150 euro lenen binnen 10 minuten

Heb je snel geld nodig en wil je direct 150 euro lenen? Met een minilening kan je eenvoudig en gemakkelijk kleine bedragen lenen, zonder BKR en zonder gedoe. Je vraagt de flitslening binnen 10 minuten aan en na akkoord staat het geld binnen mum van tijd op je rekening. Ideaal als je wat extra geld kunt gebruiken, bijvoorbeeld omdat je onvoldoende saldo blijkt te hebben op je rekening.

Saldodipje Pluslening

 • Group 16 €1100 tot €1800 lenen
 • Looptijd van 62 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Saldodipje Minilening

 • Group 16 €100 tot €500 lenen
 • Looptijd van 30 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Saldodipje Minilening

 • Group 16 €600 tot €1000 lenen
 • Looptijd van 45 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Waarom 150 euro lenen?

Een lening van 150 euro kan een ideale oplossing zijn als je op de korte termijn geld nodig hebt, maar niet voor lange tijd aan een grote lening vast wilt zitten. Leef je bijvoorbeeld van loonstrook naar loonstrook en verdien je precies genoeg om maandelijks rond te komen? Het kan dan zijn dat je onvoldoende saldo op je rekening hebt voor onverwachtse uitgaven, zoals extra boodschappen, een openstaande boete of schuld of een verjaardagscadeau. 

Een klein bedrag lenen met een minilening kan dan al helpen. Op deze manier geld lenen kan je uit de brand helpen met (onverwachtse) uitgaven tot je volgende salaris of uitkering. Houd er wel rekening mee dat deze kleine lening alleen een oplossing is op de korte termijn en geen manier is om je maandelijkse inkomen structureel te verhogen. Geld lenen kost namelijk altijd geld, ook als je slechts een klein bedrag leent.

150 euro in biljetten

Voordelen van 150 euro lenen

 • Snel aangevraagd: binnen 10 minuten
 • Geen BKR-toetsing of -registratie nodig
 • Geen loonstrook nodig
 • Geld binnen 24 uur op je rekening

Waar moet je op letten als je 150 euro leent?

Ga je 150 euro lenen met een minilening? Deze leenvorm heeft verschillende voordelen, maar denk van tevoren goed na of een lening verantwoord is in jouw financiële situatie. Houd hierbij rekening met de volgende zaken:

 • warning Er geldt een korte looptijd, je moet het bedrag inclusief rente snel aflossen. Los je niet op tijd af? Dan krijg je te maken met extra kosten.
 • warning Geen BKR-toetsing, wel voldoen aan gestelde voorwaarden.
 • warning Een garantsteller is verplicht

Direct 150 euro lenen in 5 stappen

Particulier geld lenen zonder BKR en zonder gedoe: het kan met een minilening. Heb je je keuze gemaakt en ga je een minilening aanvragen? Je vraagt dit krediet aan in een aantal stappen en we leggen je graag uit hoe deze minilening werkt.


stap 1 bedrag invoeren

Bepaal het leenbedrag

Kies als eerst het leenbedrag. Hoeveel geld heb je nodig en welk bedrag kan je binnen korte tijd aflossen? Flitsleningen sluit je af vanaf 100 euro tot en met een bedrag van 1500 euro. Wil je meer lenen dan dat? Kijk dan naar een persoonlijke lening.


stap 2 looptijd kiezen

Bepaal de looptijd

Op basis van het bedrag krijg je een overzicht met beschikbare leningen en aanbieders. Bekijk de looptijd en voorwaarden van de leningen. De looptijd wordt bepaald door de hoogte van het leenbedrag en varieert van 1 maand tot 2 maanden. Weet je hoeveel je gaat lenen? Dan weet je ook binnen welke termijn je de lening moet terugbetalen. Als je 150 euro leent, is de maximale looptijd 30 dagen. Bij een groter bedrag is de looptijd langer, bijvoorbeeld 45 of 60 dagen.

Sluit alleen een lening af als je het geld écht nodig hebt en het geld ook binnen de gestelde looptijd kunt terugbetalen. Als dit niet lukt, worden er extra kosten in rekening gebracht.


stap 3 gegevens invullen

Vul de gegevens in

Heb je een keuze gemaakt? Dan is het tijd om de flitslening aan te vragen. De aanvraag gaat snel, je vult alles binnen 10 minuten in. Voor de aanvraag moet je wat gegevens invullen en een aantal documenten aanleveren. Er is geen BKR-check nodig, maar de kredietverstrekker wil wel weten wie je bent en kijken of het financieel verantwoord is om jou de lening te verstrekken.


stap 4 accepteren

Geef akkoord op de offerte

Als je de aanvraag hebt verstuurd, gaat de aanbieder deze beoordelen. Is alles in orde en voldoe je aan de gestelde voorwaarden? Dan ontvang je een offerte waarin staat hoeveel je gaat lenen, wat het rentepercentage is, wat de totale kosten zijn en binnen welke termijn je moet aflossen. Zodra je akkoord geeft op de offerte sluit je de lening officieel af.


