Let op! Geld lenen kost geld

Direct 900 euro lenen

Wil je snel 900 euro lenen? 900 euro lenen met een minilening kan een ideale oplossing zijn als je direct geld nodig hebt. Je vraagt een minilening eenvoudig aan, er is geen BKR-toetsing nodig en het geld ontvang je binnen 24 uur op je rekening. Meer weten? Lees snel verder, want in dit artikel vertellen we je alles over het lenen van 900 euro.

gemiddelde leestijd: 5 minuten | geschreven door: Anna de Vries | laatst bijgewerkt op: 13 mei 2022

Waarom snel 900 euro lenen?

900 euro lenen

In sommige gevallen kan het helpen om een relatief klein bedrag te lenen, zoals 900 euro. Een minilening kan je op de korte termijn uit de brand helpen. Leef je bijvoorbeeld van loonstrook naar loonstrook en heb je geen spaargeld voor onverwachtse kosten? Met een minilening kan je plotselinge uitgaven betalen, zoals de reparatie van je auto of een nieuwe vaatwasser. 

Lenen met een flitslening is niet bedoeld om je maandelijkse inkomen structureel te verhogen, maar het kan helpen als je geen tijd hebt om te wachten tot je volgende salaris wordt gestort. Houd er wel rekening mee dat je een minilening binnen een korte termijn moet aflossen. Sluit deze dus alleen af als je financiële situatie het toestaat om alles op tijd terug te betalen.

Voordelen van 900 euro lenen

  • Binnen 10 minuten online aangevraagd
  • Geen BKR-check of loonstrook nodig
  • Geld binnen 24 uur op je rekening

Waar moet ik rekening mee houden?

Snel 900 euro lenen met een minilening heeft dus verschillende voordelen. Door deze voordelen wordt deze leenvorm ook wel een flitslening of flitskrediet genoemd: alles gaat snel. De aanvraag, de uitbetaling en de aflossing. Dit maakt een flitslening een aantrekkelijke oplossing, maar onthoud dat lenen ook risico’s met zich meebrengt en altijd geld kost. 

Check daarom voordat je een flitskrediet afsluit hoeveel geld je daadwerkelijk nodig hebt en leen niet meer dan verantwoord is in jouw financiële situatie. Zo voorkom je dat je een hoger krediet afsluit dan je kunt terugbetalen. Andere zaken om rekening mee te houden:

  • Korte looptijd: 45 dagen bij het lenen van 900 euro.
  • Rentekosten: je betaalt een rentepercentage over het leenbedrag.
  • Je moet voldoen aan de gestelde voorwaarden.
  • Garantsteller is verplicht.

900 euro lenen in 5 stappen

Wil je 900 euro lenen zonder BKR en ben je benieuwd hoe je een flitslening aanvraagt? Flitsleningen vraag je aan bij diverse online aanbieders, zoals Saldodipje. Saldodipje is de meest bekende verstrekker van deze flitsleningen tot 1500 euro.

Wil je zeker weten dat je de beste deal hebt voor jouw minilening? Bij Lenary.nl vergelijk je onafhankelijk leningen met elkaar en kies je de beste optie voor jou. Dit doe je aan de hand van een aantal simpele stappen.

Stap 1: kies je bedrag

stap 1 bedrag invoeren

Als eerste stap bepaal je het leenbedrag. Hoeveel extra geld ga je lenen: 900 euro of een ander bedrag? Tot een bedrag van 1500 euro kan je een minilening afsluiten. Wil je meer lenen? Dan kan je een persoonlijke lening aanvragen.

Denk goed na over het te lenen bedrag en leen niet meer dan je nodig hebt óf kunt terugbetalen. Onthoud ook: geld lenen kost geld. Je betaalt altijd rente over het geleende bedrag.

