Direct 700 euro lenen

Heb je geld nodig en geen tijd om te wachten tot het saldo op je bankrekening weer toereikend is? Met een minilening kun je snel 700 euro lenen, zonder gedoe en zonder BKR-toetsing. In dit artikel lees je alles over het lenen van dit bedrag: van de voordelen, voorwaarden en het benodigde papierwerk tot de uitbetaling en het aflossen van de lening.

Saldodipje Minilening

 • Group 16 €100 tot €500 lenen
 • Looptijd van 30 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Saldodipje Minilening

 • Group 16 €600 tot €1000 lenen
 • Looptijd van 45 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Saldodipje Pluslening

 • Group 16 €1100 tot €1800 lenen
 • Looptijd van 62 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Redenen om 700 euro te lenen

Welke redenen zijn er om een lening van 700 euro af te sluiten? 700 euro lenen met een minilening kan je op verschillende manieren helpen. Het is geen oplossing voor de lange termijn, maar voor de korte termijn is het zeker een optie. Leef je bijvoorbeeld van loonstrook naar loonstrook en heb je geen spaargeld achter de hand voor onverwachtse kosten? Als je geen tijd hebt om te wachten op je volgende salaris kan een minilening helpen met die factuur voor een nieuwe vaatwasser, laptop of het repareren van je auto. 

Wat de reden ook is, een minilening kan je snel uit de brand helpen: het geleende bedrag staat binnen 24 uur op je rekening. Je kunt het geld daarna gebruiken zoals jij wilt. Houd er wel rekening mee dat je het leenbedrag inclusief de rente binnen de afgesproken looptijd moet terugbetalen.

700 euro in biljetten

Voordelen van 700 euro lenen

Wil je snel geld lenen, maar heb je geen groot bedrag nodig? Met een minilening kun je relatief kleine bedragen lenen tussen de 100 en 1500 euro. 700 euro lenen met deze leenvorm heeft enkele voordelen:

 • Aanvraag is binnen 10 minuten geregeld
 • Geen BKR-toetsing of loonstrook nodig
 • Geld binnen 24 uur op je rekening

Risico’s van een minilening

Zoals je ziet heeft een minilening verschillende voordelen. Het wordt niet voor niets ook wel een flitslening of flitskrediet genoemd. Alles gaat snel: het invullen van de aanvraag, het beoordelen en het storten van het geld. Zelfs het aflossen gaat binnen een korte looptijd. Dit maakt een minilening voor veel mensen aantrekkelijk, maar het is belangrijk om te beseffen dat er ook risico’s zijn. 

Sluit daarom alleen een lening af als het echt nodig is en leen niet meer dan financieel verantwoord is. Geld lenen kost geld. Houd rekening met de volgende zaken om onnodige kosten te voorkomen:

 • warning Bij een 700 euro lening geldt een korte looptijd van 45 dagen. Binnen die termijn moet je het geleende bedrag + het afgesproken rentepercentage terugbetalen.
 • warning Je bent verplicht om een garantsteller aan te wijzen.
 • warning Je moet voldoen aan de gestelde voorwaarden.

Stappenplan voor snel 700 euro lenen

Als je direct geld nodig hebt en het gaat om een klein bedrag, dan is een flitslening zo geregeld. Flitsleningen sluit je af bij diverse online aanbieders, bijvoorbeeld bij Saldodipje. Saldodipje is de meest bekende kredietverstrekker van deze flitskredieten.

Bij Lenary.nl vergelijk je de verschillende aanbiedingen van minileningen eenvoudig met elkaar. Zo vind je de deal met de beste voorwaarden voor jou. Hoe kan je 700 euro lenen: snel en zonder gedoe? Dit doe je met behulp van de volgende stappen.


stap 1 bedrag invoeren

Stap 1: kies hoeveel je gaat lenen

Wil je met een flitslening geld lenen zonder gedoe? De eerste stap is bepalen hoeveel geld je nodig hebt. Je kunt een minilening afsluiten voor bedragen van 100 tot en met 1500 euro. Voor hogere bedragen heb je een persoonlijke lening nodig en voor die leenvorm gelden andere voorwaarden. 

We adviseren je om van tevoren goed na te denken over het leenbedrag. Leen niet meer dan je nodig hebt én kunt terugbetalen.


stap 2 looptijd kiezen

Stap 2: kies de looptijd

De looptijd van de minilening hangt samen met het leenbedrag. Ga je 700 euro lenen? Dan geldt er een maximale looptijd van 45 dagen. Bij een krediet tot en met 500 euro wordt meestal een looptijd van 30 dagen gerekend. Voor de hogere bedragen tot en met 1500 euro heb je een looptijd van 60 dagen of 62 dagen. 