Ontvang het geld

Na het accepteren van de offerte wordt de uitbetaling snel in orde gemaakt. Het geld staat meestal binnen 24 uur op je rekening en soms nog sneller. Zo kan je er na akkoord haast meteen gebruik van maken.

Direct een lening aanvragen van 150 euro?

Vraag je lening van 150 euro aan. Hieronder verwijzen we je door.

Snel 150 euro lenen zonder BKR-toetsing

Banken en kredietverstrekkers zijn in Nederland verplicht om officiële kredieten te laten controleren door het BKR. Deze instelling kijkt of je in aanmerking komt voor een krediet én of het financieel verantwoord is. 

Een officiële lening of krediet wordt ook altijd geregistreerd bij het BKR. Zolang je alles op tijd aflost, is er niets aan de hand. Maar heb je een betalingsachterstand? Dan krijg je te maken met een negatieve BKR-registratie en wordt het moeilijker om een nieuwe lening af te sluiten.

De groep mensen met een negatieve registratie groeit en het afsluiten van een lening wordt voor velen hierdoor steeds lastiger. Een minilening is een uitkomst voor deze groep, want met deze kredietvorm leen je zonder BKR-check of BKR-registratie. Iedereen kan dus geld lenen met een flitslening. Maar let op: dat je kan lenen wil niet zeggen dat het ook altijd verstandig is. Zorg dat je alleen leent als je de lening ook op tijd kunt terugbetalen.

Wat heb je nodig?

Wil je snel 150 euro lenen? Een minilening sluit je af zonder gedoe, maar helemaal zonder papierwerk is dit krediet niet. Voor de aanvraag van een minikrediet heb je de volgende gegevens en documenten nodig:

 • Duidelijke scan of foto van de voor- en achterkant van een geldig identiteitsbewijs
 • Bruto maandinkomen
 • Arbeidssituatie (of je fulltime of parttime werkt)
 • Startdatum van je dienstverband
 • Maandelijkse uitgaven (bv. vaste lasten en betalen van leningen)
 • Je bankrekening nummer (IBAN), waarop je het geld ontvangt
 • Je pinpas en digitale controle van je bank

Voorwaarden voor 150 euro lenen

Geen BKR-check en geen BKR-registratie, het is een groot voordeel van minileningen en betekent dat vrijwel iedere volwassene op deze manier geld kan lenen. Houd er wel rekening mee dat je bij de aanvraag van een minilening aan de volgende voorwaarden voldoet:

 • Je woont in Nederland
 • Je hebt een geldig identiteitsbewijs
 • Je hebt een Nederlands telefoonnummer
 • Je bent minimaal 18 jaar oud
 • Je hebt een Nederlandse bankrekening op je eigen naam
 • Je kunt aantonen dat je een maandelijks inkomen hebt

Naast deze voorwaarden heb je ook een garantstelling nodig. 

Binnen 24 uur het geld op je rekening

Wil je met spoed geld lenen? Met een minilening kun je snel 150 euro lenen: binnen 10 minuten vraag je de lening aan en er is geen BKR-toetsing of -registratie nodig. Na akkoord staat het geld binnen no-time op je rekening, vaak al binnen 24 uur. 

Korte looptijd bij lening van 150 euro

Een flitslening of flitskrediet dankt zijn naam aan de snelheid van de lening. Je vraagt de minilening snel aan, er is een snelle uitbetaling en daarnaast zit je ook niet lang aan de lening vast. De looptijd van flitsleningen is afhankelijk van het leenbedrag. Leen je 150 euro? Dan heb je 30 dagen om het geleende bedrag en de rente terug te betalen. 

Zorg er altijd voor dat je de lening op tijd aflost zodat je niet met extra kosten te maken krijgt.

Beste deal vinden voor lening van 150 euro

Ben je op zoek naar een betrouwbare kredietverstrekker voor een flitskrediet? Laat je goed informeren en vergelijk verschillende aanbieders en aanbiedingen met elkaar.

Als je na het vergelijken een keuze hebt gemaakt, vraag je de lening eenvoudig aan binnen 10 minuten. Na akkoord zorgt de aanbieder dat het geld snel op je rekening staat en je kunt het direct gebruiken zoals jij wilt.

Veelgestelde vragen

Een minikrediet is ideaal als je direct geld wilt lenen zonder een BKR-check. Wil je wel per direct geld lenen, maar is 150 euro niet voldoende? Of je nu een paar honderd euro nodig hebt of 1000 euro: je kunt dit extra geld lenen met een minikrediet.

Met deze leenvorm kan iedere particulier geld lenen tot een bedrag van 1500 euro. Als je grotere bedragen wilt lenen, zijn financiële producten als een persoonlijke lening of doorlopend krediet geschikter.

Snel geld lenen met een minilening? Je vraagt dit minikrediet aan bij diverse online aanbieders, zoals Saldodipje. Saldodipje is een betrouwbare en misschien wel de meest bekende aanbieder van deze flitsleningen. Op Lenary.nl kun je verschillende kredietverstrekkers met elkaar vergelijken en vind je alle informatie over deze en andere leenvormen. Zo weet je zeker dat je goed geïnformeerd de juiste lening afsluit.