Direct 450 euro lenen

Je hebt snel geld nodig en wilt lenen zonder BKR-toetsing en zonder gedoe? Direct 450 euro lenen met een minilening is dan een ideale oplossing. Je vraagt deze kredietvorm eenvoudig aan en ontvangt na akkoord het geld binnen 24 uur op je rekening. Handig als je snel wat extra geld kunt gebruiken.

Saldodipje Minilening

 • Group 16 €100 tot €500 lenen
 • Looptijd van 30 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Saldodipje Minilening

 • Group 16 €600 tot €1000 lenen
 • Looptijd van 45 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Saldodipje Pluslening

 • Group 16 €1100 tot €1800 lenen
 • Looptijd van 62 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Waarom 450 euro lenen?

In bepaalde situaties kan een lening van 450 euro goed uitkomen. Misschien leef je iedere maand van loonstrook naar loonstrook en krijg je te maken met onverwachtse extra kosten, zoals een reparatie aan je auto of de aanschaf van schoolboeken. Wat de reden ook is, een minilening helpt je uit de brand als je niet kunt wachten tot je salaris weer uit wordt betaald. 

Houd er wel rekening mee dat een minilening bedoeld is als oplossing op de korte termijn. Gebruik een minilening of andere leningen niet om je inkomen structureel te verhogen. Geld lenen kost namelijk altijd geld.

Voordelen van een minilening

450 euro in biljetten
 • Snel aangevraagd
 • Geen BKR-toetsing of -registratie nodig
 • Geen loonstrook vereist
 • Geld binnen 24 uur op je bankrekening

Waar moet ik op letten?

 • warning Je moet de lening binnen 30 dagen terugbetalen.
 • warning Je betaalt rente over het geleende bedrag.
 • warning Een garantsteller is verplicht.
 • warning Je moet voldoen aan de gestelde voorwaarden.

Snel 450 euro lenen in 5 stappen

Een minilening is ideaal als je snel geld wilt lenen. Flitsleningen vraag je eenvoudig aan bij diverse online kredietverstrekkers. Saldodipje is een voorbeeld van een bekende en betrouwbare kredietverstrekker. Bij Lenary.nl vind je alles over deze leningen en de aanbieders van dit krediet. Zo kan je goed geïnformeerd en zonder gedoe een klein bedrag lenen. Het aanvragen doe je snel en simpel in de volgende 5 stappen.


stap 1 bedrag invoeren

Stap 1: bedrag kiezen

Hoeveel extra geld heb je nodig? Je kunt een kleine lening afsluiten voor bedragen tussen de 100 en 1500 euro, in stapjes van 50 euro. Wil je een groter bedrag lenen? Kijk dan naar een persoonlijke lening of doorlopend krediet.

Door van tevoren goed na te denken over het leenbedrag, weet je zeker dat je niet meer leent dan nodig. Zo zorg je ervoor dat je de lening terug kunt betalen en financieel niet in de problemen komt.


stap 2 looptijd kiezen

Stap 2: looptijd kiezen

Houd bij een minilening rekening met een korte looptijd. De looptijd wordt bepaald door het leenbedrag en varieert tussen een minimale looptijd van 1 maand en een maximale looptijd van 2 maanden. Leen je 450 euro? Dan is de looptijd 30 dagen. 

Lukt het aflossen niet binnen 30 dagen? Dan worden er extra kosten in rekening gebracht. Sluit daarom alleen een flitslening af, als je de lening binnen de gestelde aflossingstermijn kunt terugbetalen.


stap 3 gegevens invullen

Stap 3: minilening aanvragen

Heb je het leenbedrag ingevuld en de looptijd en voorwaarden bekeken? Dan kan je de beste lening voor jou aanvragen. Vul je gegevens in en lever de benodigde documenten aan. Zo kan de kredietverstrekker zien wie je bent en checken of het verantwoord is om jou de lening te verstrekken.


stap 4 accepteren

Stap 4: offerte accepteren

Heb je jouw online aanvraag ingediend? Dan is het tijd voor de kredietverstrekker om je aanvraag te beoordelen. Er wordt gekeken of je aan alle voorwaarden voldoet en of het verstandig is om je een lening te verstrekken. Als dat zo is, ontvang je een offerte.

In deze offerte vind je het leenbedrag, de rente, de totale kosten en de looptijd van de lening. Op dit moment is de lening nog niet verstrekt en je zit dus nog nergens aan vast. Ga je akkoord? Dan kan je de lening officieel afsluiten door de offerte te accepteren.


Stap 5: Geld ontvangen

Zodra je de offerte accepteert, wordt de lening verstrekt. Dit betekent dat je het geld snel ontvangt. Meestal stort de kredietverstrekker het geld binnen 24 uur op je rekening, soms zelfs nog sneller. Je hoeft dus niet lang te wachten op je geld en kunt het direct gebruiken.

Direct een lening aanvragen van 450 euro?

Vraag je lening van 450 euro aan. Hieronder verwijzen we je door.

