Back to overview

De Lloyds Banking Group klinkt je misschien niet zo bekend in de oren, maar ze zijn al actief in Nederland sinds 1966. Het is ook zeker geen kleine bank. Ze zijn de grootste consumentenbank van Groot-Brittannië. Vooral voor het sluiten van een spaarrekening of een hypotheek is het een populaire bank in Nederland. Ook voor een lening kun je goed terecht bij de Lloyds Bank. Het is een handelsnaam van Bank of Scotland.

Direct aanvragen Via Kredietspotter

Klik op de knop hieronder en begin jouw aanvraag!

Persoonlijke lening aanvragen

Over Lloyds Bank

Vergelijkbaar met veel andere banken biedt Lloyds alleen nog persoonlijke leningen aan, naast hypotheken en spaarrekeningen. Een doorlopend krediet biedt de bank niet meer aan. Afhankelijk van wat je wilt lenen, vraagt de Lloyds Banking Group een redelijke rente. Uiteraard nemen wij Lloyds Bank mee in onze vergelijker. Alleen door een ruime keuze kun jij de goedkoopste en beste lening vinden.

Het is een zeer betrouwbare en stabiele bank, zoals je van de grootste consumentenbank van Groot-Brittannië mag verwachten. In Groot-Brittannië hebben ze maar liefst 30 miljoen klanten, dus met recht kun je het een grote bank noemen. Op het gebied van leningen en creditcards is de Lloyds Banking Group de grootste. Toch bieden ze een service die meer bij een kleine bank past. Ze zijn goed telefonisch bereikbaar en de servicegraad is hoog. In Nederland richt Lloyds zich op particulieren en niet op bedrijven.

Wat heb je nodig voor het aanvragen van een lening?

De bank heeft het afsluiten van producten zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Voor het aanvragen van een lening heb je het volgende nodig:

  • Inloggegevens van de bank waar jouw betaalrekening loopt
  • Smartphone
  • DigiD

Het ondertekenen van de offerte gaat via iDIN. Met dit systeem kun jij je identificeren via de bank waar je de betaalrekening hebt.

Wat zijn de voordelen van een persoonlijke lening bij de Lloyds Banking Group?

Met de persoonlijke lening van de Lloyds Bank betaal je een vaste lage rente. Lloyds Bank geeft je de mogelijkheid om altijd boetevrij extra af te lossen, en je beheert de lening via internet. Vooral met een groot leenbedrag profiteer je van een aantrekkelijke rente. Met een lening van 50.000 euro bedraagt de rente minder dan 7%. Probeer dat maar eens te krijgen bij een van de andere banken. Je minimale lening bedraagt 10.000 euro en je leent maximaal 50.000 euro in een persoonlijke lening.

Rekent Lloyds Bank kosten voor het afsluiten van een lening?

Voor de producten van Lloyds betaal je geen kosten. Voor hypotheken geldt een uitzondering, maar voor de persoonlijke lening en het openen van een spaarrekening betaal je niets. Dit in combinatie met de Lloyds Bank rente, maakt deze bank een aantrekkelijke keuze.

Mag je bij Lloyds extra aflossen?

Je mag onbeperkt extra aflossen. Lloyds brengt hiervoor geen kosten in rekening. Na een extra aflossing blijven de maandtermijnen onveranderd doorlopen. Door meer af te lossen krijg je dus geen lagere maandlasten, maar een kortere looptijd. Je lost bijvoorbeeld 1.500 euro extra af, en hierdoor wordt de looptijd van de lening 5 maanden korter.

Is de Lloyds Bank betrouwbaar?

Zoals eerder aangegeven is Lloyds een grote bank met veel voordelen. Een dergelijke bank valt niet zomaar om en klanten kunnen dus rekenen op een betrouwbare partner. Je kunt de diensten veilig gebruiken. Hetzelfde kunnen we ook zeggen over de Lloyds Bank Verzamel app. Met deze app lever je de stukken aan om jouw lening goedgekeurd te krijgen. Na het aanleveren van de stukken, verdwijnen jouw gegevens uit de app.

Veelgestelde vragen

De Lloyds Banking Group is actief in zes landen. Vooral in Groot-Brittannië is het een grote bank met meer dan 30 miljoen klanten. Ook in Nederland zijn ze inmiddels een grote partij, met 100.000 Nederlandse klanten met een lening, spaarrekening of een hypotheek. Sinds 1966 bewijzen ze al in Nederland dat het een bank is waar je op kunt vertrouwen.

Het aanvragen van een hypotheekaanbod kan in 20 minuten, maar het rondkrijgen van een hypotheek komt meer bij kijken. Je moet namelijk nog de nodige gegevens aanleveren en een acceptant moet deze gegevens nog beoordelen. Na ontvangst van de benodigde stukken kan de Lloyds Banking Group de aanvraag afronden binnen 3 werkdagen.

Contactgegevens van Lloyds Bank

Lloyds Bank
De Entree 254
1101 EE Amsterdam


Tel. 020 200 8388

0 reacties

Beoordeel Lloyds Bank

Licht je beoordeling bijvoorbeeld toe op basis van de criteria bestelproces, snelheid van levering, prijs-kwaliteitverhouding en de klantenservice