Let op! Geld lenen kost geld

Direct 700 euro lenen

Heb je geld nodig en geen tijd om te wachten tot het saldo op je bankrekening weer toereikend is? Met een minilening kun je snel 700 euro lenen, zonder gedoe en zonder BKR-toetsing. In dit artikel lees je alles over het lenen van dit bedrag: van de voordelen, voorwaarden en het benodigde papierwerk tot de uitbetaling en het aflossen van de lening.

gemiddelde leestijd: 5 minuten | geschreven door: Anna de Vries | laatst bijgewerkt op: 13 mei 2022

Redenen om 700 euro te lenen

700 euro lenen

Welke redenen zijn er om een lening van 700 euro af te sluiten? 700 euro lenen met een minilening kan je op verschillende manieren helpen. Het is geen oplossing voor de lange termijn, maar voor de korte termijn is het zeker een optie. Leef je bijvoorbeeld van loonstrook naar loonstrook en heb je geen spaargeld achter de hand voor onverwachtse kosten? Als je geen tijd hebt om te wachten op je volgende salaris kan een minilening helpen met die factuur voor een nieuwe vaatwasser, laptop of het repareren van je auto. 

Wat de reden ook is, een minilening kan je snel uit de brand helpen: het geleende bedrag staat binnen 24 uur op je rekening. Je kunt het geld daarna gebruiken zoals jij wilt. Houd er wel rekening mee dat je het leenbedrag inclusief de rente binnen de afgesproken looptijd moet terugbetalen.

Voordelen van 700 euro lenen

Wil je snel geld lenen, maar heb je geen groot bedrag nodig? Met een minilening kun je relatief kleine bedragen lenen tussen de 100 en 1500 euro. 700 euro lenen met deze leenvorm heeft enkele voordelen:

  • Aanvraag is binnen 10 minuten geregeld
  • Geen BKR-toetsing of loonstrook nodig
  • Geld binnen 24 uur op je rekening

Risico’s van een minilening

Zoals je ziet heeft een minilening verschillende voordelen. Het wordt niet voor niets ook wel een flitslening of flitskrediet genoemd. Alles gaat snel: het invullen van de aanvraag, het beoordelen en het storten van het geld. Zelfs het aflossen gaat binnen een korte looptijd. Dit maakt een minilening voor veel mensen aantrekkelijk, maar het is belangrijk om te beseffen dat er ook risico’s zijn. 

Sluit daarom alleen een lening af als het echt nodig is en leen niet meer dan financieel verantwoord is. Geld lenen kost geld. Houd rekening met de volgende zaken om onnodige kosten te voorkomen:

  • Bij een 700 euro lening geldt een korte looptijd van 45 dagen. Binnen die termijn moet je het geleende bedrag + het afgesproken rentepercentage terugbetalen.
  • Je bent verplicht om een garantsteller aan te wijzen.
  • Je moet voldoen aan de gestelde voorwaarden.

Stappenplan voor snel 700 euro lenen

Als je direct geld nodig hebt en het gaat om een klein bedrag, dan is een flitslening zo geregeld. Flitsleningen sluit je af bij diverse online aanbieders, bijvoorbeeld bij Saldodipje. Saldodipje is de meest bekende kredietverstrekker van deze flitskredieten.

Bij Lenary.nl vergelijk je de verschillende aanbiedingen van minileningen eenvoudig met elkaar. Zo vind je de deal met de beste voorwaarden voor jou. Hoe kan je 700 euro lenen: snel en zonder gedoe? Dit doe je met behulp van de volgende stappen.

Stap 1: kies hoeveel je gaat lenen

stap 1 bedrag invoeren

Wil je met een flitslening geld lenen zonder gedoe? De eerste stap is bepalen hoeveel geld je nodig hebt. Je kunt een minilening afsluiten voor bedragen van 100 tot en met 1500 euro. Voor hogere bedragen heb je een persoonlijke lening nodig en voor die leenvorm gelden andere voorwaarden. 

