Direct 100 euro lenen

Heb je snel 100 euro nodig? Een minilening van 100 euro is geschikt als je op korte termijn geld nodig hebt en niet kunt wachten tot je volgende salaris wordt gestort. Omdat het geld snel wordt overgemaakt, staat deze leenvorm ook wel bekend als flitslening of flitskrediet. Het bedrag staat meestal binnen 24 uur op je rekening. Wil je weten hoe je 100 euro lenen kunt en waar je op moet letten? We leggen het allemaal uit in dit artikel.

Saldodipje Pluslening

 • Group 16 €1100 tot €1800 lenen
 • Looptijd van 62 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Saldodipje Minilening

 • Group 16 €100 tot €500 lenen
 • Looptijd van 30 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Saldodipje Minilening

 • Group 16 €600 tot €1000 lenen
 • Looptijd van 45 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Waarom wil je 100 euro lenen?

Snel 100 euro lenen met een minilening is handig voor kleine bedragen die je nú kunt gebruiken. Er zijn ontzettend veel redenen te bedenken waarom je snel een klein geldbedrag wilt lenen. Misschien heb je geld nodig voor je boodschappen, staat er nog een boete open of is de tank van je auto leeg. Of je hebt geen krediet meer op je rekening, maar wilt wel een mooi cadeau kopen voor een verjaardag, bruiloft of ander feest.

100 euro in biljetten

Voordelen van 100 euro lenen

 • Snel aangevraagd
 • Geen gedoe met BKR
 • Geen loonstrook nodig
 • Geld binnen 24 uur op je rekening

Waar moet je op letten als je 100 euro leent?

 • warning Korte looptijd, dus geleende bedrag + rente snel terugbetalen
 • warning Niet op tijd terugbetalen kan tot hoge extra kosten leiden
 • warning Je hebt een (persoonlijke of externe) garantsteller nodig
 • warning Geen BKR-check of BKR-registratie, maar je moet wel voldoen aan de voorwaarden

Wie kan er allemaal 100 euro lenen?

Ben je benieuwd of je in aanmerking komt voor een flitslening? In principe kan iedere volwassene een flitskrediet aanvragen bij een geldverstrekker. Het voordeel van deze flitsleningen is dat er geen BKR-check nodig is en ook geen BKR-registratie plaatsvindt. 

Je moet wel aan bepaalde voorwaarden voldoen, zo moet je bijvoorbeeld minimaal 18 jaar zijn om leningen aan te vragen.

Stappenplan 100 euro lenen via Lenary.nl

Wil je snel geld lenen zonder BKR? Bij Lenary.nl vergelijk je eenvoudig kredietverstrekkers van minileningen met elkaar en vervolgens vraag je in enkele minuten een flitslening aan. Dit doe je snel en gemakkelijk aan de hand van de volgende stappen.


stap 1 bedrag invoeren

Bepaal je bedrag

Het invullen van het bedrag is de eerste stap als je gaat vergelijken. Ons advies is om vooraf te bepalen hoeveel krediet je nodig hebt. Een minilening is aan te vragen van 100 tot en met 1500 euro.

Ga je 100 euro lenen of heb je een ander bedrag nodig? Denk hierbij goed na of je het geleende bedrag inclusief de rente binnen de looptijd terug kunt betalen. Als dit niet lukt, kan je te maken krijgen met een flinke boete.


stap 2 looptijd kiezen

Bepaal je looptijd

Je gaat een lening van 100 euro aanvragen en hebt dit ingevuld bij de eerste stap. Vervolgens wil je ook de looptijd bepalen. De looptijd van een flitslening wordt bepaald door de hoogte van het leenbedrag. De meest voorkomende looptijden bij een minilening zijn 30 dagen, 45 dagen of 60 dagen (of 62 dagen).

Bij leningen van 100 euro is de maximale looptijd meestal 30 dagen. Dit kan verschillen per aanbieder, dus kijk altijd goed wat de opties zijn voordat je met een kredietverstrekker in zee gaat.


stap 3 gegevens invullen

Gegevens invullen

Heb je een geldverstrekker gekozen? Dan is het tijd om je gegevens in te vullen en de aanvraag in te dienen. Soms wordt een minilening omschreven als ‘100 euro lenen zonder papierwerk’. Maar helemaal zonder papierwerk is de aanvraag niet, want de kredietverstrekker wil wel weten wie je bent. Vandaar dat het nodig is om enkele gegevens in te vullen, zoals je persoonsgegevens.

