Back to overview

Qander is een onderdeel van Qander Consumer finance. Ze bieden twee soorten leningen aan, namelijk het doorlopend krediet en de persoonlijke lening. Het doorlopend krediet bieden ze onder een andere naam aan, namelijk de Flex & Zeker lening. Bij Qander kun je een lening afsluiten of een lening oversluiten. Ze bieden vaak de laagste rente, en dus zijn ze een geschikte partij om een lening bij af te sluiten.

Direct aanvragen Via Kredietspotter

Klik op de knop hieronder en vraag een persoonlijke lening aan!

Persoonlijke lening aanvragen

Over Qander

Qander staat als financiële instelling ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten en ze hebben een vergunning van de Nederlandsche Bank voor het mogen verstrekken van leningen. Ze beschikken dus over de juiste vergunningen. Vooral de Qander persoonlijke lening komt vaak gunstig uit de vergelijking. Uitsluitend via een tussenpersoon bieden ze leningen aan. Lenary.nl helpt je graag bij het vergelijken van leningen.

Kiezen voor een Qander persoonlijke lening

Geld lenen bij Qander doe je niet alleen om de lage rente, maar zeker ook om de goede voorwaarden. De rente in de persoonlijke lening staat vast gedurende de volledige looptijd. Afgeloste bedragen kun je niet weer opnemen, want de persoonlijke lening heeft ook een vaste looptijd. Door de vaste rente heb je geen last van stijgende rentes. Qander biedt ruime leenmogelijkheden, want je kunt een persoonlijke lening afsluiten tot een bedrag van 75.000 euro. Je leent minimaal 5.000 euro.

Met een doorlopend krediet geld lenen bij Qander

De Flex en Zeker lening is een flexibele lening. Met Qander spreek je een kredietlimiet af die goed past bij je financiële situatie. De rente staat niet vast, want de lening heeft een variabele rente. Je weet dus niet wat de lening in totaal gaat kosten over de gehele looptijd. Een opgenomen bedrag kun je tijdens de eerste twee jaren weer opnemen tot de kredietlimiet. De Qander flex lening is vooral geschikt als je extra kapitaal achter de hand wilt hebben, zonder dat je weet welk bedrag je nodig gaat hebben. Door de afgesproken kredietlimiet kun je ook met deze lening verantwoord geld lenen bij Qander.

Ook voor het kopen van een auto kies je voor de persoonlijke lening

Sluit je een lening af voor het kopen van een (tweedehands) auto? Ook voor dit bestedingsdoel is er maar één geschikte lening, namelijk de persoonlijke lening. Over een aantal jaren moet je mogelijk weer geld beschikbaar hebben voor het kopen van de volgende auto. Als je dan nog moet afbetalen voor de vorige auto, wordt het lenen voor de volgende auto mogelijk lastig. Houd hier rekening mee bij het afsluiten van een lening.

Wat kost een lening bij Qander?

Een Qander lening sluit je af met goede voorwaarden en een lagere rente dan bij veel andere kredietverstrekkers. De persoonlijke lening is goedkoper dan het doorlopend krediet. Qander rekent vooral lage rentes voor leningen voor de hogere bedragen. Je betaalt ongeveer 9% voor de Flex en Zeker lening en een paar tiende minder voor de persoonlijke lening met een hoog leenbedrag. Voor een lening van 5.000 euro liggen de rentes op ongeveer 11%. Houd er rekening mee dat je met een doorlopend krediet stijgende lasten kunt krijgen.

Je lening oversluiten naar Qander

Heb je nu een dure lening waar je eigenlijk van af wilt? Dat kan door het oversluiten van de lening naar Qander. Je sluit een persoonlijke lening af bij Qander. Het leenbedrag wordt niet gebruikt om uit te geven, maar het bedrag wordt gestort naar je huidige kredietverstrekker. Door de lagere rente bij Qander kun je de schuld sneller weer aflossen. Heb je nog extra financiële ruimte? Je kunt ook een extra bedrag lenen voor een noodzakelijke uitgave.

Bij Qander afgewezen voor een lening

Gaat Qander jou geen lening geven? Ga alsnog voor een nieuwe lening bij een andere kredietverstrekker. Mogelijk gaat ook een andere kredietverstrekker jou geen lening aanbieden, maar daar kom je alleen maar achter door het te proberen. Het aanvragen van een lening is gratis, het kost je alleen tijd en moeite.

Ga eerst vergelijken voordat je een lening afsluit

Je kunt er alleen door het vergelijken achter komen hoe goed of slecht een voorstel van een bank is. Veel Nederlanders kiezen standaard voor een lening bij een bank die ze kennen. Verstandiger is om eerst te kijken wat de verschillen zijn. Je zult waarschijnlijk verbaasd staan, want de verschillen in rentes en voorwaarden zijn erg groot.

Veelgestelde vragen

Voordat je een lening afsluit wil je wel zeker weten dat je leent bij een betrouwbare financiële instelling. We kunnen jou vertellen dat het goed zit met de betrouwbaarheid van Qander. Ze hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het uitlenen van geld aan particulieren. Ze voldoen ook aan de strenge eisen die de Nederlandsche Bank stelt.

Ze lenen maximaal 75.000 euro uit in een persoonlijke lening of in de Flex en Zeker lening. Afhankelijk van je persoonlijke gegevens kunnen ze jou een lager maximum opleggen. Dat doen ze om te voorkomen dat je teveel leent ten opzichte van de hoogte van je inkomen. Op deze manier proberen ze overkreditering te voorkomen.

Contactgegevens van Qander

Qander Consumer Finance B.V.
Larenweg 78
5234 KC ‘s-Hertogenbosch

Tel. 073 646 2530

0 reacties

Beoordeel Qander

Licht je beoordeling bijvoorbeeld toe op basis van de criteria bestelproces, snelheid van levering, prijs-kwaliteitverhouding en de klantenservice