Let op! Geld lenen kost geld

Snel 750 euro lenen

Wil je 750 euro lenen? Een minilening is een ideale oplossing als je wat extra saldo op je rekening kunt gebruiken. Je sluit de lening online af, ontvangt het bedrag snel op je rekening en je betaalt de lening binnen een paar weken weer terug. Ideaal als je direct geld nodig hebt en niet kunt wachten tot je volgende salaris wordt uitbetaald.

gemiddelde leestijd: 5 minuten | geschreven door: Anna de Vries | laatst bijgewerkt op: 13 mei 2022

Waarom 750 euro lenen met een minilening?

750 euro lenen

In welke gevallen is 750 euro lenen een goed idee? Er zijn verschillende situaties waarin een relatief kleine lening al enorm kan helpen. Is je saldo aan het einde van de maand te laag om je boodschappen te doen of onverwachtse uitgaven te betalen? Heb je wel gespaard voor een vakantie, nieuwe koelkast of nieuwe televisie, maar kom je nog 750 euro tekort? Met een minilening zorg je er zonder gedoe voor dat het geld snel op je rekening staat en je kunt het direct gebruiken zoals jij wilt.

Voordelen van 750 euro lenen

  • Snel aangevraagd
  • Geen BKR-toetsing of BKR-notering nodig
  • Geen loonstrook vereist
  • Geld staat snel op je bankrekening

Waar moet ik rekening mee houden?

  • De looptijd is kort (45 dagen).
  • Je betaalt rente over het geleende bedrag.
  • Je bent verplicht een garantsteller aan te wijzen.
  • Je moet aan de gestelde voorwaarden voldoen.

750 euro lenen zonder BKR in 5 stappen

Een flitslening is zo geregeld als je snel geld nodig hebt. Flitsleningen vraag je aan bij diverse online aanbieders, met Saldodipje als meest bekende geldverstrekker. Bij Lenary.nl vind je alles over minileningen en je kunt hier ook verschillende aanbieders én aanbiedingen met elkaar vergelijken. Zo vind je de deal met de beste voorwaarden voor jou. Snel en zonder gedoe 750 euro lenen? Dit doe je met behulp van het volgende stappenplan.

Stap 1: kies het bedrag

stap 1 bedrag invoeren

De eerste stap is het bepalen van het leenbedrag. Denk goed na hoeveel je wilt lenen en leen niet meer dan je nodig hebt. Geld lenen met een minilening kan voor bedragen tussen de 100 en 1500 euro. Voor hogere bedragen heb je een persoonlijke lening of doorlopend krediet nodig. Houd er rekening mee dat voor die leenvormen andere voorwaarden gelden.

Stap 2: bepaal de looptijd

stap 2 looptijd kiezen

Heb je het leenbedrag bepaald en ga je 750 euro lenen? De looptijd van een minilening is afhankelijk van het leenbedrag. Als je 750 euro leent, is de maximale looptijd 45 dagen. Dit betekent dat je het geleende bedrag én de rente binnen 1,5 maand moet terugbetalen. 

Je hoeft de looptijd dus niet zelf te bepalen. Deze wordt bepaald door het te lenen bedrag. Gaat het niet lukken om de lening binnen de gestelde looptijd af te lossen? Sluit de lening dan niet af of ga voor een bedrag wat je wel kunt aflossen. Zo voorkom je boetes bovenop je totale kosten.

Stap 3: vul de online aanvraag in

stap 3 gegevens invullen

Nu je het leenbedrag en de looptijd weet, krijg je bij Lenary.nl een handig overzicht met beschikbare aanbiedingen. Vergelijk deze deals met elkaar en kies welke lening je gaat aanvragen. Heb je een keuze gemaakt? Je vraagt dit krediet in een paar minuten online aan. Vul de gevraagde gegevens in en lever de benodigde documenten aan. Zodra je alles hebt ingevuld, kan je de lening aanvraag versturen.

Stap 4: accepteer de offerte

stap 4 accepteren

De kredietverstrekker beoordeelt je aanvraag. Als alles in orde is, ontvang je een offerte voor de minilening. In deze offerte staat het bedrag van de lening, het rentepercentage en rentebedrag, de totale kosten en de voorwaarden. Lees alles goed door voordat je accepteert, want zodra je akkoord gaat sluit je de lening officieel af.

Stap 5: ontvang het geld

Na akkoord wordt de uitbetaling in orde gemaakt. Je ontvangt het geld binnen 24 uur op je rekening en kunt het direct uitgeven. Houd wel de looptijd in de gaten en zorg dat je het leen- en rentebedrag op tijd terugbetaalt.

Direct een lening aanvragen van 750 euro?

Vraag je lening van 750 euro aan. Hieronder verwijzen we je door.

Veelgestelde vragen over 750 euro lenen

Kan ik een ander bedrag lenen dan 750 euro?

Ga je 750 euro lenen of heb je een ander bedrag nodig? Ons advies is om alleen bedragen te lenen die je echt nodig hebt. Heb je voldoende aan een kleine lening van een paar honderd euro? Leen dan geen hoger bedrag, want geld lenen kost altijd geld. Wil je juist meer dan 750 euro lenen? Met een minilening kun je tot een bedrag van 1500 euro lenen. Voor bedragen boven de 1500 euro zijn er andere leningen, zoals een persoonlijke lening of doorlopend krediet.

Hoe werkt het aanvragen van een lening van 750 euro?

Wil je online geld lenen met een minilening? Flitsleningen zijn een eenvoudige manier om een klein bedrag te lenen, zoals 750 euro. In tegenstelling tot andere financiële producten is er geen BKR-toetsing nodig, er is alleen een garantstelling vereist. Je vraagt de lening aan bij een online aanbieder door de benodigde gegevens en documenten aan te leveren. De aanbieder beoordeelt je aanvraag en stuurt een offerte. Zodra je akkoord gaat, sluit je de lening van 750 euro officieel af en wordt het geld snel uitbetaald.