Stap 2: kies je looptijd

stap 2 looptijd kiezen

Zodra je weet hoeveel je gaat lenen, kan je de looptijd bepalen. Bij een persoonlijke lening of doorlopend krediet is de looptijd vele maanden of zelfs jaren, maar bij een flitslening gaat dit anders. De looptijd is kort en wordt bepaald door het leenbedrag.

De looptijd verschilt per hoogte van de flitslening. Ga je 900 euro lenen? Dan is de looptijd 45 dagen. Dit betekent dat je de lening binnen 45 dagen moet terugbetalen, inclusief de rente. Sluit je leningen af tot en met 500 euro? Dan is de looptijd 30 dagen. Voor bedragen boven de 1000 euro geldt een looptijd van 62 dagen (2 maanden).

Stap 3: vul je gegevens in

stap 3 gegevens invullen

Om online een flitskrediet aan te vragen, vul je het bedrag en de looptijd in. Vervolgens komen de beschikbare leningen naar voren. Je ziet de rente en andere voorwaarden die horen bij een flitslening van 900 euro. Lees alles goed door en vul vervolgens in een paar minuten je gegevens in.

Stap 4: accepteer de offerte

stap 4 accepteren

Zodra je de aanvraag hebt verstuurd, is het aan de kredietverstrekker om deze te beoordelen. Voldoe je aan alle voorwaarden en eisen? Dan ontvang je een offerte waarin het leenbedrag, de rente, looptijd en de totale kosten staan. Neem alles door voordat je de offerte ondertekent: je sluit het krediet officieel af zodra je akkoord gaat.

Stap 5: het bedrag binnen 24 uur op je rekening

Na akkoord wordt de uitbetaling in orde gemaakt. Je ontvangt het geleende bedrag binnen 24 uur op je rekening en je kunt het geld direct gebruiken zoals jij wilt. Houd wel rekening met de looptijd van de lening en zorg dat je het bedrag en de rente op tijd terugbetaalt.

Direct een lening aanvragen van 900 euro?

Vraag je lening van 900 euro aan. Hieronder verwijzen we je door.

Veelgestelde vragen over 900 euro lenen

Hoe kom ik snel aan 900 euro?

Wil je snel 900 euro lenen? Een flitslening is een handige oplossing als je binnen korte tijd geld wilt lenen. Een belangrijk voordeel is dat je met deze leenvorm kunt lenen zonder BKR-toetsing. Dit houdt in dat er geen BKR-check plaatsvindt: het maakt dus niet uit of je een negatieve BKR-registratie hebt. 
Je vraagt de flitslening in 5 minuten online aan en na akkoord staat het bedrag binnen 24 uur op je rekening.

Wat kost 900 euro lenen vandaag de dag?

900 euro lenen zonder BKR is een oplossing als je snel geld nodig hebt en niet kunt wachten tot je volgende salaris. Als je wilt lenen, brengt dit altijd extra kosten met zich mee. Je betaalt een bepaald rentepercentage over het leenbedrag. Bijvoorbeeld: je leent 900 euro met een rente van 9,18%. De rentekosten zijn dan 9,80 euro. Dit betekent dat 900 euro lenen je in totaal 909,80 euro kost.

Kan ik eventueel ook meer lenen dan 900 euro?

Wil je geen 900 euro lenen, maar een ander bedrag? Je kunt ook een flitslening aanvragen voor andere bedragen. Met deze leenvorm kun je minimaal 100 en maximaal 1500 euro lenen zonder BKR-toetsing. Je vult de aanvraag binnen 5 minuten online in en na akkoord ontvang je het bedrag binnen 24 uur op je rekening.
Let wel op: de looptijd en rente worden bepaald door het leenbedrag. Lees dus goed de voorwaarden door voordat je een flitslening afsluit, zodat je niet voor financiële verrassingen komt te staan.
Wil je meer lenen dan 1500 euro? Dan is dit snelle krediet niet mogelijk. Je kunt dan een persoonlijke lening of doorlopend krediet aanvragen.