Direct 1250 euro lenen

Heb je dringend geld nodig en wil je 1250 euro lenen zonder BKR-toetsing? Met een minilening kun je eenvoudig 1250 euro of een ander klein bedrag lenen. Zonder BKR en zonder gedoe.

Saldodipje Minilening

 • Group 16 €100 tot €500 lenen
 • Looptijd van 30 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Saldodipje Minilening

 • Group 16 €600 tot €1000 lenen
 • Looptijd van 45 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Saldodipje Pluslening

 • Group 16 €1100 tot €1800 lenen
 • Looptijd van 62 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Waarom 1250 euro lenen met een minilening

Wat is het voordeel van een minilening ten opzichte van andere leningen, zoals een persoonlijke lening of doorlopend krediet? Een minilening is de ideale oplossing als je direct geld nodig hebt en niet kunt wachten tot je volgende salaris. Je vraagt de lening in een paar minuten aan en het geld staat na akkoord binnen 24 uur op je rekening. Daarnaast vindt er geen BKR-check plaats en wordt je lening ook niet geregistreerd. Zo kan je ook geld lenen met een negatieve registratie. 

Minileningen worden ook wel kleine leningen genoemd. Je kunt een minilening namelijk afsluiten voor een relatief klein geldbedrag tussen de 100 en 1500 euro. Hierdoor is dit een handig product om je inkomen tijdelijk te vergroten. Houd er wel rekening mee dat je een dergelijke minilening binnen een korte looptijd moet terugbetalen. Sluit de lening daarom alleen af als je het geld binnen de gestelde termijn kunt aflossen.

Stappenplan voor 1250 euro lenen

Wil je 1250 euro lenen met een minilening? Een minilening afsluiten doe je snel en eenvoudig bij diverse online aanbieders, zoals Saldodipje. Bij Lenary.nl vind je alle informatie over minileningen en vergelijk je de diverse kredietverstrekkers met elkaar. Heb je een keuze gemaakt? Vraag de kleine lening aan en ontvang het geld snel op je rekening.


stap 1 bedrag invoeren

Stap 1: kies het leenbedrag

Hoeveel geld ga je lenen? Bepaal je gewenste leenbedrag en leen niet meer dan je nodig hebt. Zo voorkom je dat je onnodig veel rente betaalt. Bedenk ook of je het geleende bedrag binnen een korte termijn kunt terugbetalen. Als dit niet lukt, kan je te maken krijgen met een boete.

Wil je meer dan 1500 euro lenen? Dan is lenen met een minilening niet mogelijk. Voor hogere bedragen kun je een persoonlijke lening aanvragen. Houd dan wel rekening met andere voorwaarden, zoals een langere looptijd en een maandelijkse aflossing.


stap 2 looptijd kiezen

Stap 2: bepaal de looptijd

De looptijd van minileningen wordt bepaald door het leenbedrag. Leen je 1250 euro? Dan is de looptijd 62 dagen, oftewel 2 maanden. Kijk dus goed of je het geleende bedrag en de rente kunt terugbetalen binnen deze korte looptijd voordat je het minikrediet afsluit.


stap 3 gegevens invullen

Stap 3: vraag de lening aan

Heb je de beste deal gevonden en wil je de lening aanvragen? Vul je gegevens in en lever de benodigde documenten aan. Zo weet de kredietverstrekker wie je bent en hoe je financiële situatie eruitziet.


stap 4 accepteren

Stap 4: accepteer de offerte

De kredietverstrekker beoordeelt je aanvraag en stuurt een offerte als alles in orde is. Het leenbedrag, de rentekosten, de uiteindelijke kosten en de looptijd: je vindt het allemaal terug op de offerte. Lees alles goed door, want als je akkoord gaat sluit je de lening officieel af.


Stap 5: uitkering van de lening

Zodra je akkoord gaat, wordt de uitbetaling in orde gemaakt. Je ontvangt het bedrag binnen 24 uur op je rekening en kunt het direct gebruiken zoals jij wilt.

Direct een lening aanvragen van 1250 euro?

Vraag je lening van 1250 euro aan. Hieronder verwijzen we je door.