We adviseren je om van tevoren goed na te denken over het leenbedrag. Leen niet meer dan je nodig hebt én kunt terugbetalen.

Stap 2: kies de looptijd

stap 2 looptijd kiezen

De looptijd van de minilening hangt samen met het leenbedrag. Ga je 700 euro lenen? Dan geldt er een maximale looptijd van 45 dagen. Bij een krediet tot en met 500 euro wordt meestal een looptijd van 30 dagen gerekend. Voor de hogere bedragen tot en met 1500 euro heb je een looptijd van 60 dagen of 62 dagen. 

In feite hoef je de looptijd niet zelf te bepalen, want deze wordt al bepaald door het bedrag wat je leent. Maar een belangrijk punt is: check of je in staat bent het krediet binnen de looptijd terug te betalen, inclusief de rente. Is dit het geval? Dan is het tijd voor de volgende stap.

Stap 3: vraag de lening aan

stap 3 gegevens invullen

Na het bepalen van het bedrag en de looptijd krijg je bij Lenary.nl een overzicht met alle beschikbare aanbiedingen. Je vergelijkt deze aanbiedingen eenvoudig met elkaar en kiest vervolgens de deal die het beste bij je past. 

Heb je een keuze gemaakt? Dan kan je de lening online aanvragen. Kan je op deze manier geld lenen zonder papierwerk? Het aanvragen gaat makkelijker dan bij andere leenvormen, maar er is wel wat papierwerk nodig. Als je alle gegevens en documenten al bij de hand hebt, vul je de aanvraag in een paar minuten in.

Stap 4: accepteer de offerte

stap 4 accepteren

Is de aanvraag verstuurd? Dan is het aan de kredietverstrekker om je aanvraag te beoordelen. Als alles in orde is, ontvang je een offerte. In deze offerte vind je het leenbedrag, het rentepercentage, de totale kosten en de looptijd. Alles is vrijblijvend totdat je de offerte accepteert. Nadat je akkoord geeft, sluit je de flitslening officieel af.

Stap 5: ontvang het bedrag op je rekening

Zodra akkoord hebt gegeven, wordt de uitbetaling in gang gezet. Je ontvangt de 700 euro binnen 24 uur op je bankrekening en je kunt het geld direct gebruiken zoals jij wilt. Zorg dat je de looptijd goed in de gaten houdt en het bedrag inclusief rente op tijd terugbetaalt.

Direct een lening aanvragen van 700 euro?

Vraag je lening van 700 euro aan. Hieronder verwijzen we je door.

Veelgestelde vragen over 700 euro lenen

Kun je eenvoudig en snel 700 euro lenen? 

Hoe makkelijk is snel 700 euro lenen? Met een minilening kun je eenvoudig kleine bedragen lenen met spoed. Vergelijk aanbiedingen bij Lenary.nl, kies de beste deal en vraag in een paar minuten je minilening aan. Na het accepteren van de offerte wordt het bedrag binnen 24 uur op je rekening gestort. 

Wat kost 700 euro lenen vandaag de dag?

Als je een lening afsluit, krijg je te maken met rente. Maar waar hangen de totale rentekosten vanaf? Het rentepercentage bij een minilening wordt onder meer bepaald door het leenbedrag. Bijvoorbeeld: als je bij een lening van € 700 een rentepercentage van 9,78% hebt, is de rente € 8,10 en zijn je totale kosten € 708,10.

Wanneer is 700 euro lenen zonder BKR geschikt voor mij?

In principe kan iedere volwassene in Nederland 700 euro lenen met een flitslening. Er is geen BKR-check nodig, maar er zijn wel een aantal belangrijke voorwaarden. Zo moet je een geldig identiteitsbewijs hebben, in het bezit zijn van een Nederlands telefoonnummer en een Nederlandse rekening en je moet kunnen aantonen dat je een maandelijks inkomen hebt.