Direct 900 euro lenen

Wil je snel 900 euro lenen? 900 euro lenen met een minilening kan een ideale oplossing zijn als je direct geld nodig hebt. Je vraagt een minilening eenvoudig aan, er is geen BKR-toetsing nodig en het geld ontvang je binnen 24 uur op je rekening. Meer weten? Lees snel verder, want in dit artikel vertellen we je alles over het lenen van 900 euro.

Saldodipje Minilening

 • Group 16 €100 tot €500 lenen
 • Looptijd van 30 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Saldodipje Minilening

 • Group 16 €600 tot €1000 lenen
 • Looptijd van 45 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Saldodipje Pluslening

 • Group 16 €1100 tot €1800 lenen
 • Looptijd van 62 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Waarom snel 900 euro lenen?

In sommige gevallen kan het helpen om een relatief klein bedrag te lenen, zoals 900 euro. Een minilening kan je op de korte termijn uit de brand helpen. Leef je bijvoorbeeld van loonstrook naar loonstrook en heb je geen spaargeld voor onverwachtse kosten? Met een minilening kan je plotselinge uitgaven betalen, zoals de reparatie van je auto of een nieuwe vaatwasser. 

Lenen met een flitslening is niet bedoeld om je maandelijkse inkomen structureel te verhogen, maar het kan helpen als je geen tijd hebt om te wachten tot je volgende salaris wordt gestort. Houd er wel rekening mee dat je een minilening binnen een korte termijn moet aflossen. Sluit deze dus alleen af als je financiële situatie het toestaat om alles op tijd terug te betalen.

Voordelen van 900 euro lenen

 • Binnen 10 minuten online aangevraagd
 • Geen BKR-check of loonstrook nodig
 • Geld binnen 24 uur op je rekening

Waar moet ik rekening mee houden?

Snel 900 euro lenen met een minilening heeft dus verschillende voordelen. Door deze voordelen wordt deze leenvorm ook wel een flitslening of flitskrediet genoemd: alles gaat snel. De aanvraag, de uitbetaling en de aflossing. Dit maakt een flitslening een aantrekkelijke oplossing, maar onthoud dat lenen ook risico’s met zich meebrengt en altijd geld kost. 

Check daarom voordat je een flitskrediet afsluit hoeveel geld je daadwerkelijk nodig hebt en leen niet meer dan verantwoord is in jouw financiële situatie. Zo voorkom je dat je een hoger krediet afsluit dan je kunt terugbetalen. Andere zaken om rekening mee te houden:

 • warning Korte looptijd: 45 dagen bij het lenen van 900 euro.
 • warning Rentekosten: je betaalt een rentepercentage over het leenbedrag.
 • warning Je moet voldoen aan de gestelde voorwaarden.
 • warning Garantsteller is verplicht.

900 euro lenen in 5 stappen

Wil je 900 euro lenen zonder BKR en ben je benieuwd hoe je een flitslening aanvraagt? Flitsleningen vraag je aan bij diverse online aanbieders, zoals Saldodipje. Saldodipje is de meest bekende verstrekker van deze flitsleningen tot 1500 euro.

Wil je zeker weten dat je de beste deal hebt voor jouw minilening? Bij Lenary.nl vergelijk je onafhankelijk leningen met elkaar en kies je de beste optie voor jou. Dit doe je aan de hand van een aantal simpele stappen.


stap 1 bedrag invoeren

Stap 1: kies je bedrag

Als eerste stap bepaal je het leenbedrag. Hoeveel extra geld ga je lenen: 900 euro of een ander bedrag? Tot een bedrag van 1500 euro kan je een minilening afsluiten. Wil je meer lenen? Dan kan je een persoonlijke lening aanvragen.

Denk goed na over het te lenen bedrag en leen niet meer dan je nodig hebt óf kunt terugbetalen. Onthoud ook: geld lenen kost geld. Je betaalt altijd rente over het geleende bedrag.


stap 2 looptijd kiezen

Stap 2: kies je looptijd

Zodra je weet hoeveel je gaat lenen, kan je de looptijd bepalen. Bij een persoonlijke lening of doorlopend krediet is de looptijd vele maanden of zelfs jaren, maar bij een flitslening gaat dit anders. De looptijd is kort en wordt bepaald door het leenbedrag.

De looptijd verschilt per hoogte van de flitslening. Ga je 900 euro lenen? Dan is de looptijd 45 dagen. Dit betekent dat je de lening binnen 45 dagen moet terugbetalen, inclusief de rente. Sluit je leningen af tot en met 500 euro? Dan is de looptijd 30 dagen. Voor bedragen boven de 1000 euro geldt een looptijd van 62 dagen (2 maanden).


stap 3 gegevens invullen

Stap 3: vul je gegevens in

Om online een flitskrediet aan te vragen, vul je het bedrag en de looptijd in. Vervolgens komen de beschikbare leningen naar voren. Je ziet de rente en andere voorwaarden die horen bij een flitslening van 900 euro. Lees alles goed door en vul vervolgens in een paar minuten je gegevens in.


stap 4 accepteren

Stap 4: accepteer de offerte

Zodra je de aanvraag hebt verstuurd, is het aan de kredietverstrekker om deze te beoordelen. Voldoe je aan alle voorwaarden en eisen? Dan ontvang je een offerte waarin het leenbedrag, de rente, looptijd en de totale kosten staan. Neem alles door voordat je de offerte ondertekent: je sluit het krediet officieel af zodra je akkoord gaat.


