Back to overview

Een Freo lening aanvragen is zeer eenvoudig. Via lenary.nl maak je eerst een vergelijking en als Freo als beste uit de vergelijking komt, vraag je een offerte aan voor een Freo persoonlijke lening. Het kan gaan om een volledig nieuwe lening of je gaat een lening oversluiten. Waarom kies je voor een persoonlijke lening van Freo en wat mag je van deze kredietverstrekker verwachten?

Direct aanvragen Via Kredietspotter

Klik op de knop hieronder en vraag een persoonlijke lening aan!

Persoonlijke lening aanvragen

Over Freo

Freo is in vergelijking met veel andere kredietverstrekkers betaalbaar. Ze verstrekken snel leningen en de voorwaarden zijn ook wat je mag verwachten van een kwalitatief goede kredietverstrekker. Net als veel andere kredietverstrekkers biedt Freo geen doorlopend krediet meer aan. Deze leningsvorm is namelijk vaak niet geschikt voor de financiële situatie van klanten die als doel hebben om de lening zo snel mogelijk af te betalen.

Waarom geld lenen bij Freo?

Een lening afsluiten bij Freo doe je om verschillende redenen. Ze kunnen de voor jou goedkoopste lening verstrekken, maar ook om de volgende redenen kies je voor Freo:

  • Vast rentetarief
  • Verantwoord lenen tegen een laag maandbedrag
  • Alles online regelen en de lening online beheren
  • Je bestaande lening is duurder en daarom ga je jouw lening oversluiten voor de lagere rente
  • Freo beoordeelt aanvragen snel en kan daardoor snel uitkeren

Heb je meerdere kleine leningen bij verschillende kredietverstrekkers? Kies ervoor om de leningen samen te voegen tot één lening met een vaste looptijd. Zo houd je overzicht en de kosten zo laag mogelijk.

Wat mag je verwachten van de persoonlijke lening van Freo?

De persoonlijke lening is de beste lening voor het financieren van bijvoorbeeld een auto, een verbouwing of de laptop die je echt nodig hebt voor je studie. De maximale looptijd bedraagt 10 jaar. Door de vaste rente staan de maandlasten vast voor de volledige looptijd. De minimale looptijd van de persoonlijke lening bedraagt 12 maanden.

Aanvraag voor een lening afgewezen? Hoe nu verder?

Is je aanvraag door Freo afgewezen? In dat geval kun je proberen om bij andere kredietverstrekkers een lening af te sluiten. Door de afwijzing door Freo weet je dat er een bezwaar is dat ook andere kredietverstrekkers kunnen hebben. Toch kun je het proberen bij andere kredietverstrekkers, eventueel met een lager leenbedrag. Mogelijk is je inkomen bij een kleinere lening wel voldoende voor het kunnen lenen. Let wel goed op dat de andere kredietverstrekker ook heldere voorwaarden hanteert en een lage rente vraagt.

Gaat Freo toetsen en melden bij het BKR?

Bij het aanvragen van een nieuwe aanvraag zal Freo toetsen bij het BKR. De over jou geregistreerde gegevens worden dus opgevraagd voordat ze jou een lening verstrekken. Leningen afgesloten bij Freo worden ook geregistreerd bij het BKR. Hiertoe zijn ze namelijk verplicht. Schulden die bij het BKR staan hoeven overigens geen probleem te zijn bij het aanvragen van een lening. Als kredietaanbieders achterstanden vastleggen bij het BKR kun je wel een probleem hebben bij het aanvragen van een nieuwe lening.

Hoe kan ik mijn lening oversluiten naar Freo?

Een te dure lening kun je inruilen voor een goedkopere lening bij Freo. Door een lagere rente kun je lagere maandlasten krijgen of je houdt wel hoge maandlasten en lost de schuld sneller af. Je kunt een offerte aanvragen en bij de aanvraag opgeven dat het gewenste bedrag bestemd is voor het aflossen van een bestaande lening. In dat geval wordt bij het toetsen of je de lening kunt krijgen de over te sluiten lening buiten beschouwing gelaten.

Waarom moet ik toch eerst vergelijken voordat ik een kredietverstrekker kies?

In jouw specifieke geval kunnen andere kredietverstrekkers jou een beter voorstel doen. Het rentepercentage van de verschillende kredietverstrekkers is namelijk ook afhankelijk van het bestedingsdoel, de hoogte van de lening en het feit of je wel of niet een eigen woning hebt. Kijk dus altijd kritisch naar het aanbod en ga niet voor een bank omdat de naam jou bekend in de oren klinkt.

Veelgestelde vragen

Na het aanvragen van een offerte krijg je een voorstel waarmee je akkoord kunt gaan. Na het ondertekenen van de offerte moet Freo de aanvraag nog accepteren. Ze gaan eerst beoordelen of je voldoende zekerheden kunt bieden voor het krijgen van een lening. Je inkomen moet stabiel en hoog genoeg zijn voor het krijgen van de lening. Binnen een paar dagen kun je het aangevraagde geld uitgekeerd krijgen.

Freo is een betrouwbare kredietverstrekker met veel tevreden klanten in Nederland. Ze rekenen eerlijke rentes en hanteren goede voorwaarden. Met een Freo persoonlijke lening profiteer je van een vast rentetarief gedurende de looptijd. Ze hebben duidelijke voorwaarden en je mag tussentijds boetevrij extra geld aflossen.

Wat je maximaal kunt lenen bij Freo hangt af van je inkomen en het bestedingsdoel. Het is ook afhankelijk van wat je maandelijks kunt betalen. Freo hanteert een maximum bedrag van 75.000 euro, maar niet iedereen komt voor het maximale bedrag in aanmerking. 

Contactgegevens van Freo

Freo
Fellenoord 17
5612 AA Eindhoven

Tel. 088 321 0003

0 reacties

Beoordeel Freo

Licht je beoordeling bijvoorbeeld toe op basis van de criteria bestelproces, snelheid van levering, prijs-kwaliteitverhouding en de klantenservice