Back to overview

Bij BNP Paribas kun je alleen terecht voor een persoonlijke lening. Het doorlopend krediet bieden ze niet meer actief aan. Kiezen voor een BNP Paribas lening is vaak een verstandige keuze door de aantrekkelijke rente en de ruime mogelijkheden om de lening aan te passen. Ze noemen het niet voor niets de persoonlijkste lening bij BNP Paribas. Van deze persoonlijkste lening bieden ze drie varianten aan.

Direct aanvragen Via Kredietspotter

Klik op de knop hieronder en begin jouw aanvraag!

Persoonlijke lening aanvragen

Over BNP Paribas

We krijgen weleens de vraag of kiezen voor een BNP lening een verstandige keuze is. Vaak wordt namelijk gedacht dat het een kleine bank is, waardoor er wordt getwijfeld over de betrouwbaarheid van de bank. We kunnen zeggen dat het een zeer betrouwbare bank is en het is ook zeker geen kleine bank. BNP Paribas is namelijk de grootste verstrekker van particuliere leningen in Europa.

De lening bij BNP Paribas beheer je online

Een lening van BNP Paribas sluit je online af en deze beheer je ook online. In een eigen omgeving kun je altijd zien hoe groot de resterende schuld is en wanneer de volgende incasso is. Ook vind je hier altijd de actuele rente en kun je een aanpassing van de lening aanvragen.

Welke persoonlijke leningen biedt BNP Paribas aan?

Lenen bij BNP Paribas kan met een persoonlijke lening, maar er zijn drie varianten. Je hebt niet de keuze uit alle drie, want welke je kunt kiezen is afhankelijk van je leeftijd. BNP Paribas Personal Finance biedt de volgende drie vormen aan:

  • Persoonlijkste basis lening – Een persoonlijke lening die niet aan te passen is.
  • Persoonlijkste lening – Dit is een aanpasbare lening. Je kunt de looptijd inkorten en zelf bepalen wanneer de bank de rente en de aflossingen gaat incasseren.
  • Persoonlijkste senioren lening – Lening gericht op particulieren vanaf 60 jaar oud

Kiezen voor de Persoonlijkste lening basis

De basis persoonlijke lening is goedkoper dan de reguliere persoonlijke lening, maar de verschillen in percentage zijn klein. Voor kleine leningen betaal je een hogere rente dan voor grote leningen van BNP Paribas. Ook in deze lening mag je extra aflossen. De incassodatum is de 28e van de maand. Deze datum kun je niet aanpassen. Als je een eenvoudige lening met een lage rente wenst, is dit de juiste keuze. Je huidige lening oversluiten naar deze BNP Paribas persoonlijke lening is een verstandige keuze.

Kiezen voor de Persoonlijkste lening

Deze lening is duurder dan de basis variant, maar deze kan beter passen bij jouw financiële situatie. Geld lenen bij BNP Paribas met deze lening geeft jou de mogelijkheid om je maandbedrag aan te passen. Je hebt bijvoorbeeld een salarisverhoging gekregen waardoor je het maandbedrag wilt verhogen. Op deze manier wordt je lening goedkoper, want je lost de lening sneller af. Hierdoor wordt de vaste looptijd korter. Deze leenvorm staat ook open voor zelfstandige ondernemers.

Kiezen voor de Persoonlijkste senioren lening

Zoals eerder al aangegeven is dit voor particulieren vanaf 60 jaar oud. Deze lening heeft als groot voordeel dat de lening door kan lopen tot je 81e verjaardag. Ook in deze lening kun je de incassodatum aanpassen en afstemmen op je wensen. Senioren kunnen deze lening ook gebruiken voor het oversluiten van een lening bij andere kredietverstrekkers die minder flexibel zijn voor senioren. Zo kun je verantwoord lenen en kun je meerdere kleine leningen samenvoegen.

Bij BNP Paribas geld lenen voor het oversluiten van je lening

Een lening bij BNP Paribas afsluiten voor het aflossen van een duurdere lening levert je direct geld op. Een lagere rente betekent namelijk lagere kosten. De nieuwe lening dient gebruikt te worden voor het aflossen van een andere lening. Bij het oversluiten hoeft BNP Paribas geen rekening te houden met de lopende schuld die je gaat afbetalen met de nieuwe lening. Je kunt in de nieuwe lening ook nog een extra bedrag lenen bij BNP Paribas, als je de financiële ruimte hebt.

Stem de looptijd van de lening af op je lening doel

Een lening voor het verduurzamen van je eigen woning mag best een looptijd hebben van 120 maanden. Een lening voor het kopen van een tweedehands auto moet een kortere looptijd hebben. Zorg ervoor dat je lening zo snel mogelijk is afbetaald, maar de maandlasten moeten wel goed betaalbaar zijn. Het moet niet maandelijks de vraag zijn of het je weer gaat lukken om aan je betalingsverplichtingen te voldoen.

Bij BNP Paribas afgewezen voor een lening

Gaat een lening afsluiten bij BNP niet lukken? Je kunt proberen om een aanvraag in te dienen bij andere kredietverstrekkers. Eén afwijzing wil namelijk nog niet zeggen dat het afsluiten van een lening niet gaat lukken. Vraag wel bij BNP Paribas op waarom je afgewezen bent. Weten wat de reden van afwijzing is, kan jou helpen om toch een lening af te sluiten. Je hebt bijvoorbeeld teveel leningen op je naam bij het BKR. Het verlagen van het maximale bedrag waar je rood voor kunt staan op je betaalrekening kan al het verschil maken. Verschillende kredietverstrekkers hanteren ook verschillende criteria voor het aanvragen van financiële producten.

Veelgestelde vragen

De afkorting staat voor Banque Nationale de Paris. Het is de Europees marktleider op het gebied van leningen voor particulieren. BNP Paribas biedt in 64 landen haar diensten aan.

BNP Paribas is een van de grootste banken binnen Europa. Wereldwijd hebben ze maar liefst 184.000 werknemers in dienst. Het is een grootmacht in de bankenwereld. Het is hierdoor een betrouwbare bank waar je gerust een lening af kunt sluiten. 

Contactgegevens van BNP Paribas

BNP Paribas
Herengracht 595
1017 CE Amsterdam

Tel. 088 – 655 61 60

0 reacties

Beoordeel BNP Paribas

Licht je beoordeling bijvoorbeeld toe op basis van de criteria bestelproces, snelheid van levering, prijs-kwaliteitverhouding en de klantenservice