In feite hoef je de looptijd niet zelf te bepalen, want deze wordt al bepaald door het bedrag wat je leent. Maar een belangrijk punt is: check of je in staat bent het krediet binnen de looptijd terug te betalen, inclusief de rente. Is dit het geval? Dan is het tijd voor de volgende stap.


stap 3 gegevens invullen

Stap 3: vraag de lening aan

Na het bepalen van het bedrag en de looptijd krijg je bij Lenary.nl een overzicht met alle beschikbare aanbiedingen. Je vergelijkt deze aanbiedingen eenvoudig met elkaar en kiest vervolgens de deal die het beste bij je past. 

Heb je een keuze gemaakt? Dan kan je de lening online aanvragen. Kan je op deze manier geld lenen zonder papierwerk? Het aanvragen gaat makkelijker dan bij andere leenvormen, maar er is wel wat papierwerk nodig. Als je alle gegevens en documenten al bij de hand hebt, vul je de aanvraag in een paar minuten in.


stap 4 accepteren

Stap 4: accepteer de offerte

Is de aanvraag verstuurd? Dan is het aan de kredietverstrekker om je aanvraag te beoordelen. Als alles in orde is, ontvang je een offerte. In deze offerte vind je het leenbedrag, het rentepercentage, de totale kosten en de looptijd. Alles is vrijblijvend totdat je de offerte accepteert. Nadat je akkoord geeft, sluit je de flitslening officieel af.


Stap 5: ontvang het bedrag op je rekening

Zodra akkoord hebt gegeven, wordt de uitbetaling in gang gezet. Je ontvangt de 700 euro binnen 24 uur op je bankrekening en je kunt het geld direct gebruiken zoals jij wilt. Zorg dat je de looptijd goed in de gaten houdt en het bedrag inclusief rente op tijd terugbetaalt.

Direct een lening aanvragen van 700 euro?

Vraag je lening van 700 euro aan. Hieronder verwijzen we je door.

Kan ik 700 euro lenen zonder BKR?

Zoek je een manier om geld te lenen zonder controle bij het BKR? Met een minilening kun je 700 euro lenen zonder BKR-toetsing. Het BKR controleert alle officiële leningen en kredieten en kijkt of het verantwoord is om jou een lening te verstrekken. Een lening of krediet wordt genoteerd in het register. Een BKR-registratie vindt plaats als je een nieuwe lening afsluit, maar bijvoorbeeld ook als je meer dan 250 euro rood mag staan op je betaalrekening. 

Lenen met negatieve BKR-registratie

Een BKR-notering is niets om je zorgen over te maken. Met een positieve registratie kan je nieuwe leningen en kredieten aanvragen. Maar wat als je een negatieve BKR-notering hebt? Een negatieve BKR-notering houdt in dat je een betalingsachterstand hebt of dat er iets is gebeurd tijdens de looptijd van een krediet. Met een negatieve registratie is het een stuk lastiger om een nieuwe lening te krijgen. 

Steeds meer mensen hebben een negatieve BKR-registratie en kunnen hierdoor moeilijk opnieuw lenen. Voor die groep is een minilening een ideale oplossing. Met een minilening kun je namelijk geld lenen zonder BKR-toetsing. Er wordt dus niet gekeken of je een (negatieve) registratie hebt. Ook wordt een minilening niet geregistreerd bij het BKR. 

Maar let op: de toetsing en registratie bij het BKR zijn bedoeld om te voorkomen dat mensen in de financiële problemen komen. Ga je lenen zonder BKR? De looptijd van deze flitslening is kort. Zorg dus dat je alleen een flitslening afsluit als je het leenbedrag en de rente op tijd kunt terugbetalen.

Papierwerk & gegevens om bij de hand te houden

Wat heb je allemaal nodig voor een lening van 700 euro? Een flitslening wordt ook wel eens omschreven als geld lenen zonder papierwerk. Hoewel er minder papierwerk bij komt kijken dan bij een persoonlijke lening, moet je nog steeds documenten en gegevens aanleveren als je kleine bedragen wilt lenen. De kredietverstrekker wil weten wie je bent en wat je financiële situatie is. Zo kan hij beoordelen of het verstandig is om jou de lening te verstrekken. 