Stap 5: het bedrag binnen 24 uur op je rekening

Na akkoord wordt de uitbetaling in orde gemaakt. Je ontvangt het geleende bedrag binnen 24 uur op je rekening en je kunt het geld direct gebruiken zoals jij wilt. Houd wel rekening met de looptijd van de lening en zorg dat je het bedrag en de rente op tijd terugbetaalt.

Direct een lening aanvragen van 900 euro?

Vraag je lening van 900 euro aan. Hieronder verwijzen we je door.

Snel 900 euro lenen zonder BKR

Kan je alleen lenen met een BKR-toetsing? Nee, een belangrijk voordeel van een flitskrediet is dat er geen BKR-toetsing nodig is. Minileningen zijn de enige leenvorm waarbij geen BKR-check vereist is.

Het BKR controleert aanvragen om te voorkomen dat leningen worden verstrekt terwijl dit financieel niet verstandig is. Zo wordt het risico verkleind dat mensen in de problemen komen met het terugbetalen.

Goed om te weten: je kunt maximaal 1500 euro lenen zonder BKR, bij hogere bedragen is een BKR-check verplicht.

Geld lenen met negatieve BKR

Een afgesloten krediet wordt genoteerd in een register. Dit wordt een (positieve) BKR-registratie genoemd. Een positieve BKR-registratie is niets om je druk over te maken, maar hoe zit het met een negatieve BKR-registratie? Bij een betalingsachterstand of andere problemen met aflossen krijg je een negatieve BKR-notering. Het is dan een stuk lastiger om een nieuw krediet te krijgen. 

De groep van mensen met een negatieve registratie wordt steeds groter. Voor deze mensen is een minilening een ideale oplossing als ze geld nodig hebben. Met deze leenvorm kun je geld lenen zonder BKR: er is geen toetsing en ook geen registratie in het register. 

Let wel op: ga je 900 euro lenen met een negatieve BKR-registratie? Een BKR-check is bedoeld om te voorkomen dat mensen het extra geld wat ze lenen niet op tijd kunnen terugbetalen, waardoor ze in de problemen komen. Bij een minilening moet je zelf die beslissing maken, dus zorg dat je alleen een lening afsluit als je de totale kosten op tijd kunt aflossen.

900 euro lenen: dit heb je nodig

Wat heb je nodig bij het aanvragen van 900 euro? Deze leenvorm wordt soms omschreven als ‘geld lenen zonder papierwerk’, maar dit klopt niet helemaal. Ja, een flitslening heeft minder papierwerk dan een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Maar de kredietverstrekker heeft alsnog wat gegevens en documenten van je nodig, dus vrij van papierwerk is het zeker niet.

Dankzij de gegevens en documenten weet de kredietverstrekker wie je bent en krijgt hij een beeld van je financiële situatie. Wil je met spoed 900 euro lenen? Houd het volgende papierwerk bij de hand, zodat je de aanvraag snel kunt invullen:

 • Duidelijke scan of foto van de voor- en achterkant van een geldig identiteitsbewijs
 • Bruto maandinkomen
 • Arbeidssituatie (of je fulltime of parttime werkt)
 • Startdatum van je dienstverband
 • Maandelijkse uitgaven (bv. vaste lasten en betalen van leningen)
 • Je bankrekening nummer (IBAN)
 • Je pinpas en digitale controle van je bank

Voorwaarden

Met een flitslening kun je 900 euro lenen zonder gedoe. In principe kunnen alle volwassenen op deze manier geld lenen, als je aan de volgende voorwaarden voldoet:

 • Je woont in Nederland
 • Je hebt een geldig identiteitsbewijs
 • Je hebt een Nederlands telefoonnummer
 • Je bent minimaal 18 jaar oud
 • Je hebt een Nederlandse rekening op je eigen naam
 • Je kunt aantonen dat je een maandelijks inkomen hebt

Kies een garantsteller

Naast de bovengenoemde voorwaarden is er nog een belangrijke eis: je wijst een garantsteller aan. Deze garantsteller staat garant voor jou. Zo is de kredietverstrekker ervan verzekerd dat hij zijn geld krijgt, ook als het jou niet lukt het bedrag op tijd terug te betalen. Je kunt een persoonlijke garantsteller aanwijzen of kiezen voor een externe optie. Voor de externe garantsteller worden extra kosten in rekening gebracht.

Zorg dat je op tijd een garantsteller kiest. Als je dit niet doet, kan je een boete krijgen.

