Let op! Geld lenen kost geld

Direct 1250 euro lenen

Heb je dringend geld nodig en wil je 1250 euro lenen zonder BKR-toetsing? Met een minilening kun je eenvoudig 1250 euro of een ander klein bedrag lenen. Zonder BKR en zonder gedoe.

gemiddelde leestijd: 5 minuten | geschreven door: Anna de Vries | laatst bijgewerkt op: 13 mei 2022

Waarom 1250 euro lenen met een minilening

1250 euro lenen

Wat is het voordeel van een minilening ten opzichte van andere leningen, zoals een persoonlijke lening of doorlopend krediet? Een minilening is de ideale oplossing als je direct geld nodig hebt en niet kunt wachten tot je volgende salaris. Je vraagt de lening in een paar minuten aan en het geld staat na akkoord binnen 24 uur op je rekening. Daarnaast vindt er geen BKR-check plaats en wordt je lening ook niet geregistreerd. Zo kan je ook geld lenen met een negatieve registratie. 

Minileningen worden ook wel kleine leningen genoemd. Je kunt een minilening namelijk afsluiten voor een relatief klein geldbedrag tussen de 100 en 1500 euro. Hierdoor is dit een handig product om je inkomen tijdelijk te vergroten. Houd er wel rekening mee dat je een dergelijke minilening binnen een korte looptijd moet terugbetalen. Sluit de lening daarom alleen af als je het geld binnen de gestelde termijn kunt aflossen.

Stappenplan voor 1250 euro lenen

Wil je 1250 euro lenen met een minilening? Een minilening afsluiten doe je snel en eenvoudig bij diverse online aanbieders, zoals Saldodipje. Bij Lenary.nl vind je alle informatie over minileningen en vergelijk je de diverse kredietverstrekkers met elkaar. Heb je een keuze gemaakt? Vraag de kleine lening aan en ontvang het geld snel op je rekening.

Stap 1: kies het leenbedrag

stap 1 bedrag invoeren

Hoeveel geld ga je lenen? Bepaal je gewenste leenbedrag en leen niet meer dan je nodig hebt. Zo voorkom je dat je onnodig veel rente betaalt. Bedenk ook of je het geleende bedrag binnen een korte termijn kunt terugbetalen. Als dit niet lukt, kan je te maken krijgen met een boete.

Wil je meer dan 1500 euro lenen? Dan is lenen met een minilening niet mogelijk. Voor hogere bedragen kun je een persoonlijke lening aanvragen. Houd dan wel rekening met andere voorwaarden, zoals een langere looptijd en een maandelijkse aflossing.

Stap 2: bepaal de looptijd

stap 2 looptijd kiezen

De looptijd van minileningen wordt bepaald door het leenbedrag. Leen je 1250 euro? Dan is de looptijd 62 dagen, oftewel 2 maanden. Kijk dus goed of je het geleende bedrag en de rente kunt terugbetalen binnen deze korte looptijd voordat je het minikrediet afsluit.

Stap 3: vraag de lening aan

stap 3 gegevens invullen

Heb je de beste deal gevonden en wil je de lening aanvragen? Vul je gegevens in en lever de benodigde documenten aan. Zo weet de kredietverstrekker wie je bent en hoe je financiƫle situatie eruitziet.

Stap 4: accepteer de offerte

stap 4 accepteren

De kredietverstrekker beoordeelt je aanvraag en stuurt een offerte als alles in orde is. Het leenbedrag, de rentekosten, de uiteindelijke kosten en de looptijd: je vindt het allemaal terug op de offerte. Lees alles goed door, want als je akkoord gaat sluit je de lening officieel af.

Stap 5: uitkering van de lening

Zodra je akkoord gaat, wordt de uitbetaling in orde gemaakt. Je ontvangt het bedrag binnen 24 uur op je rekening en kunt het direct gebruiken zoals jij wilt.

Direct een lening aanvragen van 1250 euro?

Vraag je lening van 1250 euro aan. Hieronder verwijzen we je door.