Om de aanvraagprocedure vlot te laten verlopen, is het handig de volgende zaken al bij de hand te houden:

 • Duidelijke scan of foto van de voor- en achterkant van een geldig identiteitsbewijs
 • Bruto maandinkomen
 • Arbeidssituatie (of je fulltime of parttime werkt)
 • Startdatum van je dienstverband
 • Maandelijkse uitgaven (bv. vaste lasten en betalen van leningen)
 • Je bankrekening nummer (IBAN)
 • Je pinpas en digitale controle van je bank

Voorwaarden voor een minilening van 700 euro

Een van de belangrijkste voordelen van een minilening is dat je geen BKR-check nodig hebt. Dit is wel een voorwaarde bij andere leenvormen, zoals een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Toch is het aanvragen van een minilening niet helemaal vrij van voorwaarden. Wat zijn de voorwaarden als je wilt lenen met deze kleine flitslening?

 • Je woont in Nederland
 • Je hebt een geldig identiteitsbewijs
 • Je hebt een Nederlands telefoonnummer
 • Je bent minimaal 18 jaar oud
 • Je hebt een Nederlandse rekening op je eigen naam
 • Je kunt aantonen dat je een maandelijks inkomen hebt

Kies een garantsteller

Voldoe je aan alle bovengenoemde voorwaarden? Er is dan nog een andere vereiste: het aanwijzen van een garantsteller. Deze garantsteller staat garant voor jou. Zo is de verstrekker van de flitslening ervan verzekerd dat hij zijn leenbedrag inclusief rente terugkrijgt. Ook wanneer het jou niet lukt om op tijd af te lossen. 

Zorg dat je de voorwaarden van de flitslening goed doorleest en op tijd een garantsteller kiest. Bij de meeste aanbieders (zoals Saldodipje) moet je binnen een bepaalde termijn een garantsteller hebben. Lukt dit niet, dan krijg je een boete bovenop de andere kosten. Je hebt de keuze uit een persoonlijke garantsteller of een externe garantsteller. Kies je voor een externe garantstelling, dan worden er hiervoor extra kosten in rekening gebracht.

700 euro lenen met een korte looptijd

Een belangrijk kenmerk van 700 euro lenen met een flitslening is de korte looptijd. De looptijd hangt af van de hoogte van de flitslening en varieert tussen 30 en 62 dagen. Bijvoorbeeld: bij bedragen tussen de 100 en 500 euro is de looptijd 30 dagen, bij bedragen boven de 1000 euro is de looptijd 62 dagen (2 maanden).

Maximale looptijd: 45 dagen om de lening terug te betalen

Leen je 700 euro? Bij dit bedrag is de maximale looptijd 45 dagen. Dit betekent dat je het leenbedrag en het rentepercentage binnen 45 dagen moet terugbetalen. Eerder aflossen is ook mogelijk, maar de rente blijft hetzelfde. 

Kan ik ook meer lenen dan 700 euro?

Hoeveel geld wil je lenen: 700 euro of een ander bedrag? Je kunt een minilening afsluiten voor bedragen van 100 tot en met 1500 euro. We adviseren om niet meer te lenen dan je echt nodig hebt. Heb je op de korte termijn 700 euro nodig? Sluit dan geen hogere lening af. Geld lenen kost geld en bij een flitslening moet je het krediet binnen een korte looptijd aflossen.

Vergelijk minileningen en vind de beste deal

Ben je op zoek naar een betrouwbare kredietverstrekker van minileningen? Bij Lenary.nl vergelijk je alle beschikbare aanbiedingen met elkaar van online kredietverstrekkers. Saldodipje is de meest bekende verstrekker van deze flitsleningen.

Vul je leenbedrag en de looptijd binnen 5 minuten in en leg de aanbiedingen naast elkaar. Kies de deal met de beste voorwaarden voor jouw situatie en vraag de lening zonder al te veel papierwerk in een handomdraai aan. Nadat je de lening hebt afgesloten, ontvang je het geld binnen 24 uur op je rekening.

Veelgestelde vragen

Hoe makkelijk is snel 700 euro lenen? Met een minilening kun je eenvoudig kleine bedragen lenen met spoed. Vergelijk aanbiedingen bij Lenary.nl, kies de beste deal en vraag in een paar minuten je minilening aan. Na het accepteren van de offerte wordt het bedrag binnen 24 uur op je rekening gestort.

Als je een lening afsluit, krijg je te maken met rente. Maar waar hangen de totale rentekosten vanaf? Het rentepercentage bij een minilening wordt onder meer bepaald door het leenbedrag. Bijvoorbeeld: als je bij een lening van € 700 een rentepercentage van 9,78% hebt, is de rente € 8,10 en zijn je totale kosten € 708,10.

In principe kan iedere volwassene in Nederland 700 euro lenen met een flitslening. Er is geen BKR-check nodig, maar er zijn wel een aantal belangrijke voorwaarden. Zo moet je een geldig identiteitsbewijs hebben, in het bezit zijn van een Nederlands telefoonnummer en een Nederlandse rekening en je moet kunnen aantonen dat je een maandelijks inkomen hebt.