750 euro lenen zonder BKR toetsing

Wil je 750 euro lenen zonder BKR toetsing? Een minilening is een ideale oplossing als je wat extra saldo op je rekening kunt gebruiken. Je sluit de lening online af, ontvangt het bedrag snel op je rekening en je betaalt de lening binnen een paar weken weer terug. Ideaal als je direct geld nodig hebt en niet kunt wachten tot je volgende salaris wordt uitbetaald.

Saldodipje Minilening

 • Group 16 €100 tot €500 lenen
 • Looptijd van 30 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Saldodipje Minilening

 • Group 16 €600 tot €1000 lenen
 • Looptijd van 45 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Saldodipje Pluslening

 • Group 16 €1100 tot €1800 lenen
 • Looptijd van 62 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Waarom 750 euro lenen met een minilening?

In welke gevallen is 750 euro lenen een goed idee? Er zijn verschillende situaties waarin een relatief kleine lening al enorm kan helpen. Is je saldo aan het einde van de maand te laag om je boodschappen te doen of onverwachtse uitgaven te betalen? Heb je wel gespaard voor een vakantie, nieuwe koelkast of nieuwe televisie, maar kom je nog 750 euro tekort? Met een minilening zorg je er zonder gedoe voor dat het geld snel op je rekening staat en je kunt het direct gebruiken zoals jij wilt.

Voordelen van 750 euro lenen

 • Snel aangevraagd
 • Geen BKR-toetsing of BKR-notering nodig
 • Geen loonstrook vereist
 • Geld staat snel op je bankrekening

Waar moet ik rekening mee houden?

 • warning De looptijd is kort (45 dagen).
 • warning Je betaalt rente over het geleende bedrag.
 • warning Je bent verplicht een garantsteller aan te wijzen.
 • warning Je moet aan de gestelde voorwaarden voldoen.

750 euro lenen zonder BKR in 5 stappen

Een flitslening is zo geregeld als je snel geld nodig hebt. Flitsleningen vraag je aan bij diverse online aanbieders, met Saldodipje als meest bekende geldverstrekker. Bij Lenary.nl vind je alles over minileningen en je kunt hier ook verschillende aanbieders én aanbiedingen met elkaar vergelijken. Zo vind je de deal met de beste voorwaarden voor jou. Snel en zonder gedoe 750 euro lenen? Dit doe je met behulp van het volgende stappenplan.


stap 1 bedrag invoeren

Stap 1: kies het bedrag

De eerste stap is het bepalen van het leenbedrag. Denk goed na hoeveel je wilt lenen en leen niet meer dan je nodig hebt. Geld lenen met een minilening kan voor bedragen tussen de 100 en 1500 euro. Voor hogere bedragen heb je een persoonlijke lening of doorlopend krediet nodig. Houd er rekening mee dat voor die leenvormen andere voorwaarden gelden.


stap 2 looptijd kiezen

Stap 2: bepaal de looptijd

Heb je het leenbedrag bepaald en ga je 750 euro lenen? De looptijd van een minilening is afhankelijk van het leenbedrag. Als je 750 euro leent, is de maximale looptijd 45 dagen. Dit betekent dat je het geleende bedrag én de rente binnen 1,5 maand moet terugbetalen. 

Je hoeft de looptijd dus niet zelf te bepalen. Deze wordt bepaald door het te lenen bedrag. Gaat het niet lukken om de lening binnen de gestelde looptijd af te lossen? Sluit de lening dan niet af of ga voor een bedrag wat je wel kunt aflossen. Zo voorkom je boetes bovenop je totale kosten.


stap 3 gegevens invullen

Stap 3: vul de online aanvraag in

Nu je het leenbedrag en de looptijd weet, krijg je bij Lenary.nl een handig overzicht met beschikbare aanbiedingen. Vergelijk deze deals met elkaar en kies welke lening je gaat aanvragen. Heb je een keuze gemaakt? Je vraagt dit krediet in een paar minuten online aan. Vul de gevraagde gegevens in en lever de benodigde documenten aan. Zodra je alles hebt ingevuld, kan je de lening aanvraag versturen.


stap 4 accepteren

Stap 4: accepteer de offerte

De kredietverstrekker beoordeelt je aanvraag. Als alles in orde is, ontvang je een offerte voor de minilening. In deze offerte staat het bedrag van de lening, het rentepercentage en rentebedrag, de totale kosten en de voorwaarden. Lees alles goed door voordat je accepteert, want zodra je akkoord gaat sluit je de lening officieel af.


Stap 5: ontvang het geld

Na akkoord wordt de uitbetaling in orde gemaakt. Je ontvangt het geld binnen 24 uur op je rekening en kunt het direct uitgeven. Houd wel de looptijd in de gaten en zorg dat je het leen- en rentebedrag op tijd terugbetaalt.

Direct een lening aanvragen van 750 euro?

Vraag je lening van 750 euro aan. Hieronder verwijzen we je door.

Direct 750 euro lenen zonder BKR-toetsing

Bij het Bureau Krediet Registratie zijn alle officiële kredieten en leningen bekend en nieuwe kredieten worden altijd gecontroleerd door datzelfde BKR. Het BKR kijkt of de aanvrager al lopende leningen heeft en of het verantwoord is om een nieuw krediet te verstrekken. Zodra een nieuwe lening wordt verstrekt, vindt er een BKR-registratie plaats.

