening van jouw keuze aan. Voor de aanvraag is het nodig om enkele gegevens in te vullen. Denk aan persoonsgegevens zodat de kredietverstrekker weet wie je bent. Ook is het nodig een garantsteller aan te wijzen. Zo weet de aanbieder dat het leenbedrag en de rente worden terugbetaald, ook als jou dat niet lukt.


stap 4 accepteren

Offerte accepteren

Na het indienen kijkt de kredietverstrekker naar je aanvraag. Is alles goed ingevuld en voldoe je aan de voorwaarden? Je ontvangt een bericht of de aanbieder wel of niet akkoord is met je aanvraag. Bij akkoord ontvang je een offerte waarin precies staat welk bedrag je gaat lenen, hoeveel je moet terugbetalen en wanneer alles terugbetaald moet zijn. Op deze offerte moet je zelf nog akkoord geven. Totdat jij akkoord geeft, zit je nog nergens aan vast.


Bedrag binnen 24 uur op je rekening

Als je de offerte accepteert, ontvang je het geld snel op je rekening. Meestal vindt de uitbetaling plaats binnen 24 uur en in sommige gevallen zelfs nog sneller. Bijvoorbeeld als je al eens eerder een lening hebt gehad bij dezelfde aanbieder.

Direct een lening aanvragen van 200 euro?

Vraag je lening van 200 euro aan. Hieronder verwijzen we je door.

200 euro lening aanvragen: dit heb je nodig

Wat heb je nodig als je 200 euro wilt lenen? Houd het volgende bij de hand als je een flitslening van 200 euro gaat aanvragen:

 • Duidelijke scan of foto van de voor- en achterkant van een geldig identiteitsbewijs
 • Bruto maandinkomen
 • Arbeidssituatie (of je fulltime of parttime werkt)
 • Startdatum van je dienstverband
 • Maandelijkse kosten (bv. vaste lasten en betalen van leningen)
 • Je rekeningnummer (IBAN)
 • Je pinpas en digitale controle van je bank

Voorwaarden voor lening van 200 euro

Wil je 200 euro lenen? Hoewel in principe iedere volwassene in Nederland een flitslening kan aanvragen, moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen:

 • Je woont in Nederland
 • Je hebt een geldig identiteitsbewijs
 • Je hebt een Nederlands telefoonnummer
 • Je bent minimaal 18 jaar oud
 • Je hebt een Nederlands rekeningnummer op je eigen naam

Ook is het belangrijk dat je kunt aantonen dat je een maandelijks inkomen hebt. Zo weet de kredietverstrekker dat je het geleende bedrag en de rente terug kunt betalen.

Snel 200 euro lenen zonder BKR-toetsing

In Nederland zijn banken en kredietverstrekkers verplicht om officiële leningen te laten controleren bij het BKR (Bureau Krediet Registratie). Deze instelling checkt of je in aanmerking komt voor een lening en of het verstandig is een nieuwe lening te verstrekken. Als je een negatieve BKR-registratie hebt, kan je niet zomaar een nieuwe persoonlijke lening of andere officiële lening afsluiten. 

Een van de belangrijkste voordelen van een minilening is dat er geen BKR-check nodig is. Dit is mogelijk dankzij de korte looptijd, je lost deze flitsleningen binnen 30 tot 60 dagen af. Zo is het voor iedereen mogelijk om direct een klein bedrag te lenen tot een maximum van 1500 euro.

Verantwoord 200 euro lenen zonder gedoe

Wil je snel geld lenen en zonder gedoe 200 euro op je rekening krijgen? Hoewel deze leenvorm voor vrijwel iedereen mogelijk is, adviseren wij om alleen te lenen als het echt niet anders kan. Leen ook niet meer geld dan je echt nodig hebt en sluit alleen een lening af als je in staat bent het bedrag op tijd terug te betalen. Als je in de problemen komt met aflossen, zijn hier namelijk extra kosten aan verbonden.

Garantstelling nodig

Wil je geld lenen zonder garantstelling? Dit is niet mogelijk bij een flitskrediet. Omdat je geen BKR-check nodig hebt en er ook geen BKR-registratie plaatsvindt, wil de kredietverstrekker op een andere manier financiële zekerheid hebben. Daarom is een garantsteller verplicht als je 200 euro wilt lenen. 

Bij een garantstelling staat er iemand anders voor jou garant. Zo weet de aanbieder dat hij het leenbedrag en de rente terugkrijgt, ook als jij dit niet op tijd kunt terugbetalen. 