Geld binnen 24 uur op je rekening

Een flitslening staat bekend om zijn snelheid: de aanvraag gaat snel, de beoordeling kost weinig tijd en ook de uitbetaling gebeurt in mum van tijd. Het geld staat binnen 24 uur op je rekening. Ideaal als je snel geld nodig hebt en geen tijd hebt om te wachten op je volgende salaris.

Is dit niet je eerste krediet bij de aanbieder? Als je al eerder een lening hebt gehad, staan je gegevens nog in het systeem. De beoordeling van je aanvraag gaat hierdoor vlotter. Het resultaat is dat je het geld niet binnen 24 uur ontvangt, maar zelfs nog sneller dan dat.

Maximale looptijd bij 900 euro lening

Niet alleen de aanvraag en uitbetaling gaan snel, ook het aflossen van een flitslening gaat in een rap tempo. Minileningen hebben een korte looptijd. Dit is aan de ene kant een voordeel, want je zit maar kort vast aan deze schuld. Het kan ook een risico zijn: je moet op korte termijn het leenbedrag en de rente aflossen. Sluit daarom alleen een flitslening af als je direct geld nodig hebt, maar ook in staat bent het bedrag op korte termijn terug te betalen.

De exacte looptijd is afhankelijk van het geleende bedrag:

 • Bij 100 t/m 500 euro is de looptijd 30 dagen (1 maand)
 • Bij 600 t/m 1000 euro is de looptijd 45 dagen (1,5 maand)
 • Bij 1100 t/m 1500 euro is de looptijd 62 dagen (2 maanden)

Wil je 900 euro lenen? Dan heb je dus 45 dagen om het totale bedrag terug te betalen.

Lening eerder aflossen

De looptijd zorgt voor een einddatum, maar je kunt het bedrag eerder aflossen als je dit wilt. Dit kan een voordeel zijn als je snel geld nodig hebt, maar niet te lang met schulden wilt zitten. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om direct af te lossen zodra je salaris is overgemaakt.

900 euro lenen of ander bedrag?

Hoeveel geld wil je lenen: 900 euro of heb je een ander bedrag nodig? Omdat geld lenen geld kost, wil je niet meer lenen dan nodig is. Met een flitslening kun je een bedrag lenen van 100 tot en met 1500 euro. Zonder BKR-check en je ontvangt het leenbedrag binnen 24 uur. Houd er wel rekening mee dat de looptijd en het rentepercentage afhankelijk zijn van het leenbedrag.

Minilening aanvragen bij beste kredietverstrekker

Ben je op zoek naar de beste kredietverstrekker voor een lening van 900 euro? Net als bij iedere andere leenvorm is het verstandig om aanbieders te vergelijken. In het geval van minileningen is het vergelijken relatief simpel, want Saldodipje is de meest gekozen optie. 

Bij Lenary.nl kun je alle informatie vinden over minileningen en vervolgens de lening van jouw keuze aanvragen. Vul het bedrag en de looptijd in een handige rekentool in en bekijk de rente, looptijd en andere voorwaarden van de flitslening die naar voren komt. 

Heb je je keuze gemaakt? Vraag de flitslening van 900 euro aan zonder al te veel papierwerk. Zodra het flitskrediet officieel is afgesloten, ontvang je het bedrag binnen 24 uur op je rekening.

Veelgestelde vragen

Wil je snel 900 euro lenen? Een flitslening is een handige oplossing als je binnen korte tijd geld wilt lenen. Een belangrijk voordeel is dat je met deze leenvorm kunt lenen zonder BKR-toetsing. Dit houdt in dat er geen BKR-check plaatsvindt: het maakt dus niet uit of je een negatieve BKR-registratie hebt. 

Je vraagt de flitslening in 5 minuten online aan en na akkoord staat het bedrag binnen 24 uur op je rekening.

900 euro lenen zonder BKR is een oplossing als je snel geld nodig hebt en niet kunt wachten tot je volgende salaris. Als je wilt lenen, brengt dit altijd extra kosten met zich mee. Je betaalt een bepaald rentepercentage over het leenbedrag. Bijvoorbeeld: je leent 900 euro met een rente van 9,18%. De rentekosten zijn dan 9,80 euro. Dit betekent dat 900 euro lenen je in totaal 909,80 euro kost.

Wil je geen 900 euro lenen, maar een ander bedrag? Je kunt ook een flitslening aanvragen voor andere bedragen. Met deze leenvorm kun je minimaal 100 en maximaal 1500 euro lenen zonder BKR-toetsing. Je vult de aanvraag binnen 5 minuten online in en na akkoord ontvang je het bedrag binnen 24 uur op je rekening.

Let wel op: de looptijd en rente worden bepaald door het leenbedrag. Lees dus goed de voorwaarden door voordat je een flitslening afsluit, zodat je niet voor financiële verrassingen komt te staan.

Wil je meer lenen dan 1500 euro? Dan is dit snelle krediet niet mogelijk. Je kunt dan een persoonlijke lening of doorlopend krediet aanvragen.