Direct 800 euro lenen zonder BKR toetsing

Wil je direct 800 euro lenen zonder BKR toetsing? Het lenen van 800 euro is tegenwoordig eenvoudig en snel geregeld met een minilening. Deze minilening is een ideale oplossing als je saldo niet toereikend is, je niet kunt wachten op je volgende salaris en je geld wilt lenen met spoed. Maar hoe leen je 800 euro, zonder BKR en zonder gedoe? In dit artikel lees je er alles over.

Saldodipje Minilening

 • Group 16 €100 tot €500 lenen
 • Looptijd van 30 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Saldodipje Minilening

 • Group 16 €600 tot €1000 lenen
 • Looptijd van 45 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Saldodipje Pluslening

 • Group 16 €1100 tot €1800 lenen
 • Looptijd van 62 dagen
 • coins Storting binnen 24 uur

Waarom snel 800 euro lenen?

In welke gevallen kan het helpen om 800 euro te lenen? Een minilening van 800 euro kan je op de korte termijn uit de brand helpen. We hebben allemaal wel eens in een financiële situatie gezeten waarin we direct geld nodig hadden. Een openstaande rekening of boete of onverwachte kosten en niet voldoende saldo op onze bankrekening. 

Let wel op: deze manier van lenen is geen structurele oplossing om je salaris aan te vullen. Geld lenen kost altijd geld, ook met een minilening. Houd er ook rekening mee dat je bij een minilening een korte looptermijn hebt. Leen daarom alleen als je het geleende bedrag en de rentekosten binnen de looptijd terug kunt betalen.

Voordelen van 800 euro lenen

 • Snel geregeld: binnen 10 minuten online aangevraagd
 • Geen BKR-toetsing of loonstrook vereist
 • Geld binnen 24 uur op je rekening

Waarop letten als je een minilening afsluit?

Een minilening heet niet voor niets ook wel een flitslening of flitskrediet: de aanvraag is snel geregeld en het geld staat in mum van tijd op je rekening. Het is belangrijk om te beseffen dat geld lenen altijd extra kosten en risico’s met zich meebrengt. Ga je 800 euro lenen? Houd er dan rekening mee dat:

 • warning De looptijd is kort (45 dagen).
 • warning Je betaalt rente over het geleende bedrag.
 • warning Je bent verplicht een garantsteller aan te wijzen.
 • warning Je moet aan de gestelde voorwaarden voldoen.

Snel 800 euro lenen in 5 stappen

Wil je een flitslening van 800 euro afsluiten? Flitsleningen vraag je aan bij diverse online aanbieders, zoals Saldodipje. Saldodipje is de meest bekende kredietverstrekker van deze kleine leningen met een korte looptijd.

Wil je zeker weten dat je de beste aanbieding hebt van een flitskrediet? Bij Lenary.nl vergelijk je alle aanbiedingen in een oogopslag met elkaar en je vraagt de lening vervolgens in een paar stappen aan.


stap 1 bedrag invoeren

Stap 1: kies het leenbedrag

De eerste stap is kiezen hoeveel geld je gaat lenen. Geld lenen met een flitslening kan voor bedragen van 100 tot en met 1500 euro. Wil je meer lenen dan dat? Dan kan je een persoonlijke lening afsluiten.

Bedenk goed hoeveel geld je nodig hebt en hoeveel je binnen de looptermijn kunt terugbetalen in jouw financiële situatie. Kan je de flitslening inclusief rente aflossen binnen de looptermijn? Lenen is niet verstandig als dit niet gaat lukken.


stap 2 looptijd kiezen

Stap 2: bepaal de looptijd

Nu je het leenbedrag weet, kan je ook de looptijd vaststellen. De duur van de lening wordt namelijk bepaald door dit bedrag.