1250 euro lenen zonder persoonlijke lening of doorlopend krediet

Financiële producten zoals persoonlijke leningen en doorlopende kredieten worden altijd gecontroleerd door het Bureau Krediet Registratie. Dit BKR checkt of het slim is om jou een lening te verstrekken en je nieuwe aanvraag goed te keuren.

Wil je een beperkt bedrag van maximaal 1500 euro lenen? Dan heb je geen persoonlijke lening of andere dergelijke lening nodig. Je kunt dan een minilening oftewel een kleine lening afsluiten. Door het beperkte bedrag én een kortere aflossingstermijn is er geen BKR-check of BKR-registratie vereist. Dit is ook ideaal als je geld wilt lenen met een negatieve registratie of direct cash nodig hebt en niet wilt wachten op een beoordeling door het BKR.

Let wel goed op: het BKR controleert leningen en kredieten om te voorkomen dat je in de financiële problemen komt. Denk dus goed na of het financieel verstandig is dat je geld leent met een minilening. Kan je de lening en de rente binnen de looptijd terugbetalen? Sluit het krediet alleen af als je de financiële middelen hebt om de totale kosten op tijd af te lossen.

Kleine lening aanvragen: dit heb je nodig

Wil je snel geld lenen? Zorg dat je de volgende gegevens en papieren bij de hand hebt, zodat je de aanvraag in een paar minuten invult:

 • Duidelijke scan of foto van de voor- en achterkant van een geldig identiteitsbewijs
 • Bruto maandinkomen
 • Arbeidssituatie (of je fulltime of parttime werkt)
 • Startdatum van je dienstverband
 • Maandelijkse uitgaven (bv. vaste lasten en afbetaling van kredieten)
 • Je bankrekening nummer (IBAN)
 • Je pinpas en digitale controle van je bank

Voorwaarden voor een minilening

Welke voorwaarden zijn er als je geld wilt lenen met een minilening? In Nederland kan vrijwel iedere volwassene dit type lening afsluiten, maar er zijn wel een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen:

 • Je bent minimaal 18 jaar oud
 • Je woont in Nederland
 • Je hebt een geldig identiteitsbewijs
 • Je hebt een Nederlands telefoonnummer
 • Je hebt een Nederlandse rekening op je eigen naam
 • Je kunt aantonen dat je een maandelijks inkomen hebt

Garantsteller kiezen

Voldoe je aan alle gestelde voorwaarden? Er is nog een belangrijke eis waar je aan moet voldoen bij een minikrediet: een garantstelling. Een BKR-check is niet nodig bij het lenen van een klein geldbedrag met een minilening, maar je moet wel een garantsteller kiezen. Zo weet de geldverstrekker dat hij het volledige bedrag van de lening terugkrijgt. Zorg dat je op tijd een garantsteller aanwijst, anders worden er extra kosten hiervoor in rekening gebracht. 

Vergelijk aanbieders & vind de beste lening

Ben je op zoek naar een betrouwbare aanbieder van minileningen? Bij Lenary.nl vergelijk je eenvoudig verschillende aanbieders van dergelijke leningen met elkaar. Bepaal hoeveel je wilt lenen en bekijk welke aanbieder de beste voorwaarden heeft voor jou. Heb je een keuze gemaakt? Je vraagt de minilening in een paar minuten aan en na akkoord vindt de uitbetaling snel plaats en je kunt het geld direct gebruiken zoals jij wilt.

Veelgestelde vragen

Wil je een lening afsluiten zonder BKR-check? Bij een minilening is er geen BKR-toetsing nodig, terwijl er bij een andere lening (zoals een persoonlijke lening) wel een controle plaatsvindt bij het BKR. 

Minileningen zijn ideaal als je snel geld nodig hebt. Je sluit de lening al af bij een minimum bedrag van 100 euro en een maximum van 1500 euro. Houd wel rekening met een kortere looptijd dan bij een standaard lening, de afbetaling van het krediet moet tussen de 30 en 62 dagen plaatsvinden.

Wil je 1250 euro lenen of een ander bedrag? Met een minilening kun je geld lenen tot een maximum van 1500 euro. Houd er rekening mee dat je deze kleine lening terug moet betalen binnen een korte termijn. De exacte termijn is afhankelijk van het leenbedrag, maar varieert van 1 tot 2 maanden.