Snel 450 euro lenen zonder BKR-toetsing

Banken en kredietverstrekkers zijn verplicht om officiële leningen te laten controleren door het BKR. Tijdens deze BKR-toetsing wordt gekeken of je al een krediet hebt en of je geen betalingsachterstand hebt bij eventuele lopende leningen. Heb je een negatieve BKR-registratie? Dan is het lastig om een nieuwe lening af te sluiten. De meeste aanbieders vinden het risico op nieuwe betalingsproblemen te groot.

Kan ik geld lenen met een negatieve registratie?

Voor de mensen met een negatieve registratie is een minilening een uitkomst. Bij deze kleine lening is geen BKR-toetsing nodig en er vindt ook geen BKR-registratie plaats. Zo kun je ook 450 euro of andere kleine bedragen lenen met een negatieve registratie. 

Maar let op: dat je geld kan lenen, wil niet zeggen dat het ook altijd verstandig is. Denk goed na voor je een lening afsluit of het financieel verantwoord is.

Minikrediet aanvragen: dit heb je nodig

Wat heb je nodig bij de aanvraag van een flitslening? Geld lenen met een minilening gaat snel en simpel, maar je hebt wel wat gegevens en documenten nodig als je de aanvraag indient:

 • Duidelijke scan of foto van de voor- en achterkant van een geldig identiteitsbewijs
 • Bruto inkomen (maandelijks)
 • Arbeidssituatie (of je fulltime of parttime werkt)
 • Startdatum van je dienstverband
 • Maandelijkse uitgaven (bv. vaste lasten zoals hypotheek en lopende leningen)
 • Je bankrekeningnummer (IBAN)
 • Je pinpas en digitale controle van je bank

Voorwaarden voor een lening van 450 euro

Zonder gedoe 450 euro lenen: het kan met een flitskrediet. In principe kan iedere volwassene in Nederland een minilening aanvragen, als hij of zij maar aan de volgende voorwaarden voldoet:

 • Je woont in Nederland
 • Je hebt een geldig identiteitsbewijs, zoals een paspoort of id-kaart
 • Je hebt een Nederlands telefoonnummer
 • Je bent minimaal 18 jaar oud
 • Je hebt een Nederlandse rekening op je eigen naam
 • Je kunt aantonen dat je een maandelijks inkomen hebt

Garantstelling nodig

Bij een minikrediet is een garantstelling verplicht. Dit houdt in dat je iemand aanwijst die voor jou garant staat. Zo weet de aanbieder dat het geleende bedrag en de rente wordt terugbetaald, ook als jou dat niet lukt. Je kunt een persoonlijke garantsteller aanwijzen of voor een externe garantsteller kiezen. 

Geld snel op je rekening

Heb je direct extra geld nodig en geen tijd om te wachten op de uitbetaling van je volgende salaris of uitkering? Met een flitskrediet kun je snel 450 euro lenen. Na het accepteren van de offerte staat het bedrag binnen 24 uur op je rekening. 

Heb je al eens eerder een krediet gehad bij deze aanbieder? Dan gaat het uitbetalen nog sneller, omdat je gegevens nog bekend zijn bij de kredietverstrekker.

Direct 450 euro lenen: wat is de looptijd?

Een minilening heet niet voor niets ook wel een flitslening of flitskrediet. Je kunt snel geld lenen en binnen een paar minuten een aanvraag indienen. Daarnaast gaat ook de uitbetaling snel en zit je maar kort aan de lening vast. Dit komt door de korte looptijd als je een klein bedrag leent. Bij een lening van 450 euro is de looptijd 30 dagen. Lukt het aflossen niet binnen een maand? Houd dan rekening met extra kosten. 

Vind de beste minilening aanbieder 

Ben je op zoek naar een goede en betrouwbare aanbieder van minileningen? Dit krediet is ideaal als je een relatief klein bedrag wilt lenen zonder BKR en zonder gedoe. Vergelijk de kredietverstrekkers: waar vind je bijvoorbeeld de beste voorwaarden of laagste rente om te lenen? Je kiest uiteindelijk de beste deal voor jou en vraagt de lening in een paar minuten aan.

Na je aanvraag ontvang je een offerte van de minilening aanbieder en zodra je de offerte accepteert, wordt het geld direct uitbetaald.

Veelgestelde vragen

Snel 450 euro lenen met een minilening kan ideaal zijn in bepaalde situaties. Kan je direct geld gebruiken, maar niet voldoende saldo op je rekening? Heb je een onverwachte kostenpost en kan je niet wachten tot je salaris of uitkering wordt gestort? Met een flitslening kan je kleine bedragen lenen zonder BKR-check. Je zit ook maar kort aan de lening vast, want je moet het bedrag inclusief rente binnen een maand aflossen.

Wil je een klein bedrag lenen met een flitslening? Bedenk dan hoeveel je precies wilt lenen. Heb je geen 450 euro nodig, maar is een klein bedrag ook goed? Je sluit al een minilening af voor een klein bedrag zoals 100 euro. Meer dan 450 euro lenen is ook mogelijk: je kunt een flitslening aanvragen tot 1500 euro. Wil je meer dan 1500 euro lenen? Dan kan je een persoonlijke lening of doorlopend krediet aanvragen.