Voor bedragen tot en met 500 euro geldt een looptijd van 30 dagen. Leen je meer dan 1000 euro? Dan is de looptijd 2 maanden (62 dagen). Voor het lenen van 800 euro is de looptijd 45 dagen.


stap 3 gegevens invullen

Stap 3: aanvraag invullen

Als je het leenbedrag en de looptijd invult, verschijnt een overzicht van de beschikbare aanbiedingen. Heb je jouw keuze gemaakt voor een minilening? Dan kun je de lening online aanvragen. Als je alle benodigde gegevens en papierwerk bij de hand houdt, vul je de aanvraag in een paar minuten in.


stap 4 accepteren

Stap 4: offerte accepteren

De kredietverstrekker gaat je aanvraag beoordelen om te kijken of het verstandig is jou de flitslening te verstrekken. Als je aanvraag wordt goedgekeurd, ontvang je een offerte waarin het leenbedrag, de rente, de looptijd en de totale kosten staan. Op het moment dat je akkoord geeft op de offerte, sluit je het krediet officieel af.


Stap 5: bedrag binnen 24 uur op je rekening

Na akkoord wordt de uitbetaling in orde gemaakt. Het geleende bedrag ontvang je binnen 24 uur op je rekening en je kunt het direct gebruiken zoals jij wilt. Houd de looptijd van de lening in de gaten en zorg dat je het bedrag inclusief de rentekosten op tijd terugbetaalt.

Direct een lening aanvragen van 800 euro?

Vraag je lening van 800 euro aan. Hieronder verwijzen we je door.

800 euro lenen zonder BKR

Wil je 800 euro lenen zonder BKR-toetsing? Met een minilening heb je de mogelijkheid om geld te lenen zonder de inbreng van het BKR. Het BKR controleert officiële leningen en kredieten, om te kijken of het verstandig is om de aanvrager het krediet te verstrekken.

Zodra een lening of krediet wordt verstrekt, wordt deze genoteerd in een register. Deze BKR-registratie vindt plaats als iemand een nieuwe lening afsluit, maar ook bij andere kredieten. Denk aan het afsluiten van een telefoonabonnement met toestel, waarbij je de kosten van deze telefoon niet direct betaalt. Of het verhogen van je limiet op je betaalrekening zodat je meer dan 250 euro rood kan staan.

Kan ik geld lenen met een negatieve BKR-registratie?

Het is niet erg om een positieve BKR-registratie te hebben, maar heb je een betalingsachterstand of andere problemen met aflossen? Dan krijg je een negatieve BKR-registratie. Met deze notering is het lastiger om een nieuw krediet te krijgen.

Als je wilt lenen met een negatieve BKR-notering is een minilening een ideale oplossing. Er wordt niet gekeken naar een eventuele registratie in het BKR en de minilening wordt ook niet geregistreerd bij het BKR.

Let op: voorkom dat je in de financiële problemen komt en meer leent dan je binnen de 45 dagen kunt terugbetalen.

Kan ik 800 euro lenen zonder papierwerk?

Welke gegevens en documenten heb je nodig voor het aanvragen van een minilening? Je hebt minder papierwerk nodig dan bij een lening die bij het BKR getoetst wordt, maar de kredietverstrekker heeft wel wat informatie van je nodig. Zo weet hij wie je bent en of je financieel in staat bent de flitslening op tijd terug te betalen.

Houd bij de aanvraag van de minilening het volgende papierwerk bij de hand:

 • Duidelijke scan of foto van de voor- en achterkant van een geldig identiteitsbewijs
 • Bruto maandinkomen
 • Arbeidssituatie (of je fulltime of parttime werkt)
 • Startdatum van je dienstverband
 • Maandelijkse uitgaven (bv. vaste lasten en betalen van leningen)
 • Je bankrekening nummer (IBAN)
 • Je pinpas en digitale controle van je bank

Voorwaarden voor een minilening

Snel 800 euro lenen zonder gedoe: het kan met een minilening. Toch gelden er ook bij deze leenvorm een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen:

 • Je woont in Nederland
 • Je hebt een geldig identiteitsbewijs
 • Je hebt een Nederlands telefoonnummer
 • Je bent minimaal 18 jaar oud
 • Je hebt een Nederlandse rekening op je eigen naam
 • Je kunt aantonen dat je een maandelijks inkomen hebt

Kies een garantsteller

Als je aan al deze voorwaarden voldoet, is er ook nog een andere vereiste: je moet een garantsteller aanwijzen. Dat is iemand die garant staat voor jou wanneer jij niet in staat bent om de flitslening op tijd terug te betalen. Je kunt een persoonlijke garantsteller aanwijzen of een externe garantsteller kiezen.