Je hebt de keuze uit een persoonlijke of externe garantsteller. Een persoonlijke garantsteller is gratis, bij een externe garantsteller worden er kosten in rekening gebracht. Wijs op tijd een garantsteller aan. Doe je dit niet, dan zijn hier extra kosten aan verbonden.

Geld binnen 24 uur op je rekening ontvangen

Leef je van loonstrook naar loonstrook en kost het moeite om een hele maand rond te komen van je salaris? Vooral onvoorziene uitgaven kunnen je in financiële moeilijkheden brengen. Dit is helemaal het geval als je het geld direct nodig hebt en niet kunt wachten op je volgende salaris. 

Snel 200 euro lenen met een flitslening is dan een oplossing. Geen lange wachttijden door BKR-toetsing en registratie. Na akkoord ontvang je het bedrag binnen 24 uur op je bankrekening en je kunt het vervolgens gebruiken zoals jij wilt.

Met spoed 200 euro lenen via een minilening

Is dit niet je eerste lening bij de geldverstrekker? Dan kan de uitbetaling nog sneller gaan. De geldverstrekker heeft je gegevens nog en kan je aanvraag sneller beoordelen. Zo kan je nog sneller 200 euro lenen: het bedrag kan dan zelfs binnen enkele minuten op je rekening staan.

Wat is de looptijd van een 200 euro lening?

Wil je 200 euro lenen zonder BKR? Houd dan rekening met een korte looptijd: 30 dagen is de meest gekozen looptijd als je 200 euro leent. De looptijd wordt bepaald door het bedrag van de minilening, maar varieert van 1 maand (30 dagen) tot 2 maanden (60 dagen). Hoe hoger het leenbedrag, hoe langer de looptijd wordt. 

Het is mogelijk om de lening sneller af te lossen als je dit wilt. Zorg er in ieder geval voor dat je de lening binnen de gestelde termijn terugbetaalt. Zo voorkom je extra kosten bovenop het leenbedrag en de rente.

Vergelijk online aanbieders & vind de beste deal

Een belangrijk kenmerk van een flitskrediet is de korte looptijd. De looptijd van een minilening is afhankelijk van de hoogte van het leenbedrag. Bij een krediet van 100 euro geldt meestal een maximale looptijd van 30 dagen. Bij hogere bedragen (tot 1.500 euro) gelden looptijden van 45 dagen, 60 dagen of 62 dagen. Als je meer dan 1.500 euro leent, vraag je geen flitslening maar een persoonlijke lening aan. Deze leenvorm werkt met langere looptijden (en andere voorwaarden). 

Online aanbieders vergelijken voor beste deal

Snel 200 euro lenen zonder gedoe en op zoek naar een betrouwbare online geldverstrekker? Het beste advies is om je goed te laten informeren en verschillende aanbieders te vergelijken. In Nederland is Saldodipje de meest bekende aanbieder van flitsleningen. Bij Lenary.nl vergelijk je eenvoudig minileningen van Saldodipje en andere beschikbare aanbieders. 

Je vraagt de lening vervolgens in een paar heldere stappen aan en ontvangt binnen korte tijd een reactie. Gaat de verstrekker akkoord met jouw aanvraag, dan ontvang je een duidelijke offerte. Pas zodra jij deze offerte accepteert zit je aan de lening vast en ontvang je het geld snel op je rekening.

Veelgestelde vragen

Kan je snel 200 euro lenen zonder gedoe? Via een minilening kan je eenvoudig relatief kleine bedragen lenen, zoals 200 euro. Bij Lenary.nl vergelijk je betrouwbare aanbieders met elkaar en vind je in een oogopslag de beste deal voor jou. Je vraagt de minilening in een paar minuten aan en na akkoord ontvang je het geld binnen 24 uur op je rekening.

Geld lenen zonder BKR-check? Dit is mogelijk als je een minilening afsluit. Minileningen sluit je af bij diverse online kredietverstrekkers, zoals Saldodipje. Je ontvangt de 200 euro snel op je rekening en door de korte looptijd zit je niet lang aan de lening vast. Houd er wel rekening mee dat je de lening inclusief rente ook binnen korte tijd moet aflossen.

Een flitskrediet is een oplossing als je geld wilt lenen zonder BKR-toetsing of BKR-registratie. Heb je meer dan 200 euro nodig? Je kunt een flitslening aanvragen voor bedragen vanaf 100 euro en tot een maximum van 1500 euro. Voor meer dan 1500 euro vraag je een persoonlijke lening aan.