Ook is een garantstelling vereist bij een minilening. Zo weet de kredietverstrekker zeker dat de lening wordt afgelost, ook als jij het bedrag niet op tijd kunt terugbetalen.


stap 4 accepteren

Offerte accepteren

Na het indienen van de aanvraag kijkt de kredietverstrekker of je aan alle voorwaarden voldoet. Is de geldverstrekker akkoord met de informatie en documenten die aanlevert? Je ontvangt dan een offerte waarin precies staat welk bedrag je krijgt, wat je moet terugbetalen en wanneer je moet terugbetalen. Het geld wordt pas overgemaakt nadat je akkoord hebt gegeven. Je zit dus pas aan iets vast na het accepteren van de offerte.


Bedrag binnen 24 uur op je rekening

Accepteer je de offerte, dan wordt het geld snel op je rekening gestort. De uitbetaling gebeurt meestal binnen 24 uur, maar kan ook nog sneller plaatsvinden. Bijvoorbeeld als je al eens eerder een lening hebt aangevraagd bij de aanbieder. De aanvraag verloopt sneller, omdat je gegevens dan al bekend zijn.

Direct een lening aanvragen van 100 euro?

Vraag je lening van 100 euro aan. Hieronder verwijzen we je door.

Wat heb je nodig voor een minilening van 100 euro?

Het aanvragen van een 100 euro lening gaat snel en eenvoudig, maar wat heb je precies nodig? Het is handig om de volgende dingen bij de hand te houden wanneer je een flitslening aanvraagt:

 • Duidelijke scan of foto van de voor- en achterkant van een geldig identiteitsbewijs
 • Bruto maandinkomen
 • Arbeidssituatie (of je fulltime of parttime werkt)
 • Startdatum van je dienstverband
 • Maandelijkse kosten (bv. vaste lasten en betalen van leningen)
 • Je rekeningnummer (IBAN)
 • Je pinpas en digitale controle van je bank

Voorwaarden om 100 te euro lenen

Wil je snel 100 euro lenen zonder gedoe en zonder BKR-check? Met een flitskrediet heb je niets te maken met het Bureau Krediet Registratie (BKR), maar dit betekent niet dat iedereen zomaar een flitskrediet afsluit. Je moet wel voldoen aan de volgende voorwaarden als je 100 euro wilt lenen:

 • Je woont in Nederland
 • Je hebt een geldig identiteitsbewijs
 • Je hebt een Nederlands telefoonnummer
 • Je bent minimaal 18 jaar oud
 • Je hebt een Nederlands rekeningnummer op je eigen naam

Daarnaast is het ook belangrijk dat je een maandelijks inkomen hebt, zodat je in staat bent het leenbedrag plus rente terug te betalen. 

Garantsteller nodig bij lening van 100 euro

Geen BKR-check bij de aanvraag van de lening en het bedrag snel op je rekening: het zijn de twee grootste voordelen van een minilening als je 100 euro nodig hebt. Houd er wel rekening mee dat bij een flitskrediet een garantstelling verplicht is.

Maar wat is een garantsteller of garantstelling precies? Omdat bij een flitslening geen BKR-toetsing plaatsvindt, wil de kredietverstrekker op een andere manier zeker weten dat het geleende bedrag wordt afgelost. Daarom heb je een garantstelling nodig. Een garantstelling is eigenlijk hetzelfde als borg: iemand anders staat garant voor jouw flitslening.

Zorg dat je op tijd een garantsteller kiest. Je zal niet de eerste zijn die een boete krijgt, omdat er niet op tijd een garantsteller is aangewezen. Je hebt de keuze uit een persoonlijke garantsteller (iemand in je omgeving) of een externe garantsteller. Bij een externe garantsteller worden er wel extra kosten in rekening gebracht.

100 euro lenen zonder BKR-toetsing

Een flitslening is ideaal als je een relatief klein bedrag wilt lenen zonder BKR-toetsing. Banken en kredietverstrekkers zijn verplicht om een BKR-check uit te voeren bij aanvragen van officiële leningen. De flitslening is de enige leenvorm die daar niet aan hoeft te voldoen en dit is dus een belangrijk voordeel ten opzichte van andere leenvormen. 

Heb je een negatieve BKR-registratie? Dan is het doorgaans lastig om een nieuwe lening af te sluiten, omdat die negatieve registratie bij een toetsing naar voren komt. Omdat je bij flitsleningen geen check hebt, kan je ook met een negatieve registratie een lening afsluiten.

Maar let wel op: sluit alleen een lening af als het echt niet anders kan. Geld lenen kost geld en als je niet op tijd kunt aflossen, kan je met hoge extra kosten te maken krijgen. Het lenen van 100 euro (of een ander bedrag) raden we alleen aan als je weet dat je alles binnen de looptijd terug kunt betalen. Door alleen verantwoord geld te lenen, voorkom je dat je in grotere geldproblemen komt.

