Back to overview

Lender & Spender

Voor het aanvragen van een consumptief krediet denk je gelijk aan een bank. Bij Lender en Spender kun je geld lenen, maar het is geen bank. Het is een financiële instelling die vraag en aanbod aan elkaar koppelt. Leenbedragen worden namelijk rechtstreeks gefinancierd door particulieren en bedrijven die geld beschikbaar stellen om uit te lenen. Op deze manier kom je niet onder een check bij het Bureau Krediet Registratie uit, maar het geeft je wel de mogelijkheid om onder goede condities geld te lenen.

Direct aanvragen Via Kredietspotter

Klik op de knop hieronder en vraag een persoonlijke lening aan!

Persoonlijke lening aanvragen

Over Lender & Spender

Een lening afsluiten doe je het liefst tegen een scherpe rente zonder dat je onverwachte kosten kunt verwachten. Heb je een lening nodig en wil je de beste lening afsluiten? Na een degelijke vergelijking kun je bij een Lender en Spender lening terechtkomen. Geld lenen hoeft niet lang te duren, want je kunt het geld ontvangen binnen 2 dagen nadat je alles aangeleverd hebt. Voorkom in ieder geval dat je teveel betaalt voor een lening.

Waarom kiezen voor een persoonlijke lening bij Lender en Spender?

Deze innovatieve aanbieder verstrekt een persoonlijke lening die zowel geschikt is voor het financieren van een nieuwe auto als voor een verbouwing. Je kunt ook jouw financiële situatie verbeteren door een te dure persoonlijke lening over te sluiten naar Lender en Spender. In de persoonlijke lening betaal je vaste maandlasten en de rente staat ook vast tijdens de looptijd. Door de goede communicatie, goede service en de snelle afhandeling kun je het geld snel krijgen.

Lender en spender – BKR toetsing is een onderdeel van de beoordeling

Met een negatieve BKR registratie gaat lenen waarschijnlijk niet lukken. Ben je door Lender en Spender afgewezen? Mogelijk gaat het bij een andere partij wel lukken, maar die kans is klein. Leningen worden alleen verstrekt als de kredietverstrekker voldoende zekerheden krijgt. Een negatieve registratie werkt sterk in jouw nadeel.

Hoe vraag je een Lender en Spender lening aan?

De eerste stap is aangeven wat het gewenste leenbedrag is. Je vraagt minimaal een bedrag aan van 2.500 euro en maximaal 75.000 euro. In de volgende stap kies je voor een looptijd. Door het invullen van het leenbedrag en de looptijd, zie je ook al wat de maandlasten en de hoogte van de rente worden. Vervolgens kun je online de lening aanvragen. Ze verwerken alles online.

Sluit je een lening af samen met je partner? Beiden moeten jullie in dat geval informatie verstrekken over jullie identiteit en over de hoogte van jullie inkomsten. Ook beide partners moeten akkoord gaan met de offerte om de lening af te kunnen sluiten.

Binnen hoeveel maanden moet je de lening weer terugbetalen?

Je kiest zelf de looptijd van de lening. De minimale looptijd bedraagt 12 maanden. Voor de grotere leningen kies je waarschijnlijk liever voor een langere looptijd. De maximale looptijd van een Lender en Spender persoonlijke lening is 120 maanden. Voordat het aanvraagproces start, neemt een medewerker van Lender en Spender contact met jou op. In de volgende stap moet je documenten aanleveren voor het beoordelen van je aanvraag. Is het akkoord? Lender en Spender verstrekt binnen 2 werkdagen het geld.

Hoe krijg je de laagste rente?

Je krijgt een lagere rente voor de hogere leenbedragen. Voor een laag leenbedrag van bijvoorbeeld 2.500 euro betaal je een rente van bijna 14%. Kies je voor een leenbedrag van 75.000 euro? Dan komt de rente uit op een percentage onder de 8%. Daarom is het altijd belangrijk om eerst te vergelijken voordat je een lening aanvraagt. Je wilt namelijk de kredietverstrekker met de voor jouw situatie beste lening.

Is Lender en Spender betrouwbaar?

Het is zowel in het belang van jou als van de investeerders dat het verstrekken van kredieten nauwkeurig gebeurt. Voor zowel de lener als de investeerders is Lender en Spender een betrouwbare partner. Ze zijn financieel ook stabiel, want ze lenen niet zelf geld uit. Ze koppelen jou als het ware aan particulieren en bedrijven die geld willen uitlenen voor een goed rendement. Via Lender en Spender kun je dus betrouwbaar lenen. Andere consumenten zijn tevreden over de prima service en duidelijke voorwaarden. Ze beschikken over een AFM vergunning en mogen dus leningen verstrekken.

Hoe werkt het oversluiten van een bestaande lening?

Sommige kredietverstrekkers zijn erg duur, maar hopen wel dat je klant blijft. Stop met het vetmesten van banken en ga voor een goedkope financiering door het oversluiten van je te dure lening. Met de bij Lender en spender af te sluiten lening kun je jouw bestaande lening of leningen aflossen. De besparing door de lagere rente kun je gebruiken voor het sneller aflossen van de schulden.

Veelgestelde vragen

Lender en Spender investeert niet zelf in kredieten. Ze koppelen investeerders aan particulieren die een lening nodig hebben. Ze lopen dus zelf geen financieel risico, en lopen op dat vlak dus geen gevaar. Ze bewaken zowel de belangen van de investeerders als van de mensen die leningen afsluiten. Je krijgt dus niet alleen een scherpe rente, maar ook nog een betrouwbare instelling waar je leent.

Een Lender en Spender lening aanvragen gaat supersnel. Alles regel je namelijk online. Je bent dus niet afhankelijk van de snelheid van de postbode. Nadat je akkoord bent gegaan met de offerte en alle gevraagde stukken hebt opgestuurd, krijg je het aangevraagde bedrag binnen 2 werkdagen.

Contactgegevens van Lender & Spender

Lender & Spender B.V.
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam

Tel. 085 – 888 8185

0 reacties

Beoordeel Lender & Spender

Licht je beoordeling bijvoorbeeld toe op basis van de criteria bestelproces, snelheid van levering, prijs-kwaliteitverhouding en de klantenservice