Zorg dat je op tijd een garantsteller kiest. Doe je dit niet, dan kan de verstrekker van de flitslening een boete rekenen.

Snel geld lenen: 800 euro binnen 24 uur op je rekening

Wil je 800 euro lenen met spoed? Een belangrijk voordeel van een minilening is dat alles snel is geregeld. Je kunt de lening in een paar minuten aanvragen en vervolgens wordt de aanvraag binnen korte tijd beoordeeld. Je ontvangt een offerte en na akkoord vindt de uitbetaling snel plaats: het bedrag ontvang je binnen 24 uur op je rekening. Deze snelle uitbetaling is ideaal als je in een financiële situatie zit waarin je direct geld nodig hebt.

Wat is de maximale looptijd bij een lening van 800 euro?

Niet alleen de aanvraag en uitbetaling is snel geregeld bij een flitslening. Een ander kenmerk van een flitslening is de korte looptijd. De exacte termijn is afhankelijk van geleende bedrag:

 • Bedragen van 100 t/m 500 euro: looptijd is 30 dagen (1 maand)
 • Bedragen van 600 t/m 1000 euro: looptijd is 45 dagen
 • Bedragen van 1100 t/m 1500 euro: looptijd is 62 dagen (2 maanden)

Ga je 800 euro lenen? Bij dit flitskrediet is de maximale looptijd 45 dagen. Dit houdt in dat je het leenbedrag en de rente binnen 45 dagen moet aflossen.

Zonder gedoe lenen: 800 euro of een ander bedrag?

Wil je 800 euro lenen of heb je een ander relatief klein bedrag nodig? Als je geld nodig hebt, kun je met een minilening ook een ander bedrag lenen tussen de 100 en 1500 euro. We adviseren om niet meer te lenen dan nodig. Heb je meer dan 1500 euro nodig? Dan kun je een persoonlijke lening aanvragen.

Ga je voor een minilening met een ander bedrag dan 800 euro? Houd er wel rekening mee dat de looptermijn en het rentepercentage afhankelijk is van het bedrag.

Vergelijk aanbieders en vind de beste deal

Heb je direct nodig en wil je het geld lenen zonder BKR? Bij Lenary.nl vind je de meest bekende en betrouwbare aanbieders van flitsleningen, zoals Saldodipje. Vul in hoeveel je wilt lenen en bekijk de looptijd, rente en voorwaarden van de beschikbare aanbiedingen.

Kies de beste deal en vraag je flitslening vervolgens in een aantal stappen aan zonder al te veel papierwerk. Nadat je de lening officieel hebt afgesloten, ontvang je het bedrag binnen 24 uur op je rekening.

Veelgestelde vragen

Geld lenen zonder BKR: kom jij daar ook voor in aanmerking? In principe kunnen alle volwassenen in Nederland een flitslening afsluiten zonder toetsing bij het BKR, als je maar aan een aantal voorwaarden voldoet. Je moet de volgende zaken hebben: een geldig identiteitsbewijs, een Nederlands telefoonnummer en Nederlandse rekening. Daarnaast moet je kunnen aantonen dat je een maandelijks inkomen hebt.

Geld lenen kost altijd geld, ook als je een flitslening afsluit. Ga je 800 euro lenen? Dan worden er rentekosten gerekend over het geleende bedrag. Bijvoorbeeld: je leent 800 euro met een rente van 7,1%. De rente is dan € 9,30. De totale kosten om € 800 euro te lenen zijn dan € 809,30.

Met een minilening kun je geld lenen met spoed, zonder gedoe. Je kunt de lening in een paar minuten aanvragen en nadat de flitslening officieel is afgesloten ontvang je het geld binnen 24 uur op je rekening. Houd er wel rekening mee dat je de lening binnen korte tijd moet terugbetalen. De looptijd voor het lenen van 800 euro is 45 dagen.