Beste kredietverstrekker vinden 

Snel geld lenen? 100 euro lenen kan gemakkelijk met een minilening. Maar waar sluit je zo’n flitslening af en hoe vind je de beste geldverstrekker? In Nederland zijn verschillende kredietverstrekkers voor minileningen, maar Saldodipje is de meest bekende.

Saldodipje is een betrouwbare aanbieder waar je eenvoudig leent zonder BKR-check. Bekijk de mogelijkheden voor het afsluiten van een flitslening en vergelijk rente, looptijd en voorwaarden met elkaar. Kies de beste deal en vraag vervolgens eenvoudig een lening van 100 euro aan.

Direct 100 euro lenen: vandaag op rekening

Houd je aan het einde van je salaris een stukje maand over? En kan je niet tot het einde van de maand wachten tot je volgende salaris? Leef je van loonstrook tot loonstrook en moet je vaak de eindjes aan elkaar knopen om rond te komen? Een minilening kan in noodgevallen voor wat nodige ademruimte zorgen. Let wel op: het is geen structurele oplossing voor geldproblemen.

Het handige aan een flitslening is dat je niet lang hoeft te wachten op je geld. Zodra je aanvraag is goedgekeurd en je de toegestuurde offerte hebt geaccepteerd, staat het geld binnen 24 uur op je rekening. 

Met spoed lenen: 100 euro snel overgemaakt

Heb je zelfs geen tijd om 24 uur te wachten? Soms kan je het geld nog sneller op je rekening krijgen. Hiervoor moet je al eens een lening hebben gehad bij de geldverstrekker. De geldverstrekker is dan al bekend met je gegevens en kan je nieuwe aanvraag sneller beoordelen.

Ideaal als je in een financiële situatie zit waarbij je echt met spoed geld nodig hebt. Na akkoord staat het geld binnen een paar uur op je rekening of zelfs al binnen 10 min.

Aflossen binnen korte looptijd: 30 dagen

Een belangrijk kenmerk van een flitskrediet is de korte looptijd. De looptijd van een minilening is afhankelijk van de hoogte van het leenbedrag. Bij een krediet van 100 euro geldt meestal een maximale looptijd van 30 dagen. Bij hogere bedragen (tot 1.500 euro) gelden looptijden van 45 dagen, 60 dagen of 62 dagen. Als je meer dan 1.500 euro leent, vraag je geen flitslening maar een persoonlijke lening aan. Deze leenvorm werkt met langere looptijden (en andere voorwaarden). 

Online aanbieders vergelijken voor beste deal

Wil je snel 100 euro lenen en ben je op zoek naar de kredietverstrekker met de beste rente, looptijd en voorwaarden? Bij Lenary.nl vergelijk je eenvoudig en snel aanbieders van minileningen met elkaar. Saldodipje is de grootste en meest bekende verstrekker van deze flitskredieten. 

Om 100 euro te lenen, vul je in een paar minuten een aanvraag in. Je ontvangt een offerte als de geldverstrekker akkoord gaat met jouw aanvraag. Pas als jij de offerte accepteert is de lening definitief en ontvang je het leenbedrag binnen 24 uur op je rekening.

Veelgestelde vragen

In Nederland zijn banken en andere geldverstrekkers verplicht tot een BKR-toetsing en BKR-registratie van alle officiële leningen. Wil je snel 100 euro lenen zonder BKR? Dit is mogelijk met een flitslening. Hoewel je aan bepaalde voorwaarden moet voldoen voor het afsluiten van een flitskrediet kan je zo eenvoudig 100 euro lenen zonder gedoe.

In principe kan iedereen een relatief klein bedrag lenen, als je maar aan de voorwaarden voldoet. Zo moet je minimaal 18 jaar zijn, in Nederland wonen en een geldig identiteitsbewijs hebben. Ook is een Nederlands telefoonnummer nodig, net als een Nederlands rekeningnummer op je eigen naam.

Is het mogelijk om 100 euro te lenen zonder papierwerk? Je kunt 100 euro lenen zonder BKR-check en -registratie, maar de geldverstrekker heeft altijd gegevens van je nodig. Hij wil weten wie je bent en of je de lening op tijd kunt aflossen. Zonder papierwerk 100 euro lenen is dus niet helemaal mogelijk met een minilening, maar het gaat wel sneller en makkelijker dan het afsluiten van een persoonlijke lening.

Direct geld lenen? Je kunt met een flitslening zonder gedoe kleine bedragen lenen. Vergelijk de verschillende kredietverstrekkers via Lenary.nl en vul vervolgens binnen 10 min je aanvraag in. De geldverstrekker controleert je aanvraag en als deze wordt goedgekeurd ontvang je een offerte. Zodra jij de offerte accepteert, wordt het bedrag snel overgemaakt.