Deze BKR-notering is niets om je zorgen over te maken. Met een normale (positieve) notering kan je ook gewoon nieuwe leningen en kredieten aanvragen. Als je een negatieve BKR-notering hebt, is het een ander verhaal. Je krijgt een negatieve BKR-registratie als je een betalingsachterstand hebt of als er iets anders is gebeurd tijdens de looptijd. Met een negatieve registratie is het een stuk lastiger om een nieuwe lening af te sluiten.

Geld lenen met een negatieve BKR-registratie

Heb je een negatieve BKR-registratie? Dan is een minilening een ideale oplossing. Met deze leenvorm kun je namelijk geld lenen zonder BKR-toetsing. Er vindt geen controle plaats bij het BKR en de lening wordt ook niet geregistreerd. 

Let wel op: dat je kunt lenen zonder BKR-toetsing, wil niet zeggen dat het altijd verstandig is. De BKR-toetsing en -registratie is bedoeld om te voorkomen dat mensen in de financiële problemen komen. Ga je 750 euro lenen zonder BKR? Check dan van tevoren goed of je de lening inclusief rente op tijd kunt terugbetalen.   

Minilening aanvragen: dit heb je nodig

Wil je geld lenen zonder BKR? Hoewel er geen check plaatsvindt bij het BKR, wil de kredietverstrekker alsnog het een en ander van je weten. Hij wil bijvoorbeeld weten wie je bent en wat je financiële situatie is. Houd daarom de volgende gegevens en papieren bij de hand als je de aanvraag invult:

 • Duidelijke scan of foto van de voor- en achterkant van een geldig identiteitsbewijs
 • Bruto inkomen (maandelijks)
 • Arbeidssituatie (of je fulltime of parttime werkt)
 • Startdatum van je dienstverband
 • Maandelijkse uitgaven (bv. vaste lasten zoals hypotheek en lopende leningen)
 • Je bankrekeningnummer (IBAN)
 • Je pinpas en digitale controle van je bank

Voorwaarden als je 750 euro wilt lenen

Een van de belangrijkste voordelen van een minilening is dat er geen BKR-toetsing plaatsvindt. Bij een persoonlijke lening of doorlopend krediet gebeurt dit wel. Hierdoor kan vrijwel iedereen een minilening afsluiten, ook met een negatieve BKR-registratie. Toch moet je ook aan een aantal voorwaarden voldoen als je een minilening afsluit:

 • Je woont in Nederland
 • Je hebt een geldig identiteitsbewijs, zoals een paspoort of id-kaart
 • Je hebt een Nederlands telefoonnummer
 • Je bent minimaal 18 jaar oud
 • Je hebt een Nederlandse rekening op je eigen naam
 • Je kunt aantonen dat je een maandelijks inkomen hebt

Kies een garantsteller

Een andere vereiste van een minikrediet is dat je een garantsteller kiest. Deze garantstelling verzekert de kredietverstrekker ervan dat hij zijn geld krijgt. Ook als jij het niet kan betalen. Zorg dat je deze garantsteller op tijd aanwijst. Doe je dit niet, dan krijg je te maken met een boete.

Ontvang het geld snel op je rekening

Wil je 750 euro lenen? Met een minilening leen je snel en eenvoudig geld zonder BKR-check. Ideaal als je direct extra geld nodig hebt en echt niet kunt wachten tot je volgende salaris of uitkering wordt uitbetaald. Minileningen staan bekend om hun snelheid. De aanvraag en beoordeling duren niet lang en ook het uitbetalen gaat snel. Na akkoord staat het geld binnen 24 uur op je rekening. 

750 euro lenen: wat is de looptijd?

De korte looptijd is een belangrijk kenmerk van minileningen en deze betaaltermijn is afhankelijk van de hoogte van het leenbedrag. De looptijden variëren tussen de 30 en 60 dagen. Wil je 750 euro lenen? Dan is de looptijd 45 dagen, wat betekent dat je de lening en rente binnen 1,5 maand moet terugbetalen. Eerder aflossen is ook mogelijk, maar houd er wel rekening mee dat het rentebedrag hetzelfde blijft.

Vergelijk aanbieders & vind de beste lening

Ga je 750 euro lenen en ben je op zoek naar een goede en betrouwbare geldverstrekker? Bij Lenary.nl vind je alles wat je moet weten over minileningen en je vergelijkt eenvoudig aanbieders van deze kleine lening met elkaar. Je vraagt de lening vervolgens binnen een paar minuten aan en ontvangt een offerte van de aanbieder. Ga je akkoord? Dan sluit je de lening officieel af en het geleende bedrag staat binnen 24 uur op je rekening.

Veelgestelde vragen

Ga je 750 euro lenen of heb je een ander bedrag nodig? Ons advies is om alleen bedragen te lenen die je echt nodig hebt. Heb je voldoende aan een kleine lening van een paar honderd euro? Leen dan geen hoger bedrag, want geld lenen kost altijd geld. Wil je juist meer dan 750 euro lenen? Met een minilening kun je tot een bedrag van 1500 euro lenen. Voor bedragen boven de 1500 euro zijn er andere leningen, zoals een persoonlijke lening of doorlopend krediet.

Wil je online geld lenen met een minilening? Flitsleningen zijn een eenvoudige manier om een klein bedrag te lenen, zoals 750 euro. In tegenstelling tot andere financiële producten is er geen BKR-toetsing nodig, er is alleen een garantstelling vereist. Je vraagt de lening aan bij een online aanbieder door de benodigde gegevens en documenten aan te leveren. De aanbieder beoordeelt je aanvraag en stuurt een offerte. Zodra je akkoord gaat, sluit je de lening van 750 euro officieel af en wordt het geld snel uitbetaald.