Back to overview

Heb je voor een grote eenmalige uitgave een flexibele lening nodig? En wil je daarnaast ook nog verantwoord lenen? Je kunt goed terecht bij een van de grootste kredietverstrekkers, namelijk Defam. Voor een Defam lening kun je kiezen uit drie verschillende varianten. Een doorlopend krediet kun je niet meer kiezen, maar er blijft voldoende keuze over voor verschillende bestedingsdoelen.

Klik op de knop hieronder en vraag een persoonlijke lening aan!

 

Persoonlijke lening aanvragen

Over DEFAM

Een Defam lening aanvragen doe je na een goede vergelijking van de diverse kredietverstrekkers. Je kiest niet zomaar een persoonlijke lening bij de eerste de beste bank. De gehele lening kun je namelijk sneller weer afbetalen als de bank een redelijke rente rekent voor het lenen. Het verantwoord geld lenen begint met een goede voorbereiding. Na een degelijke vergelijking weet je beter wat banken bieden en wat de mogelijkheden zijn.

Welke leningen van Defam kun je kiezen?

Net als veel andere kredietverstrekkers heeft Defam afscheid genomen van het doorlopend krediet. Deze flexibele lening heeft voordelen, maar zeker ook nadelen. Deze leenvorm is er namelijk erg op gericht om een lening lang door te laten lopen. Een lening moet je het liefst snel weer aflossen, en daar passen andere kredietvormen beter bij. In een doorlopend krediet kun je afbetaalde bedragen later namelijk weer opnemen. Je kunt de volgende leningen afsluiten:

  • Persoonlijke lening van defam
  • Defam woonlening
  • GreenLoans voor duurzame investeringen

Defam persoonlijke lening

Persoonlijke leningen hebben als voordeel dat de rente vaststaat, met ook nog een vast bedrag per maand en een vaste looptijd. Na het afsluiten wil je geen onaangename verrassingen door bijvoorbeeld een stijgende rente. Voor hogere leningen kies je voor een langere looptijd bij Defam. Een lening oversluiten naar deze bank kan ook interessant zijn. Als je huidige lening duur is, kun je bij Defam geld lenen voor het aflossen van de huidige lening.

GreenLoans lening afsluiten

Defam biedt ook een lening aan gericht op duurzaamheid. Je wilt bijvoorbeeld zonnepanelen op je huis of jouw woning isoleren. Niet alleen huiseigenaren kunnen deze lening afsluiten. Met het te lenen bedrag kun je namelijk ook een elektrische auto kopen. Ook het elektrisch rijden ziet de bank als een investering in duurzaamheid. Voor deze leenvorm brengt Defam een extra aantrekkelijke rente in rekening. De looptijd van de lening kun je afstemmen op bijvoorbeeld de terugverdientijd van zonnepanelen of een warmtepomp.

Woonlening van Defam

De woonlening heeft overlappingen met de GreenLoans lening, maar er zijn ook verschillen. De woonlening is er alleen voor huiseigenaren. De lening moet gebruikt worden om te investeren in de woning. Het gaat bijvoorbeeld om het plaatsen van een nieuwe aanbouw, maar noodzakelijk onderhoud kun je ook betalen met de woonlening. Met deze lening kun jij ook je woning verduurzamen. Het is niet noodzakelijk om naar de notaris te gaan voor de woonlening.

Bij Defam een doorlopend krediet afsluiten?

De Defam flexibele lening kun je niet meer afsluiten. Een doorlopend krediet heeft teveel onzekerheden en risico’s. In een doorlopend krediet kun je uitbetaalde bedragen weer opnemen. Deze leenvorm stimuleert het in stand houden van leningen. Voor deze lening hoef je ook niet naar een willekeurige andere kredietverstrekker, want de meeste kredietverstrekkers bieden het doorlopend krediet niet meer aan.

Persoonlijke lening of doorlopend krediet oversluiten naar Defam

Je kunt een lening bij Defam afsluiten waarmee je een lening bij andere kredietverstrekkers afbetaalt. Met het opgenomen bedrag betaal je je huidige lening af, en eventueel kun je aanvullend een extra bedrag lenen. Of dit lukt, hangt af van jouw financiële en persoonlijke situatie. Het oversluiten kan je over de gehele looptijd gerekend honderden euro’s besparen. De voor jou beste lening is de lening met de laagste rente. Een iets lagere rente bij Defam kan jou een grote besparing per maand opleveren.

Voordelen van lening oversluiten:

  • Kiezen voor een bank met een lagere rente
  • Oversluiten is gratis
  • Mogelijkheid om de nieuwe lening af te stemmen op jouw wensen
  • Sneller je lening afbetalen

Waarom kiezen voor Defam?

De belangrijkste reden om te kiezen voor Defam is de aantrekkelijke rente. Vooral voor de persoonlijke lening voor een hoog bedrag, vragen ze een lage rente. De rente van Defam leningen behoort tot de laagste rentes van de Nederlandse markt. De voorwaarden van de lening zijn duidelijk. Je weet bij het afsluiten van de lening wat de maandelijkse lasten zijn en blijven tijdens de looptijd van de lening. Dus geen variabele rente die kan zorgen voor hogere lasten dan vooraf verwacht. Word je door Defam afgewezen? Je krijgt goed onderbouwd wat de reden van afwijzing is.

Veelgestelde vragen

Je kunt maximaal 75.000 euro lenen bij Defam. De meeste aanvragers kunnen een lager bedrag aanvragen. Je inkomen moet namelijk hoog genoeg zijn om het geleende bedrag ook weer terug te betalen met rente. Defam beschermt op deze manier zichzelf, maar ook jou als consument. Een te grote lening op je naam zorgt namelijk voor onnodig hoge kosten.

Het is een bank met een jarenlange ervaring in het verstrekken van leningen. Hierbij letten ze ook goed op de belangen van de klanten. Defam verstrekt alleen verantwoorde leningen. Het is een Nederlandse bank met een goede reputatie onder de Nederlandse klanten.

Nadat je akkoord bent gegaan met de offerte, gaat Defam bij jou aanvullende informatie opvragen en stukken waaruit jouw inkomen blijkt. Na ontvangst van alle stukken en gegevens, zal een acceptant van de bank jouw aanvraag beoordelen. Na goedkeuring heb je het geld na een paar werkdagen op je rekening.

Contactgegevens van DEFAM

DEFAM
Beneluxlaan 1010
3526 KK Utrecht

Tel. 030 659 6600

0 reacties

Beoordeel Defam

Licht je beoordeling bijvoorbeeld toe op basis van de criteria bestelproces, snelheid van levering, prijs-kwaliteitverhouding en de klantenservice